Syteknikker 1 – Sømme

(1 kundeanmeldelse)

DKK 149,00

Sømme er syningens fundament, og denne ebog er designet til at give dig et godt fundament for din syning, som vil give dig gode resultater uanset om du syr helt simple eller mere komplicerede designs.

Teknikkerne er en blanding af skrædderi og industriel tøjproduktion, og dækker de sømme, der bruges i syning af modetøj i høj kvalitet.

Varekategori:

Beskrivelse

Lær de syteknikker, du skal bruge, for at sy professionelle sømme.

Sømme er fundamentet for al syning. Uden en søm, kan stoffet ikke holdes sammen til tøj. De forskellige sømme kan syes med forskellige syteknikker, og det er dem du lærer i denne ebog.

Det er på ingen måder ligegyldigt hvilke sømme du vælger at bruge, eller hvordan du syr dem. I hvert fald ikke, hvis du går efter et smukt resultat og et professionelt udseende af dit tøj.

I denne ebog lærer du ikke bare at sy forskellige sømme. Du lærer alle de små syteknikker til at få sømmene flotte og skarpe, og de små hemmeligheder bag tøj, der ser professionelt ud.

Ebogen om syteknikker er især velegnet for dig, der har syet noget tid, og gerne vil have udryddet dårlige vaner og lære endnu mere om fundamentet for at skabe smukt tøj. Er du begynder, er det her chancen for at få lagt et solidt fundament fra starten, så du slipper for at tilegne dig dårlige sy-vaner.

Køb ebogen om Syteknikker med Sømme HER<—

 

Ebogen om syteknikker indeholder bl.a.:

* Stikning (almindelig søm) og et professionelt tip til at hæfte tråden.

* Strygning – og forskellen på at stryge, presse og dampe.

* Hvordan man syr en understikning, og hvad man bruger den til.

* Hvordan man får sømme til at mødes helt perfekt.

* De syteknikker, der får buede sømme til at følge kroppens buer smukt.

* Syteknik til Fransk søm.

* Syteknik til Kapsøm.

* Pyntestikninger og kantstikninger.

* Hvad du skal gøre med sømrummet, og hvordan du gør det. Incl. at overlocke kanterne i vævet stof.

 

syteknikker sømme

Vidste du, at du skal regne med at bruge 25% af din sytid ved strygejernet, hvis du vil have et professionelt resultat med dit tøj?

I denne ebog lærer du, hvad pokker du skal bruge al den tid med strygejernet i hånden til.

Ved du, hvordan du får dine hjemmesyede cowboybukser til at ligne rigtige jeans?

I denne ebog lærer du, hvilke syteknikker du kan bruge til det.

Har du styr på, hvilke syteknikker du skal vælge til gennemsigtige og sarte stoffer som chiffon og satin?

Du lærer hvordan du mestrer de levende stoffer, og hvilke sømme, der er gode til dem.

 

syteknikker sømme

Syteknikkerne er vist på video, så du får alle de små kommentarer med, man ellers kun får, når man får “real life” undervisning. Og du kan se igen og igen, hvordan man udfører de forskellige syteknikker. Du kan se et par af videoerne fra ebogen HER, HER og HER.

Ebogen er på 43 sider og indeholder 28 forskellige variationer af syteknikker relateret til sømme. Syteknikkerne er fordelt på 18 video guides.

Klik her for at købe ebogen om Sømme <—

 

NB!
Ebogen kan downloades til enten computer eller ipad/tablet. Husk at tjekke at du har en opdateret version af Adobe Reader. For at gøre ebogen lille nok til at den kan downloades til ipad og tablet, fungerer videoerne kun online. Du skal derfor have adgang til internettet for at se videoerne.

1 anmeldelse af Syteknikker 1 – Sømme

  1. Anette Birkeland

    Supernyttig ebok hvor jeg lærte masse grunnteknikker som jeg har hatt STOR nytte av helt siden jeg kjøpte den! Jeg er svært takknemlig for alle de gode vanene jeg har fått herfra! Jeg leste hele boken igjennom, og sydde sømprøver av alle sømteknikkene. Sømprøver er ikke det mest spennende å sy, men de er veldig nyttige og lærerike, så jeg syr stadig vekk sømprøver for å teste ut nye sømteknikker eller teste ut et nytt materiale.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *