Advents konkurrence part 3

header_godt_i_gang

Jubii, det er søndag! Og tid til 3. del af  min lille advents konkurrence.

Vinderen af 2. del blev Christel. Stort tillykke – Christel, you’ve got mail!

Der er mange, der har sendt billeder til 2. del, og det er jeg super glad for – jeg ELSKER at se, hvad I laver. Hvis du er lige så nysgerrig som mig, kan du kigge med HER.

De svære projekter er dem vi vokser af. Men for at det hele ikke skal blive alt for svært og kompliceret, så er det vigtigt også at lave nogle nemme ting. Så man får nogle hurtige succes oplevelser. Dem samler kroppen nemlig på, og husker, og så bliver det nemmere at få succes med de lidt mere komplicerede ting.

Det svarer lidt til at man skal slappe af ind imellem træning, for at kroppen kan få fuldt udbytte af træningen. Knokler man bare derudaf for fuld kraft uden pauser, så brænder man sammen.

Derfor vil jeg i denne uge  gerne se:

Det nemmeste, du nogensinde har syet.

Præmien i denne uge er en plads på det første online syhold i det nye år. Holdet starter d. 3. januar, men da det hele jo er online, skal du hverken ud af døren eller møde til undervisning på noget bestemt tidspunkt. Du kan tage det helt i dit eget tempo, lige når du vil.

Forside_kom_godt_i_gang

Kurset koster 899.-. Det er den dyreste julegave, jeg kommer til at give i år. Men I er det værd, og jeg glæder mig til at “møde” den heldige vinder på kurset i januar.

Hvis du allerede har helt styr på det der syning, og ikke har brug for et begynder kursus, så må du gerne give pladsen til en anden, hvis det bliver dig, der vinder.

Som altid bliver jeg så glad, når jeg får lov til at se jeres sy projekter. Så jeg laver et album på facebook til denne uges konkurrence også. Upload dit billede på væggen HER. Eller send det til mig i en mail til info@skaberlyst.dk.

REGLER:

Skriv en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller om det nemmeste du nogensinde har syet.

Hvis du har lyst: upload et billede på facebook.

Jeg trækker lod blandt kommentarerne på søndag kl. 10. Vinderen for besked via mail, og navnet offentliggøres her på bloggen.

Held og lykke 😀

PS.
Hvis du vil vide mere om det nye kursus, kan du læse om det HER.

0 thoughts on “Advents konkurrence part 3

 1. Jeg starter – det nemmeste jeg har syet er baby vanter. Jeg syede et par til min Magne i oktober (måske har du set dem, hvis du fulgte med i min oktober udfordring her på bloggen og på facebook).

  Han fik dem på i vuggestue, og straks fik jeg en bestilling på et par i tøse-farver til en af pigerne. De er super gode til når de ligger og sover i vuggestuen, fordi der er lidt for koldt til ingen vanter men lidt for varmt til store tykke vanter.

  Se billeder på facebook her: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.417592631647458.97359.171904066216317&type=1

 2. Hej Signe

  Tjah – jeg tør jo næsten ikke sige det ………….. men det nemmeste jeg har syet er nok mine ‘Hyttemeier’s’ – ups!! er det gammeldags med ærmeskånere? jeg blev simpelthen så træt af, at få det varme sukkerstads sprøjtet op på armene og brænde mig, når jeg lavede/laver sukkerbrunede kartofler, de kan jo give nogle gevaldige knald fra sig. Så jeg målte lige mine underarme til lidt op over albuerne, fra håndleddet – målte omkring overarmen (lige inden mormor vingerne) sjussede mig lidt frem til hvor meget der skulle lægges til, og gik en tur på syværelset og fandt en rest stof. Syede sammen, løbegang i, elastik i, knude på elastikken, og som en lille finesse, klippede jeg lige et hul til min tommelfinger, så jeg kan trække ærmeskånerne ned over hånden også. Det tog vel godt og vel 10 min i alt at lave dem, og de bliver flittigt brugt her i huset ……..

  sender dig lige et par billeder på Facebook …………

  Glædelig Jul

  Sanne

 3. Tror ikke der har været så meget nemt, men det skyldes nok mest af alt mine sytekniske evner 😉
  Hvis jeg skulle komme på noget, så er det nok at jeg forkortede sengeranden, flyttede rundt på bændlerne og syede ekstra på så den passede til en seng med kun tre sider. Så kunne hendes seng nemlig stå lige op ad vores 🙂

 4. Hej Signe. Fantastisk konkurrence med en fantastisk præmie, kunne virkelig godt bruge en gratis plads på dit onlinekursus, da jeg har tænkt mig at melde mig til det, men desværre ikke har pengene til det, da jeg for tiden står uden job og ingen SU. Når jeg nu skal vælge det nemmeste jeg har syet, tror jeg at jeg vil vælge det nemmeste af det man kan have på, for det er jo ikke så sjovt at vise billeder af en pude eller en gammel bamse 🙂 Men det nemmeste jeg har syet udover det er en kjole til min veninde for et par måneder siden, og den bliver brugt flittigt til diverse fester og fine anledninger. Sender billederne af kjolen på facebook.
  Glædelig jul.
  MVH. Laura

 5. Det nemmeste jeg har lavet må være 4 sofapuder til min mors nye plejebolig, vi købte færdigklippede let vatterede stofstykker som jeg blot foldede og syede sammen til et resultat det ligner en mio. næsten 🙂 Det vigtigste var at hun blev glad og at de matchede resten at stuen 🙂

 6. Det nemmeste jeg har syet må nok være t-shirt-kjolen på disse billeder: http://www.viftrup.com/?p=929.
  Meget enkelt snit, som jeg selv har konstrueret, og så er den kantet med et fint bånd (vist egentligt sådan noget beregnet til møbler) i halsen. Ganske nemt og enkelt, men med en flot virkning!

 7. Super Skøn konkurrence
  Håber at vinde… – Det nemmeste jeg har lavet og til stadighed laver er Leggins. 3 syninger med overlockeren (6 hvis jeg også lige skulle finde på at overlocke kanterne) 3 med symaskinen. I med elastikken i løbegangen og en hæftning. TADA klar til en festlig aften i dag med slangeskind. ;o)
  Knus

 8. Øhm, det letteste jeg har syet er nok puder til sofaen 🙂 Og så nogle skoposer til min mand. De var ret simple, men derfor så de nu ikke helt prof ud alligevel :/

 9. Det nemmeste jeg har syet var et halsrør, der jo bare skulle have en gang hele vejen rundt og vupti. Da det var en gave, fik jeg ikke taget billeder.

 10. Det nemmeste jeg har syet er uden tvivl en festkjole! I strækstof ;-)) Altså med metal indvævet.

  Købte vist 2 meter i 140 bred. Lavede en firkant, klippede et hul i midten. Tilbage er nu 60 cm i 140 bred, dette stykke deles og der syes 2 rør i længden 60 cm. Det ene rør syes på firkanten (i hullet). Det var ialt 2 syning af 2 sømme på overlocker. Afslutning af kanter en tur på overlockeren for neden på kjolen og i toppen af røret. I alt 4 sømme.

  Rør nr. 2 havde så i alt 3 sømme, midt bag, top og bund (kanter) på overlocker, bruges oftte som top til kjolen, men kan også bruges seperat.

  Mere simpelt kan det da ikke blive ;-))

 11. Det nemmeste jeg har syet er klart en “hår donut” altså sådan en dims til at få en rigtig fin knold med. Jeg har kun video af den og den er lagt på facebook 🙂

 12. Tja, det nemmeste jeg har syet må vel være gardinerne til vasketøjet. En stofrest, en rest gardinrynkebånd (aner ikke, hvad det korrekte navn er), og så var der forhæng for vasketøjet.

  Nå ja, og så vælgerne til de kjoler, jeg er ved at sy til men store døtres juleaftens tøj.
  Et stk satinbånd, halvanden meter tyl, rynkebånd i, og så har man en fin rose til satinbåndet. Og woweffekten er stor, skulle jeg hilse og sige, i hvert fald når man er 6 og 8. Jeg fik i hvert fald en stjerne. 🙂

  Mvh
  Julie

 13. Det nemmeste jeg har syet er en stor stofrest der lige blev foldet og syet langs den ene side. Så var der en pose til at sortere vasketøj i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *