Ego tid – nye billeder af mig.

En del af jer kære læsere har været så søde at “like” min beretning om at få taget nye billeder til hjemmeside osv. Det er hyggeligt at I også gider læse sådan nogle ego-indlæg, og ikke kun vil have syvideoer.

Så jeg vil lige følge op, og vise jer de færdige billeder, som jeg fik fra fotografen, skønne Mathilda Norah Yokelin, i går. (Sidst jeg skrev hed Mathilda Mathilde Haase. Men det gør hun altså ikke mere, selvom hendes hjemmeside stadig gør. Se hvad hun ellers har lavet her, hvis du er nysgerrig).

Jeg er helt vild med de nye billeder. Det første både min mand og den veninde, der har kendt mig længst tid, sagde, var at hun virkelig har fanget mig. Og det har hun!

Jeg har valgt 6 billeder ud. Det var IKKE nemt, kan jeg godt betro dig. Hold op, der var mange gode at vælge imellem!

De kommer til at dukke op lidt forskellige steder fremover – som profilbilleder på sociale medier, i mine ebøger, her på hjemmesiden osv. Men du får dem altså lige samlet her.
Og JA, jeg har selv syet tøjet denne gang. Den høje hat er dog en jeg har købt mig til.

Signe Eriksen  Signe Eriksen Signe Eriksen  Signe EriksenSigne Eriksen  Signe Eriksen

 

 

 

5 thoughts on “Ego tid – nye billeder af mig.

  1. Hej Signe,
    Sikke flotte billeder.
    Jeg stemmer på billede nr 2, altså billedet i øverste række fra højre.

    Jeg kender dig jo ikke så måske er det derfor jeg vælger som jeg gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *