Events

Nogle gange bliver Signe booket til events ude i Verden, og nogle gange kommer Verden til vores lille syværksted i Århus.
Her kan du læse ganske kort om de forskellige events, hvor Skaberlyst på en eller anden måde er indblandet, og finde links til tilmelding, hvis sådan noget er nødvendigt.


KOMMENDE EVENTS


Vil du gerne have Signe ud og holde et foredrag eller en mindre workshop? Skriv til signe@skaberlyst.dk og hør om mulighederne.

 


TIDLIGERE EVENTS


RADIO-DEBUT

Signe Eriksen har radio debut på P4 Sjælland torsdag d. 30/3 2017 mellem kl. 7 og 8 i P4 Morgen.
Her bliver hun interviewet om hvorfor syning er en stigende trend.

Hør udsendelsen her:
http://www.dr.dk/p4sjaelland/p4sjaelland-morgen/p4-morgen-2017-03-30-06-05-6


Alt om Håndarbejde messe i København

Skaberlyst havde debut på Alt om Håndarbejdes messe i Rødovrehallen i København d. 3-5 februar 2017.
Udover at have en stand på messen, hvor gæsterne kunne se et udvalg af tøj fra online kurserne og bloggen, købe sygrej, kurser og få en snak om syning og tilskæring, holdt Signe hver dag en workshop i mønsterkonstruktion. Her fik deltagerne lov at prøve kræfter med at lave 2 forskellige kjoledesigns i ½ størrelse på mønsterpapir.

 

Skaberlyst på Alt om Håndarbejde messe 2017Skaberlyst på Alt om Håndarbejde messe 2017Skaberlyst på Alt om Håndarbejde messe 2017Skaberlyst på Alt om Håndarbejde messe 2017


Workshop hos LOF i Hobro

Den 22. januar 2017 holdt jeg kombineret foredrag og workshop hos LOF Mariagerfjord. I løbet af 4 timer blev 14 deltagere præsenteret for Skaberlyst online univers, og fik mulighed for at lege med tilretninger i standardmønstre og udvikle forskellige designs i halv størrelse. De gik fra workshoppen med en masse inspiration, ny viden og praktisk erfaring med at designe og lave egne symønstre.

Skaberlyst inspirations workshop Skaberlyst inspirations workshop Skaberlyst inspirations workshop

 


Kreative Dage messe i Fredericia

D. 28-30 oktober afholdes Nordens største kreative messe i Fredericia. Skaberlyst har en stand på et helt nyt lille stand-område, hvor vi er tæt på Sysiden, Meter Meter og How to do Fashion. I tilknytning til vores lille sy-oase har vi et workshop område, hvor der kommer til at ske en masse i løbet af weekenden.

Udover de ting, der sker ved standen, holder Signe Eriksen foredrag på scene 3 hver dag kl. 13 sammen med Maria Fabæch Moesby fra Sysiden.

Se mere om messen på www.kreativedage.dk

kreative dage Signe Eriksen 2


Silkehuset sælger lækre stoffer hos Skaberlyst Syværksted

D. 2. oktober 2016 kommer Christina fra Silkehuset til Århus med bilen fuld af drøn lækre metervarer. Silkehuset er kendt for stof af super kvalitet fra de store modehuse og silker og blonder i topklasse. Tag et kig på www.sillkehuset.dk, hvis du ikke allerede kender butikken, og glæd dig til at kunne få fingre i stoffet, uden at tage hele den lange vej til København, hvor Silkehusets butik ligger.

Dato: 2/10 2016 kl. 12-15
Sted: Skaberlyst Syværksted, Nørrebrogade 18B, 8000 Århus C.