Sykursus Århus – syhold mandag eftermiddag

DKK 2.100,00

Sykursus Århus – Kom på et traditionelt syhold hos Skaberlyst.
Her kan du arbejde med dine egne projekter, og få hjælp af dameskrædder Signe Eriksen. Du bliver undervist på det niveau, du er på. Det er en forudsætning at du i forvejen syr tøj til dig selv, og at du kan sy simple designs på egen hånd.

Der er 2 syhold:
Mandag i lige uger.
Mandag i ulige uger.
Efterår 2017 er udsolgt.

Efterår udsolgt.

Kategori:

Beskrivelse

Nu har du mulighed for at komme på et traditionelt sykursus i Århus hos Skaberlyst. Du kan nemlig melde dig på et mandags syhold, hvor der er undervisning hver anden uge. Undervisningen foregår i Århus hos Skaberlyst Syværksted, som ligger Nørrebrogade 18 B, 8000 Århus C. Underviseren er dameskrædder og indehaver af Skaberlyst, Signe Eriksen.

Der er 2 mandags syhold: et i lige uger og et i ulige uger. Begge hold har undervisning mandag eftermiddag kl. 15-18, og der er 8 undervisningsgange på en sæson.
Hvis du gerne vil gå til syning hver uge, er du velkommen til at tilmelde dig begge hold.

På syholdet arbejder vi med at sy dametøj i høj kvalitet. Vi arbejder både med stofvalg, design, mønsterudvikling, tilretning og syning. Teknikkerne, du kan lære på kurset, stammer både fra industrien og skrædderiet, og du lærer de teknikker og metoder, der passer bedst til dine projekter.

Undervisningen tager udgangspunkt i deltagerne. På syholdet arbejder du med dine egne projekter, og får hjælp på det niveau, du er på. I løbet af kurset bliver du blidt og sikkert puffet ud i nye projekter og teknikker, der løfter dit niveau endnu mere. På den  måde bliver du løbende bedre til at arbejde med symønstre, vælge det rigtige stof og de rigtige syteknikker til dine projekter.

Du kan arbejde med både mønsterkonstruktion og syning på kurset, og får hjælp til de ting, der driller. Det kan være at lave mønstre ud fra dit grundmønster, tilrette prøvemodeller eller lære nye syteknikker og alternative metoder til dem, du allerede bruger.  Du får adgang til klippeborde, professionelt dampanlæg og presse udstyr og industri symaskiner (1 stikkesting og 1 overlocker) samt almindelige husholdnings symaskiner. Du er også meget velkommen til at tage din egen symaskine med.

Kurset er henvendt til øvede syere, der har syet til sig selv i noget tid. Du skal være vant til at arbejde med enten købemønstre eller dit eget grundmønster, og du skal kunne sy simple designs på egen hånd. Er du helt nybegynder, så er syholdet ikke det optimale. Begyndere skal i stedet starte med online kurset Kom Godt I Gang Med At Sy.

Sykursus Århus

Fordelene ved et syhold

Der kan være flere grunde til at et syhold er en god idé for dig.

Udover den hjælp, du får til dine egne projekter, får du også glæde af at sparre med de andre kursister, og se hvad de arbejder med. Ofte kan vi lære meget af hinanden, og de andre arbejder med projekter, hvor der er god læring, du kan tage med dig til senere projekter. Ligesom de andre kan lære af dine erfaringer undervejs i kurset.

Fordelen ved et traditionelt sykursus er, at du bliver “holdt til ilden” løbende. Du fået et lille boost hver 2. uge (med få undtagelser, hvor der er en ferie eller helligdag i vejen), og kan arbejde videre med projekterne på egen hånd mellem mødegangene. På kurset får du adgang til Signes ekspertise indenfor især tilretning og skrædderi, og du får en bedre fornemmelse for hvordan tøjet bygges op og kommer til at passe til lige netop dig.

Syning er en hobby, der konstant udvikler sig. Når du har lært en metode eller en sammenhæng mellem stof, mønster og syteknikker, dukker der et nyt design op, som du så skal lære at forstå. Du bliver aldrig færdig med at lære at sy eller lave mønstre, og kan hele tiden udvikle dine færdigheder. Det kan være en fordel at gøre det løbende i små bidder, som du kan på et syhold.

Der er 2 mandags syhold: et i lige uger og et i ulige uger. Begge har 8 undervisningsdage i efteråret 2017. Hver gang er undervisningen fra kl. 15-18.

Prisen for en plads på et syhold er 2100 kr.
Der er max. 7 deltagere på hvert hold. Er holdet fyldt,  kan du skrive en mail til signe@skaberlyst.dk og komme på venteliste.

Undervisningsdage i efteråret 2017 i de lige uger er:

7/8, 21/8, 4/9, 18/9, 2/10, 30/10, 13/11, 27/11

Tilmeld dig holdet i de lige uger her << UDSOLGT

Undervisningsdage i efteråret 2017 i de ulige uger er:

14/8, 28/8, 11/9, 25/9, 9/10, 6/11, 20/11, 4/12.

Tilmeld dig holdet i de ulige uger her <<UDSOLGT

syning århussyning århussyning århus

Er du i tvivl om syholdet er det rette valg for dig, eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Signe på mail: signe@skaberlyst.dk eller telefon: 24456909.