Events

Nogle gange bliver Signe booket til events ude i Verden, og nogle gange kommer Verden til vores lille syværksted i Århus.
Her kan du læse ganske kort om de forskellige events, hvor Skaberlyst på en eller anden måde er indblandet, og finde links til tilmelding, hvis sådan noget er nødvendigt.


KOMMENDE EVENTS


Vil du gerne have Signe ud og holde et foredrag eller en mindre workshop? Skriv til signe@skaberlyst.dk og hør om mulighederne.

 

 


TIDLIGERE EVENTS


Kreative Dage 2019

Tusind tak for alle besøg på standen, tak til jer, der kom og hørte mit oplæg og til alle jer, der bare generelt var med til at gøre messen til endnu en skøn oplevelse for os på Skaberlyst standen.

Vi deltager i Kreative Dage messen i Fredericia d. 25-27 oktober 2019. På Skaberlyst standen kan du se noget af tøjet fra online kurserne og bloggen, du kan få en god snak om syning og mønsterkonstruktion, møde Anette fra My Body Shape, der laver personlige giner. Og så kan du købe alt vores lækre sygrej og silkefoer, som vi normalt sælger på vores webshop www.eliqusewing.com.

Se mere om messen HER<<

 

Kreative Dage 2019 Skaberlyst Kreative Dage 2019 Skaberlyst Kreative Dage 2019 SkaberlystKreative Dage 2019 Skaberlyst Kreative Dage 2019 Skaberlyst Kreative Dage 2019 Skaberlyst

AOH messe i København

Tusind tak til alle jer, der kom forbi Skaberlyst standen på messen. Og til jer, der kom og hørte mit oplæg fra scenen. Især tusind tak for den meget positive modtagelse af vores første Eliqu symønster, der for første gang kunne købes på messen.

Skaberlyst har en stand på Alt Om Håndarbejde messen i Rødovre hallen d. 1-3 februar 2019. Her kan du se noget af tøjet fra bloggen og online kurserne, købe super lækkert sygrej i god kvalitet og få en snak om syning og/eller mønsterkonstruktion. Vi har også vores spritnye symønstre med.

 

 

KREATIVE DAGE 2018

Tusind tak til alle jer, der var forbi standen og vores lille foredrag på scene 3. I var med til at gøre det til en skøn weekend og messe – vi glæder os til at se jer igen næste år 🙂

D. 26-28 oktober 2018 er der Kreative Dage messe i Fredericia. Messen har 10 års jubilæum, og Skaberlyst har en stand på messen. På standen står vi klar til at snakke om syning, tilskæring, pasformer og alt det andet, vi nørder i på bloggen og på sykurserne. Kom og få en snak, få fyldt op med godt sygrej som ellers er svært at fremskaffe herhjemme, og få et godt råd til din syning, hvis du går og tumler med noget, der ikke rigtig vil lykkes.
Signe vil også være at finde på en af de 3 scener alle messedage, hvor hun holder foredrag.

Se mere om messen her: https://www.kreativedage.dk/

Kreative Dage 2018  Kreative Dage 2018 Kreative Dage 2018 Kreative Dage 2018

AOH messe i København

Tusind tak til alle jer, der var forbi Skaberlyst standen og/eller hørte mit lille mini-foredrag om syning og håndværkets små detaljer på AOH messen. Min mor er min faste messe-makker, og vi har begge snakket og snakket hele weekenden med jer skønne nuværende og kommende kursister. Det har simpelthen været så hyggeligt.

Skaberlyst har en stand på Alt Om Håndarbejde messen i Rødovre hallen d. 2-4 februar 2018. Her kan du se noget af tøjet fra bloggen og online kurserne, købe super lækkert sygrej i god kvalitet og få en snak om syning og/eller mønsterkonstruktion.

Se mere om messen her: http://altomhaandarbejde.dk/dk/messe

 

 


KREATIVE DAGE 2017

Tusind tak til alle, der besøgte standen på Kreative Dage og fik en snak om syning og tilskæring. Vi ses igen næste år – standen er allerede booket.

D. 27-29 oktober 2017 er der Kreative Dage messe i Fredericia.
Skaberlyst har en stand på messen, hvor du kan komme og få en snak, købe sygrej som ellers er svært at fremskaffe herhjemme, se de modeller, vi har syet til online kurserne og få et godt råd til din syning, hvis du går og tumler med noget, der ikke rigtig vil lykkes.
Signe vil også være at finde på en af de 3 scener alle messedage, hvor hun holder foredrag.

Se mere om messen her: https://www.kreativedage.dk/

Skaberlyst på Kreative Dage 2017Skaberlyst på Kreative Dage 2017Skaberlyst på Kreative Dage 2017Skaberlyst på Kreative Dage 2017


Inspirations workshop hos LOF

LOF Nord holdt inspirations workshops med Signe Eriksen fra Skaberlyst d. 5/11 2017 i Nr- Sundby. 8 skønne kvinder blev introduceret til arbejdet med tilretninger og grundmønstre, for at opnå en bedre pasform i tøjet. De prøvede at tilrette på hinanden og lærte forskellige designudviklinger, der både kan laves i grundmønstre og i købemønstre, for at variere udtrykket i tøjet.


FOF sommerhøjskole

Signe Eriksen holdt foredraget “Digitale værktøjer, du kan bruge i din undervisning” på FOF’s sommerhøjskole d. 5/7 2017. På sommerhøjskolen bliver FOF undervisere fra alle fagområder inspireret til gøre deres undervisning endnu bedre. Med udgangspunkt i sine erfaringer fra Skaberlyst, fortalte Signe om hvilke digitale værktøjer, der nemt kan integreres i undervisningen i aftenskolens fag, og kom med eksempler på hvordan man kan bruge dem i praksis.


FOF inspirationsforum

FOF tilbyder sine undervisere at deltage i inspirationsforum, hvor de kan dykke ned i deres fag og få nye vinkler og ny inspiration med hjem til deres egen undervisning. D. 5/5 2017 underviste Signe Eriksen på inspirationsforum for krative fag. Emnet for workshoppen var syning i levende stof. Workshoppen var en blanding af teori og praksis, hvor deltagerne fik en masse viden om hvad der gør de levende stoffer levende, og arbejdede med nogle af de syteknikker, der er gode at bruge til levende stof.


RADIO-DEBUT

Signe Eriksen har radio debut på P4 Sjælland torsdag d. 30/3 2017 mellem kl. 7 og 8 i P4 Morgen.
Her bliver hun interviewet om hvorfor syning er en stigende trend.

Hør udsendelsen her:
http://www.dr.dk/p4sjaelland/p4sjaelland-morgen/p4-morgen-2017-03-30-06-05-6


Alt om Håndarbejde messe i København

Skaberlyst havde debut på Alt om Håndarbejdes messe i Rødovrehallen i København d. 3-5 februar 2017.
Udover at have en stand på messen, hvor gæsterne kunne se et udvalg af tøj fra online kurserne og bloggen, købe sygrej, kurser og få en snak om syning og tilskæring, holdt Signe hver dag en workshop i mønsterkonstruktion. Her fik deltagerne lov at prøve kræfter med at lave 2 forskellige kjoledesigns i ½ størrelse på mønsterpapir.

 

Skaberlyst på Alt om Håndarbejde messe 2017Skaberlyst på Alt om Håndarbejde messe 2017Skaberlyst på Alt om Håndarbejde messe 2017Skaberlyst på Alt om Håndarbejde messe 2017


Workshop hos LOF i Hobro

Den 22. januar 2017 holdt jeg kombineret foredrag og workshop hos LOF Mariagerfjord. I løbet af 4 timer blev 14 deltagere præsenteret for Skaberlyst online univers, og fik mulighed for at lege med tilretninger i standardmønstre og udvikle forskellige designs i halv størrelse. De gik fra workshoppen med en masse inspiration, ny viden og praktisk erfaring med at designe og lave egne symønstre.

Skaberlyst inspirations workshop Skaberlyst inspirations workshop Skaberlyst inspirations workshop

 


Kreative Dage messe i Fredericia

D. 28-30 oktober afholdt Messe C i Fredericia Nordens største kreative messe. Skaberlyst havde en stand på et helt nyt lille stand-område, hvor vi var tæt på Sysiden og Meter Meter. I tilknytning til vores lille sy-oase var et lille workshop område, hvor vi holdt workshops i håndsyning i løbet af weekenden.

Signe Eriksen holdt foredrag på scene 3 hver dag sammen med Maria Fabæch Moesby fra Sysiden.

Se mere om messen på www.kreativedage.dk

kreative dage Signe Eriksen 2


Silkehuset sælger lækre stoffer hos Skaberlyst Syværksted

D. 2. oktober 2016 kommer Christina fra Silkehuset til Århus med bilen fuld af drøn lækre metervarer. Silkehuset er kendt for stof af super kvalitet fra de store modehuse og silker og blonder i topklasse. Tag et kig på www.sillkehuset.dk, hvis du ikke allerede kender butikken, og glæd dig til at kunne få fingre i stoffet, uden at tage hele den lange vej til København, hvor Silkehusets butik ligger.

Dato: 2/10 2016 kl. 12-15
Sted: Skaberlyst Syværksted, Nørrebrogade 18B, 8000 Århus C.