Fancy Feet Favoritter

header_vote

Hov forresten!

Jeg har helt glemt at opdatere på online udfordringen Fancy Feet Sewing Challenge.

Det er amerikanske Rikka, der holder sådan nogle dejlige sy udfordringer på sin blog Ricochet & Away, og jeg har deltaget for anden gang. Denne gang gik det ud på at bruge nogle af alle de mærkelige og lidt sjove special trykfødder, der følger med til de fleste symaskiner.

Mit bidrag er et etui til min e-bogs læser, som jeg har syet med min tittekants trykfod. Jeg fandt ud af, at sådan en fætter er god til mange ting – blandt andet at sy lynlåse i med.

Du kan lære af mine erfaringer her.

forside 2013-03-29 12.28.15

I alt 10 deltagere har færdiggjort syprojekter, og det hele sluttes af med en “kun for sjov” konkurrence, hvor man kan stemme på sine favoritter.

Jeg må indrømme, at sidste gang stemte jeg på mig selv, fordi jeg syntes mit bidrag var et af de bedste. Det var jeg ikke den eneste, der gjorde, for jeg fik en fin 3. plads.

Denne gang har jeg ikke stemt på mig selv. For nogle af de andre bidrag er virkelig flotte og kreative. Jeg vil ikke afsløre, hvem jeg har stemt på, men hvis du er nysgerrig efter at se, hvad man kan trylle frem med en mærkværdig trykfod og lidt fantasi, så kig ind forbi Rikka’s side, og stem på de 3 bedste projekter.

Det er kun i April måned, man kan stemme. Så SKYND dig at gøre det med det samme, inden du glemmer det. Update – afstemningen er slut.

Lige nu er det ikke planlagt, hvornår næste udfordring bliver. Men det kunne være fedt at dyste mod nogen af jer, der følger bloggen. Tør du? Så meld dig til næste gang Rikka sætter gang i en sewing challenge. Jeg skal nok prøve at huske at nævne det her på bloggen i tide, så du kan nå at melde dig til. Ellers hold øje med Rikkas blog, der skriver hun i hvert fald selv, når næste udfordring er klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *