Første workshop i tilretning i 2014

Sidste weekend (d. 15-16/2 2014) var det tid til første workshop på forårets lille “turné”. Første stop var Kolding, og efter at have holdt en workshop dernede i efteråret 2013 glædede jeg mig faktisk ret meget til at komme tilbage. Det er et virkelig lækkert sylokale de har på KUC Kolding, med dejligt mange store klippeborde, så der er god plads til alle.

Det var en skøn forsamling damer til lørdagens udsolgte workshop i tilretning af kjoler. God dynamik og virkelig megen spørgelyst og interesseret opmærksomhed. Alt hvad en underviser kan ønske sig, faktisk.

workshop i tilretning
Der blev arbejdet flittigt og koncentreret med mønstrene.

Søndag var der 2 deltagere på workshoppen i grundmønster til nederdel. Min svigerfar syntes det var lidt tosset, at jeg ikke havde aflyst, når der ikke var flere. Men altså….

Vi havde en super hyggelig dag, og de 2 deltagere fik virkelig meget med sig hjem. De fik lavet helt færdige grundmønstre til deres nederdele, fik input til design, lærte de modeludviklinger de helst ville lære og fik tegnet mønstre til deres første nederdele efter egne mål. Der er ikke noget at sige til at vi var lidt trætte da klokken blev 16.

Den ene deltager om søndagen var også med lørdag, og da hun kom søndag havde hun blomster med til mig. Fordi det havde været så godt med kjoletilretningen lørdag. Altså, så smelter selv den skrappeste fru skrap da fuldstændig!

workshop i tilretning
Smukke blomster fra en glad kursist. De  står og dufter dejligt i min stue.

Jeg fik taget et par billeder i løbet af lørdagens workshop i tilretning af kjole. Det er ellers ikke noget jeg sådan har vildt meget tid til, når jeg underviser, så kvaliteten af dem er altså ikke fantastisk. En dag må jeg have en assistent med til at tage billeder, men indtil da må du nøjes, og blot glæde dig over at den ringe billedkvalitet skyldes at der er fuldt fokus på deltagerne og deres tilretninger.

workshop i tilretning
Alle fik syet deres grundmønstre op en ekstra gang. så vi fik fin-tunet pasformen.

Tilbagemeldingerne fra weekendens kursister afslører, at de er blevet mere sikre i at arbejde med mønstre, og at de nu forstår, hvad de skal gøre med de forskellige tilretninger, og hvordan de får selv købte mønstre til at passe meget bedre til lige netop dem. Og det er jo hele meningen med at holde workshop i tilretning, så jeg stempler årets første workshop weekend som en succes.

workshop i tilretning
Udover en opsprætter er de vigtigste redskaber til tilretning knappenåle og magic tape.

Har du også lyst til at lære, hvordan du får tøjet til at passe til lige netop din krop, så kig forbi denne side, og læs mere om workshop i tilretning og se hvor der er ledige pladser næste gang.

Læs også:

One thought on “Første workshop i tilretning i 2014

  1. Lone Thomsen says:

    Tak for i lørdags, Signe.
    Det var en super dag og jeg har arbejdet udfra mit basismønster hver dag lige siden (nu trænger mit hjem også snart til at jeg fokuserer på andet end syning; får støvsuger, vasket, lavet mad og den slags

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

« »

5 nemme

syteknikker

Få flot finish i dit yndlingstøj med

Giv os din email, så sender vi dig straks 5 nemme syteknikker, der sikre dig flot finish i dit yndlingstøj - uanset hvor meget du har syet indtil nu.

Du bliver samtidig tilmeldt vores mailliste, som du kan afmelde til enhver tid

Copy link
Powered by Social Snap