Kom Godt I Gang Med At Sy – Grundkursus i Syning

(7 kundeanmeldelser)

DKK 1.399,00

Grundkurset giver dig en solid viden og kunnen indenfor syning. Du lærer at:
* Håndtere en symaskine og vælge stof til dine projekter
* Sy mere end 40 grundlæggende syteknikker, som bruges i moderne symønstre
* Arbejde med symønstre i standardstørrelser og tilpasse dem, så de sidder bedre på dig
* Sy smukt forarbejdet og velsiddende tøj til dig selv
* Incl. 5 digitale symønstre str. 34-54.

Kategori:

Beskrivelse

Kom Godt I Gang Med At Sy – Grundkursus i syning

I dette online sykursus lærer du de grundlæggende elementer og teknikker indenfor syning af tøj til kvinder. Du lærer alt fra at bruge din symaskine rigtigt til at arbejde med symønstre, klippe stoffet rigtigt og sy det sammen til færdigt tøj med professionelle syteknikker.

I det online sykursus kommer vi igennem:

 • De vigtigste elementer indenfor syning. Gennem teori, syprøver og rigtige projekter, hvor du syr tøj, får du bygget en god grundlæggende viden op.
 • Du lærer at arbejde med vævet stof og symønstre i standardstørrelser, som du tilretter til en mere personlig pasform.
 • Du får lavet nogle nemme og overskuelige symønstre fra bunden.
 • Du lærer de grundlæggende syteknikker, som du kan vælge mellem og variere, når du senere syr på egen hånd.

 

Grundkurset giver dig den viden og de færdigheder, du har brug for, når du vil sy tøj til dig selv i god kvalitet. Du lærer at vælge mønster og stof, der passer sammen, og sy tøjet med smuk finish og holdbare syteknikker.

 

Når du har været igennem online kurset, har du styr på at sy hverdagstøj til dig selv. Du er ikke længere i tvivl om, hvordan du skal gribe et syprojekt an. Du ved hvilken rækkefølge du skal gøre tingene i, og kan sy de teknikker, du får brug for til langt de fleste syprojekter.

 

Det lærer du i Kom Godt I Gang Med At Sy:

* At kende forskel på de mest anvendelige typer af vævet stof og vælge det bedste stof til dit projekt

*  At bruge din symaskine rigtigt, så du får syet smukke sømme, der holder til hverdagsbrug

* At klippe stoffet rigtigt, så dit tøj sidder smukt og ikke drejer rundt om kroppen

*  At bruge symønstre i standardstørrelser, som du lærer at vælge i den rigtige størrelse og tilrette til en mere personlig pasform

* At bruge indlægsmaterialer til at understøtte belægninger og andre vigtige steder, så tøjet bliver mere holdbart og får en smuk finish

*  At sy ærmer i bluser og kjoler, så de sidder smukt

*  At sy mere end 40 forskellige syteknikker, du kan vælge mellem, når du syr.

Når du har været igennem grundkurset ved du, hvilke ting du skal tage stilling til og tage højde for, for at få succes med dine syprojekter. Du har en god portion syteknikker at vælge mellem, så du kan variere dine projekter og vælge syteknik efter hvad der passer bedst til dit stof og dit symønster.

Og vigtigst af alt: du har den grundlæggende baggrundsviden, så du også ved hvorfor du vælger de forskellige syteknikker og fremgangsmåder.

 

I kurset syr vi på en helt almindelig symaskine. Du behøver ikke have en overlocker, for at deltage. Du lærer syteknikker, der kan syes på en almindelig symaskine (og lidt i hånden), så du sagtens kan klare dig uden alt muligt ekstra udstyr. Din symaskine behøver heller ikke være en særlig dyr og fancy model. Brug den symaskine, du har adgang til, og opgrader hen ad vejen.

 

 

Bliv fortrolig med forskellige syteknikker

Undrer du dig over, hvordan du mon syr:

*  Indsnit, der ikke tutter
* Ærmer, der ikke er fulde af rynker og læg
* Lynlåse og knaplukninger
* Eller noget helt fjerde eller femte?

Eller er du slet ikke kommet så langt, at du er begyndt at undre dig endnu?

Du kan sagtens lære, hvordan man gør!

Du kan lære de samme syteknikker, som professionelle skræddere og designere bruger. Og det bør du lære, for der er en grund til at de professionelle vælger netop de teknikker og metoder.

Det er fordi, de virker.

De teknikker, du lærer at sy i Kom Godt I Gang Med At Sy er testet i virkeligheden og nøje udvalgt. Det er “best practise” på de forskellige områder, og du lærer de 1-2 mest anvendelige syteknikker til at løse hver enkelt udfordring, du kommer ud for i langt det meste tøj.

Har du allerede syet lidt (eller meget), får du ryddet ud i dine dårlige vaner og erstattet dem med nogle nye langtidsholdbare teknikker og metoder. Du lærer ikke bare at udføre syteknikkerne, men også hvorfor de skal syes på den bestemte måde.

Det betyder, at du kan træffe dine valg ud fra reel viden og ikke sidde fast i en “sådan plejer man at gøre” tankegang, som desværre ofte fører til uhensigtsmæssige valg og dermed ringere resultater.

Er du helt ny indenfor syning, så får du bygget nogle gode vaner op fra starten. Det vil hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger langt oftere, så du slipper for helt så mange fejlslagne projekter. Din erfaring bliver bygget hurtigere op, fordi du får nogle solide byggesten at læne dig op ad. Og din vej til at blive en dygtig syer bliver markant kortere, end hvis du ikke kender de teknikker og metoder, du lærer i online kurset.

 

I Kom Godt I Gang Med At Sy får du alle de redskaber, du skal bruge, for at sy tøj, der ser smukt og professionelt ud frem for hjemmelavet.

 

Du springer flere års prøven-sig-frem og gætværk over, når du følger video vejledningerne i online kurset og bruger de teknikker, du lærer.

 

Kom godt i gang med at sy - Grundkursus i syning

 

Kom Godt I Gang Med At Sy er det perfekte sykursus til dig, der:

* Gerne vil lære at sy tøj til dig selv, som sidder godt og holder længe, fordi det er ordentligt forarbejdet

* Har lyst til at lære teknikkerne rigtigt, og ikke gider bruge tid på at gætte dig frem til tvivlsomme løsninger

* Drømmer om at sy til dig selv, men ikke aner hvad du skal stille op med symønstrene og hvilket stof, du skal vælge

* Allerede er i gang med at sy, men har en fornemmelse af at det nok kunne være både nemmere og bedre, hvis du lærte lidt mere

* Gerne vil arbejde professionelt som designer, skrædder eller mønsterkonstruktør. Hvis du vil have den fulde forståelse for faget, skal din grundlæggende viden være på plads, og du bør som minimum kunne de ting, du lærer i dette sykursus.

 

>> Ja tak, jeg vil rigtig gerne lære at sy smukt tøj til mig selv – giv mig adgang til online kurset nu <<

 

Drømmer du om at lære at lave dine egne symønstre, men har du ingen erfaring med at sy til dig selv i vævet stof? Så bør du netop starte med dette grundkursus, før du går videre til de mere avancerede dele af syningen.

 

Derfor er det vigtigt at have de grundlæggende teknikker på plads

For at udleve dine kreative drømme, er du nødt til at mestre nogle helt grundlæggende teknikker indenfor håndværket. Ellers bliver det meget svært at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Har du ikke de grundlæggende teknikker på plads, svarer det sådan cirka til at bage en bryllupslagkage uden en opskrift, hvis det eneste, du tidligere har bagt, er pandekager. Måske er du heldig… men sandsynligheden for at det bliver en ret flad bryllupskage er stor.

De fleste, der syr selv, gør det primært af 3 grunde:

 • For selv at bestemme, hvordan tøjet skal se ud
 • For at få en bedre pasform
 • For at få en bedre kvalitet end tøjbutikkerne kan byde på.

Det betyder reelt, at de fleste forestiller sig, at de kan gøre det bedre selv end den tøjbranche, der beskæftiger flere millioner mennesker på verdensplan med udelukkende at producere tøj.

Og det kan du faktisk også godt.  Gøre det bedre end tøjbranchen. Men kun, hvis du har en god base af grundlæggende viden og teknikker, du kan trække på, når du syr og tilretter symønstre.

Syning og mønsterkonstruktion er først og fremmest håndværksfag. Og det kræver både øvelse og vejledning at få gode resultater. Men er du villig til at øve dig og lære processerne at kende, så kan du sy smukt og velsiddende tøj til dig selv, der som minimum matcher den kvalitet, du kan købe i tøjbutikkerne.

I Kom Godt I Gang Med At Sy er teknikkerne en blanding af traditionelt skrædderi og moderne tøj industri. Jeg har valgt de teknikker ud, der giver mest mening at starte med, og som du kommer rigtig langt med.

Måske er det nok for dig at lære det, du lærer her i kurset.

Men vil du gerne udvikle dine evner endnu mere, så har du efter kurset et solidt grundlag at bygge videre på med mere avancerede teknikker og designs.

 

Kom gost i gang med at sy - Grundkursus i syning

 

Syprøver og digitale symønstre

I Kom Godt I Gang Med At Sy består en stor del af læringen af at sy syprøver.

Syprøver har i mange år været udskældt for at være kedelige og tidskrævende. Og det er sådan set rigtig nok – det er de.

Men syprøver har en enormt stor effekt på din indlæring, og derfor er de med i kurset. Det er simpelthen den bedste måde at lære teknikkerne, fordi du får syet dem trin for trin i nemme stoftyper, før du kaster dig over rigtige syprojekter.

Hopper du syprøverne over, så bliver dit tøj til prøveklude. Og så er det ikke længere små stykker bomuld, du smider i skraldespanden, men måske en hel kjole, der bare lige manglede den sidste søm.

Syprøverne sparer dig for en masse frustrationer i det færdige tøj. De giver dig en solid viden og helt fysisk erfaring med at sy fx. indsnit, lynlåse, få sømme til at mødes og sy forskellige typer oplægninger, lommer og andre detaljer i tøjet.

 

Ved at sy syprøver, når du lærer en ny teknik, får du den ind i hænderne. Og det er præcis der, håndværket skal være – i hænderne. Du kan ikke nøjes med at tænke eller læse dig til at sy perfekte ærmer eller smukke lynlåse. Du er nødt til at have konkrete erfaringer med at arbejde i stoffet.

 

Der er ialt 53 syteknikker og øvelser i online kurset, som du kommer til at bruge, når du syr. Allerede i kurset kommer du til at bruge langt de fleste af teknikkerne i de 8 syprojekter, der afslutter lektionerne.

Hver lektion har sit eget tema, hvor du får den vigtige baggrundsviden, lærer en håndfuld syteknikker og får det hele koblet sammen i lektionens afsluttende projekt.

På den måde får du gjort teori til praksis i løbet af kurset i et tempo, der passer til din viden og kunnen. Og når du er færdig har du allerede syet tøj til dig selv. Du kommer ikke til at stå på egen hånd og selv skulle omsætte din nye viden til praksis – det klarer syprøverne og projekterne undervejs.

Nogle af projekterne skal du selv lave mønstre til. Det bliver du guidet til i de enkelte lektioner. Andre får du med som PDF symønstre, du skal printe og samle. Det finder du vejledning til i lektion 3 i kurset, som er den første lektion med et digitalt symønster.

Symønstrene er udviklet på syværkstedet hos Skaberlyst. De er designet og udviklet specielt til dette kursus, og sælges kun sammen med kurset.

Hvert mønster er designet, så du kommer igennem de teknikker, du har lært i lektionerne. Du risikerer altså ikke at få fat i et mønster, der er for svært eller for nemt. Projekterne udvikler sig i takt med at du lærer nyt, og følger hele tiden dit niveau.

De digitale symønstre er i str. 34-54.

Du kan se i målskemaet her, hvor du ligger i forhold til symønstrenes størrelser:

 

Kom gost i gang med at sy - Grundkursus i syning

 

Sådan foregår online kurset

Kurset er delt op i 8 lektioner. Hver lektion har et overordnet tema, hvor du får en solid baggrundsviden og teoretisk forståelse. Men den kan du ikke sy med. Så du får også i hver lektion en håndfuld syteknikker og et afsluttende projekt, der samler op på det, du har lært.

Hver lektion består af:

 • En ebog, du downloader og læser på din computer eller ipad/tablet
 • 94 video guides af de væsentligste ting i lektionen og af alle teknikkerne
 • Printvenlig PDF’er med øvelserne fra lektionen, du kan printe ud og sætte i en mappe sammen med syprøverne. Der er ialt 53 syprøver/øvelser i kurset
 • Arbejdsark, der giver dig overblik over de vigtigste principper fra lektionen (ikke alle lektioner har arbejdsark)
 • Digitale symønstre, du printer ud og samler og bruger som symønster til projektet i lektionen (ikke alle lektioner har digitale symønstre).

 

LEKTION 1

Før vi kaster os ud i at sy tøj, skal du være fortrolig med din symaskine og med stoffet, du skal sy i. Derfor starter vi i lektion 1 med at se nærmere på stoftyper og på symaskinen, inden vi går i gang med at sy de første sømme og syteknikker.

Det er vigtigt, at du er tryg ved din symaskine. Hvis du er det mindste usikker på den, bliver det en udfordring at sy, uanset hvor fancy dit sygrej er. Derfor går vi i dybden med, hvordan symaskinen virker, og du lærer at sy dine første sømme helt korrekt. Vi starter lidt blidt ud, men selvom vi ikke syr tøj i de første 2 lektioner, er syteknikkerne nogen, du kommer til at bruge igen og igen, når vi går i gang med at sy tøj.

Syteknikker i lektion 1
* Stikkesting (almindelig ligeudsyning)
* 90 grader hjørne
* Spidst hjørne
* Pres sømmen
* Oplægning med dobbelt ombuk.

Syprojekt i lektion 1
* Betræk til pyntepude.

Kom godt i gang med at sy - Grundkursus i syning

 

LEKTION 2

I lektion 2 skal du lære noget meget vigtigt og grundlæggende for syning af tøj, som bliver afgørende for, hvor stor succes du oplever med dine projekter fremover. Du skal lære at arbejde korrekt med trådretning og sømrum.

Trådretningen har stor indflydelse på, hvordan stoffet falder og dermed på hvordan det færdige tøj sidder på kroppen. Sømrummet er næsten lige så vigtigt som trådretningen, og det lærer du også at mestre i denne lektion.

Du lærer også at kante stoffet korrekt, så sømmene ikke trævler op, når du begynder at bruge dit tøj. Selvom projektet i denne lektion ikke er tøj, er det teknikker der går igen, når vi begynder at sy tøj i lektion 3.

Syteknikker i lektion 2
* Zigzagsøm til kantning af sømrum
* Overlocksøm på symaskine til kantning af sømrum
* Kantning af samlet sømrum
* Kantning af splittet sømrum
* Oplægning med enkelt ombuk
* Syning af indvendigt hjørne.

Syprojekt i lektion 2
* Taske/Shopper med stropper.

Kom godt i gang med at sy - Grundkursus i syning

 

LEKTION 3

I lektion 3 skal du endelig sy tøj til dig selv. Du skal lære at bruge symønstre og klippe stoffet rigtigt. Og naturligvis lærer du også endnu en (lille) håndfuld syteknikker. Dem skal du bruge til at sy opgaven i denne lektion, som er et par hyggebukser med elastik i livet.

Her i starten er det vigtigt, du lærer at arbejde med færdige mønstre i standardstørrelser for at få en grundlæggende forståelse af, hvordan symønstre fungerer.
Det er de færreste, der passer helt perfekt ind i de størrelser, symønstre laves i. Derfor lærer du at måle dig selv, så du kan finde den rigtige størrelse i mønstret. Du lærer også at kontrolmåle mønstret i forhold til din krop og lave tilretninger, så mønstrene kommer til at passe dig bedre.

Syteknikker i lektion 3
* Løbegang med elastik
* Få sømme til at mødes præcist
* Sy en forstærket skridtsøm i bukser.

Syprojekt i lektion 3
* Hyggebukser med elastik i taljen.

Kom godt i gang med at sy - Grundkursus i syning

 

LEKTION 4

I lektion 4 ser vi nærmere på indersiden af tøjet. Jeg løfter sløret for et par af de detaljer, der ikke umiddelbart kan ses. Men du kan se forskellen, når du lærer at bruge teknikkerne rigtigt. Og du kan især se, hvis de mangler eller er brugt forkert.

Vi arbejder videre med tilretninger, og du lærer at forarbejde tøjet rigtigt på indersiden.  Det er her, det store arbejde ligger, og her det bliver afsløret, hvor meget håndværk og faglighed der ligger i det enkelte stykke tøj.

Nogle af de detaljer, der har stor indflydelse på tøjets overordnede udseende, er indlægsmaterialer og belægninger. I denne lektion får du en grundlæggende forståelse af, hvad indlægsmaterialer kan gøre for dit tøj, og for, hvordan du bruger de mest almindelige indlægsmaterialer i praksis.

Du lærer også at lave mønstre til belægninger og sy dem i tøjet. En korrekt konstrueret og syet belægning kan være det, der er prikken over i’et på dit tøj. Omvendt kan en forkert belægning ødelægge et ellers smukt stykke tøj. Det risikerer du heldigvis ikke, hvis du følger anvisningerne i denne lektion.

Syteknikker i lektion 4
* Kante en belægning
* Sy belægning på stoffet
* Sy indsnit fra en søm
* Sy en almindelig midtersyet lynlås.

Syprojekt i lektion 4
* Nederdel i A-facon

Kom godt i gang med at sy - Grundkursus i syning

 

LEKTION 5

I denne lektion bygger vi oven på den viden, du allerede har, og forfiner nogle af dine teknikker. Du kommer et lag dybere i de teknikker og sammenhænge, du allerede har arbejdet med i de foregående lektioner.

Som en ny teknik skal du lære at sy 2 forskellige typer slids. Dem kan du bruge i bunden af kjoler og nederdele. Du lærer at ændre mønsteret til at have en slidsåbning, så du kan tilføje en slids til et mønster, som ikke har en slids i forvejen.

Opgaven i denne lektion er en klassisk kjole uden ærmer. Designet er simpelt, men det er en udfordring at sy belægningen, når det både er halsudskæring og ærmegab, der skal kantes på én gang. Det lærer du, hvordan du gør. Den teknik kan du også bruge i toppe – og du kan fint vælge at korte kjolen af, så det bliver en top i stedet, hvis du ikke er til kjoler.

Syteknikker i lektion 5
* Indsnit inde på stoffet
* Buede sømme
* Belægning til hals og ærmegab
* Åben slids med forstærkning
* Gå slids.

Syprojekt i lektion 5
* Klassisk kjole uden ærmer.

Kom gost i gang med at sy - Grundkursus i syning

 

LEKTION 6

Den første del af kurset har indeholdt en del teori. Det skal hjælpe dig til bedre at forstå, hvorfor teknikkerne er som de er og hvordan tøjet er bygget op. Det vil hjælpe dig til hurtigere at lære nye syteknikker og til at kunne bruge dem i praksis.

Denne lektion er derfor en række helt konkrete syteknikker. Du lærer at variere udtrykket af dit tøj ved at bruge skråbånd til at ordne kanterne. Og du lærer at sy ærmer i, så de kommer til at sidde flot.  Du skal også lære at sy en v-hals på 2 forskellige måder.

Syteknikker i lektion 6
* Lav dit eget skråbånd.
* Kantning med skråbånd.
* Sy ærmer i kjoler og bluser.
* Sy v-hals med belægning.
* Sy v-hals med skråbånd.

Syprojekt i lektion 6
* Bluse med v-hals og ærmer.

Kom gost i gang med at sy - Grundkursus i syning

 

LEKTION 7

De syteknikker, du skal lære i denne lektion, kan du faktisk godt undvære at kunne sy. Du kan nemlig sy rigtig meget tøj uden på noget tidspunkt at bekymre dig om læg, rynk, linninger eller knapper, som er det du skal lære i lektion 7.

Men når du KAN sy læg, rynk, linninger og knapper, får du meget større valgfrihed i symønstre og designs. Så skal du ikke vælge noget fra, fordi der er en knaplukning. Eller fordi du ikke helt ved, hvordan du skal håndtere de der læg.

I detaljerne ligger en stor mulighed for at udtrykke din personlige stil. Bare en lille ting som valget af knapper kan ændre tøjets udtryk i så høj grad, at det enten bliver ”lige dig” eller ”slet ikke dig”. Udover at lære at sy de mange detaljer, skal du også arbejde med mønsterkonstruktion igen. Du skal lave mønster til en nederdel med rynk og fast linning efter dine egne mål.

Syteknikker i lektion 7
* Syning af rynk
* Syning af glatte læg
* Syning af wienerlæg
* Syning af linning med synlige sømme (nem linning)
* Syning af linning med skjulte sømme (pæn linning)
* Knaphuller
* Isyning af knapper.

Syprojekt i lektion 7
* Nederdel med rynk og linning.

Kom godt i gang med at sy - Grundkursus i syning

LEKTION 8

I kursets sidste lektion skal du lære at sy lommer og at lave et mønster til en rundskåret nederdel. Den skal du bruge til at sy på lektionens digitale symønster, som er overdelen til en kjole.

Vi ser også nærmere på, hvordan du syr detaljer som 3 forskellige typer lommer, usynlig lynlås og forskellige oplægninger, der kan lidt noget andet end de metoder, du har lært tidligere i kurset.

Syteknikker i lektion 8
* Stiklommer
* Skrålommer
* Påsyet lomme
* Usynlig lynlås på 2 forskellige måder
* Smal oplægning
* Oplægning med usynligt skråbånd

Syprojekt i lektion 8
* Kjole med bådhals og rundskåret nederdel

Kom godt i gang med at sy - Grundkursus i syning

 

BONUS

Ud over de 8 lektioner og 5 digitale symønstre, får du også:

* Links til online manualer til symaskiner, så du kan downloade din manual, hvis du ikke har den (og jo, den er altså god at have).

* Et bonus modul med tilretnings teknikker, så du kan få symønstrene til at sidde endnu bedre.

* Links til stofbutikker, hvor du finder et stort udvalg af de stoftyper, der er perfekte at bruge til online kurset.

 

 

 

Kom godt i gang med at sy - Grundkursus i syning

 

Det får du IKKE i dette online kursus:

* Du får IKKE undervisning i komplicerede syteknikker. Det er det grundlæggende, du lærer her, så du har noget at bygge videre på.

* Du får IKKE undervisning i avanceret mønsterkonstruktion og personlige grundmønstre. Selvom vi laver nogle af mønstrene fra bunden, så er det på et  grundlæggende og generelt plan.

* Du lærer IKKE at sy i strikket stof. Det vil sige at du ikke lærer at sy jerseykjoler, t-shirts og børnetøj. Mønstrene og syteknikkerne egner sig til vævet stof, og du vil få forringede resultater, hvis du syr i jersey eller andet strikket stof.

* Der er desværre IKKE symønstre til herretøj i kurset. Teknikkerne er de samme som til dametøj, men symønstre skal du finde andetsteds, hvis du vil sy til mænd. Der er links i kurset til gode symønstre til herretøj.

TIL GENGÆLD

>> Kommer du til at mestre de vigtigste syteknikker i praksis, så du kan sy smukt tøj til dig selv.

>> Får du syet dine første 8 (!!) syprojekter med kyndig vejledning fra en dameskrædder. Hvem kan lige prale af det i dag?

>> Lærer du at arbejde korrekt og professionelt med syning. Og så er du altså ikke sådan at vælte af pinden bagefter. Så ved du, hvad du laver.

 

Dameskrædderen guider dig igennem dit sykursus

I online kurset bliver du undervist af dameskrædder og mønsterkonstruktør Signe Eriksen. Signe er uddannet dameskrædder fra Århus Skrædderskole (2004), mønsterkonstruktør fra Teko Center Danmark i Herning (2006) og har taget en professionsbachelor i design & business på VIA University College i Aarhus (2013).

Signe har mere end 15 års erfaring fra både skrædderi, industriel tøjproduktion og undervisning i tilretning, mønsterkonstruktion og syning. Den erfaring får du glæde af i online kurset.

De teknikker, du bliver undervist i, er en blanding af det bedste fra skrædderiet og industrien. De bygger på erfaring fra flere tusinde stykker tøj, der har været gennem Signes hænder på kurser, i hendes egen syning og i industrien, hvor tøjet er syet i udlandet, men tjekkes igennem i Danmark.

Fra 2014-2016 var Signe  medstifter og medejer af onlineklubben Sysiden. Og hun er medforfatter til bogen ”Sy Nederdele”, der udkom på Turbine Forlaget i 2016.

Signe startede Skaberlyst i 2011 og har udgivet flere onlinekurser om både syning og mønsterkonstruktion. Bloggen har i 2015 og 2016 vundet blogprisen i kategorien ”Håndværk og Kreativitet”. I 2017 og 2018 har bloggen vundet DIY Blog Awards.

 

 

>> Jeg vil gerne i gang med det samme – giv mig adgang til Kom Godt I Gang Med At Sy lige nu<<

 

Tilmelding og praktisk info:

Du tilmelder dig online kurset ved at klikke på linket herover, eller på et af de andre links her i kursusbeskrivelsen, og udfylde felterne på bestillingssiden. Når du har betalt, får du en mail med logind til online kurset.

Kurset har hjemme i et online system, der hedder Simplero. Du får tilsendt et Simplero ID, som du bruger til at logge ind, og det giver dig adgang til et online rum, hvor du finder kursets indhold.

I online rummet kan du downloade ebøger, øvelser og arbejdsark. Du kan se videoerne under hver lektion og finde links til stofbutikker og manualer.

Du kan logge ind i kurset hvor du vil – bare du har internetadgang. Så du har adgang til kurset hjemme hos dig selv, i sommerhuset, på ferien eller hvor du har brug for at slå op i det.

Men husk at adgangen er personlig. Alt materiale i kurset tilhører Skaberlyst. Du får ved køb af adgang til kurset licens til at bruge materialet til eget brug. Det vil sige at du må sy til dig selv og din nærmeste familie efter de symønstre og vejledninger, der er i online kurset. Du må på ingen måde bruge hverken hele eller dele af materialet i kommerciel sammenhæng. Ligesom du heller ikke må dele materialet med andre.

Pris: 1399.-

Du kan betale i 1 eller 2 rater.

Få adgang til Kom Godt I Gang Med At Sy – Grundkursus i Syning HER<<

 

Stofinfo: Til online kurset har vi syet projekterne i stof fra Citystoffer og Metermeter. Du kan se i kurset, hvor stoffet til de enkelte projekter er fra.

Foto: Bibi Berge og Signe Eriksen.

7 anmeldelser af Kom Godt I Gang Med At Sy – Grundkursus i Syning

 1. Margot Viste

  “Kom godt i Gang Med At Sy – Grunnkursus i Syning” er et onlinekurs som jeg virkelig anbefaler!
  Her får du teori, praktiske oppgaver og undervisning lagt opp på en veldig inspirerende måte. I den skriftlige online delen er det masse å lese, enten kan man skrive det ut eller så kan man lese på nett. Nettsidene er nydelige, skissene og bildene hennes er relevante og det er masse gjennomtenkte arbeidsark til å skrive ut for å benytte videre i eget arbeide. Signe har flotte videoer som ikke er for lange, hun viser trygt og systematisk hva hun gjør, hun har en veldig behagelig stemme og hun prater ikke for mye. Hun syr gjerne med lyse stoffer og mørk tråd, slik at det er lett å se hva hun gjør og hvordan det ferdige resultatet skal bli. Nå er det en gang sånn at man lærer ikke å sy av å se på videoer eller surfe på sysider, man må sette seg ved symaskinen sin, knappenålene og stoffene sine og sy!
  Kurset hennes legger opp til akkurat dette! Gleder meg til de neste kapitlene blir ferdige. Hilsener fra Stavanger – Norge

 2. Eva Frese

  “Kom godt i Gang med at Sy – Grundkursus i Syning” har gjort en meget stor forskel for mig, og fået mig fra ret usikker i syning til meget skrap til at sy stort set al mit tøj. Kurset er overskueligt og forståelig selv uden særlige kundskaber inden for syning. Specielt videodelen er jeg meget glad for – og det, at man kan vende tilbage og se video igen og igen, hvis der er behov for det. Kurset er fornylig blevet opgraderet, og fremstår endnu bedre end første version med flotte videoer. Det opgraderede kursusmateriale er frit tilgængeligt for os, som har købt den første version ❤️

 3. Heidi

  “Kom godt i Gang med at Sy – Grundkursus i Syning”
  Jeg er egntlig ikke på begynderner niveau, så var ret meget i tvivl om det var pengene værd – Det var det!
  I alle moduler har jeg lært nyt. Både om materialer og grej og nyttige tips og tricks. Hvilke genveje man kan gøre brug af og hvilke man skal gå uden om.
  Super gode videoer.
  Det har givet mig mod på faststof, som jeg ellers er gået lidt uden om.
  Jeg glæder mig til resten af modulerne bliver frigivet.

 4. Astrid

  Kurset her får mine allervarmeste anbefalinger. Signe er grundig og pædagogisk, og du bliver hjulpet igennem alt fra stofvalg, over valg af teknik, hvad der klæder forskellige kropstyper til rådene til de færdige beklædningsstykker – og der er video til det hele. Jeg havde syet en del før, men jeg har lært meget af alle lektioner. Grundigt og gennemarbejdet så det er en fornøjelse at være i gang med!
  Samtidig er Signe positiv og motiverende og har virkelig meget viden at dele ud af – så nu skal jeg på kursus ude i virkeligheden også. 😉

 5. Charlotte Månsson

  Har “lært” at sy af min mor, som 4-5 årig. Har godt nok manglet teori og rigtig vejledning. Jeg blev 50 år før det lykkedes. Mange tak for kurser, Signe, du er guld 💪🏻😉

  • Signe Eriksen / Skaberlyst

   Selv tak, Charlotte <3

 6. Anette Birkeland

  Anbefales på det varmeste! Dette kurset er grundig, lett forståelig og morsomt på en gang! Signe guider oss igjennom ulike prosjekter som blir gradvis mer avanserte. Jeg gikk fra å være usikker på hvordan bruke symaskinen til å lage brukbare klesplagg. Kjempegøy!!! Dette kurset ga meg helt dilla på søm – etter hvert tok jeg alle Signes onlinekurs, sa opp jobben og fikk lærlingplass hos en norsk designer. På lærlingplassen brukte jeg fremdeles teknikkene jeg lærte i dette første onlinekurset fordi det er rett og slett ordentlige, gode skredderteknikker. Nå går jeg på Esmod for å lære mer om mønsterkonstruksjon m.m. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fant dette kurset og lærte meg ordentlige teknikker fra begynnelsen av, ellers hadde jeg kanskje sittet på et kontor med et årsregnskap nå 🙂

 7. Karen Rathje

  Fantastisk gennemarbejdet og lærerigt kursus! Jeg har kørt det igennem på et lille år, nogle periode intensivt og i andre perioder på pause. Inden kurset kunne jeg bruge en maskine til at sy pudebetræk og den slags, og nu kan jeg sy mit eget tøj, intet mindre. Jeg er helt sikker, på at Skaberlysts kursus har sparket mig flere år frem i min “syrejse”. Har allerede købt flere af de andre kurser, fordi jeg tror det er dyrt på sy-frustrationskontoen at lade være 😄
  Kan ikke anbefales nok som fleksibelt online grundkursus i syning 👏🥳

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *