Byg et walk-in closet med Tina Dalbøge

Søndag morgen var blog eksperten Dorte Lytje i Go’morgen danmark, hvor hun anbefalede blogs. Og en af dem, hun anbefalede, er Tina Dalbøge’s “blog med kreative påfund”. Som jeg ved nogen af jer kender. Tina var nemlig så sød, at skrive om min konkurrence for et par uger siden, og det resulterede heldigvis i rigtig mange nye læsere her på Skaberlyst bloggen.

Derfor tænker jeg, at mange af jer, der var her i forvejen, måske også synes Tina’s blog er fantastisk. Hvis du ikke kender hende i forvejen, kan jeg varmt anbefale et kig forbi www.tinadalbøge.dk. Du kan jo starte med at læse dette indlæg om, hvordan man selv kan lave sig et walk-in-closet.

Og så kan du lave sådan et, og fylde det med lækkert lækkert tøj, som du (måske) selv har syet.

Jeg er en af de heldige, der har overtaget en lejlighed, hvor der var et walk-in-closet i forvejen. Så jeg vil bruge lidt mere tid på at fylde det. Faktisk har jeg givet mig selv en udfordring, for at det skal gå lidt hurtigere. Det skriver jeg om senere på ugen.

Nu jeg er i gang med anbefalingerne, så kan Dorte Lytjes egen Divablog i øvrigt også VARMT anbefales. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet ude i højre side, kvitterer Dorte bl.a. med en Diva stil guide, som er rigtig god.

Så det kan du jo underholde dig med, indtil jeg får lavet den der D.I.Y guide, jeg har lovet. Det gør jeg snart.

Se klippet fra Go’morgen Danmark her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *