Sy din egen babyslynge

DKK 299,00

Sy selv din egen Meitai og Ringslynge

Bær din baby med stil.

Lær at sy dine egne ringslynger og meitai bæreseler, så du kan bære din baby forsvarligt og sikkert, men selv bestemme hvilke detaljer din slynge skal have, og hvilket stof du vil bruge.

Du bliver guidet gennem alt fra valg af stof og indkøb af sikre ringe til ringslyngen til syteknikker og hvordan du rent praktisk syr dine slynger trin for trin.

Beskrivelse

Slynger er en life-saver.

Hvis du ikke selv har oplevet det endnu, så tag vores ord for det (Nadia og Signe) – vi har oplevet det på egen krop og familie, og ville ikke have undværet at bære vores børn i slynge for noget i verden.

MEN – hvis man er det, nogen vil kalde overfladisk og andre stilbevidst, så kan man opleve 2 problemer med slynger:

Problem #1:

Det er ikke sikkert, man kan finde en ”købe-slynge”, man har lyst til at gå med. De er alle sammen enten for spraglede, for farverige, for kedelige eller for ensfarvede. Og de passer slet ikke til dit tøj. S-t-o-r-t problem!

Problem #2:

Én slynge er ikke nok. Det ville være ligesom at skulle nøjes med en jakke. Eller et par sko. Ikke godt!

HELDIGVIS har vi en løsning til dig, så du IKKE behøver gå på kompromis med din stil, for at give dig selv og dit barn den nærhed og tryghed, I kan få med slynger.

slynge_workshop

Sy din egen unikke ringslynge og meitai bæresele.

Du kan nemlig sagtens sy dine egne slynger, hvis du bare bruger de rigtige materialer og teknikker, så det er lige så behageligt og sikkert for både dig og baby, som med de slynger, du kan købe.

Vi (Nadia Louise Kristensen, stifter af Slyngeskolen og Signe Eriksen fra Skaberlyst) har samlet al den viden, du har behov for, i en online workshop, du kan downloade og følge når det passer dig.

I denne online workshop bliver du guidet igennem

* Stofvalg til ringslynge og meitai bæresele.

* Hvordan du klipper stoffet til ringslyngen, og hvilke ringe, du skal købe.

* Mønster til meitai bæresele, som du kan printe på en almindelig A4 printer.

* Hvordan du syr slyngerne trin for trin.

* Hvilke sy teknikker du skal vælge, og hvordan du kan variere dem.

Ud over det, får du også en bonus eBog med basis sy viden og sy teknikker. Teknikker, du kan bruge i næsten alt hvad du syr – om det så er tøj til børnene eller fine kjoler til dig selv.

 

forsiders

Denne workshop er til dig der:

*Gerne vil skabe din helt egen lækre slynge, som passer til din stil og dit tøj.

*Gerne vil have frie hænder, en rolig baby og overskud og se smart ud samtidig (med din særligt designede babyslynge).

*Vil være sikker på, at din sy selv-slynge lever op til både krav om god sikkerhed og komfort, så du og baby nyder at bruge den.

*Vil sy slynger, du kan bruge helt fra nyfødt og op til 2-3 års-alderen.

*Gerne vil have en slynge, der er udviklet i et samarbejde mellem stifteren af Slyngeskolen og skrædder Signe Eriksen. Det betyder, at den støtter dig og din baby optimalt og er nem at sy.

*Har nul, lidt eller meget erfaring med at sy. Syvejledningen er tilpasset, så du kan lege lidt mere med detaljerne, hvis du for eksempel allerede er skrap til at sy.

*Selv vil vælge stof til din slynge, men også vil være sikker på at sy den i noget stof, der er velegnet til ringslynger.

 

forsidemt

 

Du får:

*Vejledning i valg af stof, så du får de bedste forudsætninger for at finde stof, der egner sig specielt godt til slynger.

*Også viden om, hvilke stoffer der ikke egner sig til slynger, så du undgår at lave fejlkøb og bruge en masse tid på at sy en slynge, der ikke kan bruges.

*Direkte link til de sikreste ringe, der kan holde til vægten fra din baby.

*Indsigt i relevante syteknikker, som også kan bruges til mange andre ting end slynger. Og du bliver guidet igennem sy rækkefølgen, så du får ”samlet” din slynge rigtigt. Du bliver også introduceret til variationer af teknikkerne, der kan gøre din slynge endnu mere lækker og fint forarbejdet.

*Kendskab til de sømme, der skal til, for at slyngen holder, og ikke går op i sømmene = øget sikkerhed for dig og baby.

*Nede på jorden og meget konkret vejleding, der også betyder, at du ikke behøver have særlige sy-forudsætninger for at være med.

*Detaljeret klippe- og syvejledning, som du kan gemme til næste gang du får brug for en slynge. Du kan fx gøre som Signe selv har gjort, og lave en sommer-slynge i tyndt stof og en vinterslynge i mere kraftigt stof.

*Mulighed for at sætte dit personlige præg på din slynge.

*En god undskyldning for at få lidt tid til dig selv, hvor du kan fordybe dig i at sy din ringslynge med god samvittighed. Du får lidt kvalitets fritid med dig selv, og det kommer hele familien til gode, når slyngen er færdig, og I begynder at bruge den

>> Kom i gang med at sy dine egne slynger HER <<