Alternativer til kalkér papir 2:2

header_kalker2

Træt af kalkér papir? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Det her er nemlig del 2 af en mini guide i at få mærker fra dit snitmønster over på stoffet UDEN at bruge kalkér papir.

Har du læst del 1 af guiden? Ellers kan du finde den lige her.

Alt du skal bruge er:

En spids saks

Et par knappenåle

Du skal bruge dem sådan her:

Lige om lidt vil jeg vise dig en video, hvor du kan se, hvordan man afmærker pasmærker, slids og indsnit i stoffet uden at bruge kalkér papir. Eksemplet er en højtaljet nederdel med læg i taljen foran og indsnit bagpå, og med en slids i bunden bagpå.

Videoen er fra online sykurset Kom Godt I Gang Med At Sy. Det er et sykursus, jeg har lavet til dig, der gerne vil lære at sy, men af en eller anden grund ikke er så hooked på et almindeligt sykursus. Måske har du for meget om ørerne til at kunne tage ud af huset hver uge. Måske er der slet ikke noget syhold der hvor du bor.

Eller måske vil du gerne lære mere på kortere tid, end hvad man kan nå på et almindeligt sykursus med (op til) 14 deltagere?

Før du får lov at se tricket til at afmærke indsnit med intet andet end en saks og en knappenål, vil jeg lige vise dig den færdige nederdel. I online kurset bliver du guidet gennem at sy 2 udgaver af denne nederdel – den du kan se her, og en med linning i taljen.

 

nederdel_pinstripe_fornederdel_pinstripe

Og nu skal jeg ikke trække den længere. Her har du videoen med tricket til at afmærke indsnit UDEN brug af kalkér papir eller kridt.

Vil du lære at sy hele nederdelen, du kan se på billederne i dette indlæg? Så venter dette kursus på dig.

UPDATE sep. 2017: Nederdelen er desværre udgået af sortimentet. Blandt andet af den grund er jeg i gang med at opdatere online kurset. I den nye version kommer der helt nyt symønstre designet og udviklet af Skaberlyst. Alle, der har adgang til online kurset, får automatisk adgang til opdateringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *