Forelsket i en fugl

Søndag eftermiddag sådan cirka klokken 12 blev jeg forelsket. I en lille sort fugl i et lille fint bur.

Fugl og fuglebur er printet på den blødeste grå viscose. Stoffet kommer fra Poul Smith, men jeg købte det af Christina fra Silkehuset, da hun var i Århus med et udvalg af sine silker og designer stoffer søndag eftermiddag.

Jeg fandt stoffet på min 3. tur rundt i lokalet. Det lå nederst i en bunke og kaldte på mig. Min første tanke var at sy en bluse. Men så kom jeg til at tænke på en jakke, jeg har tegnet, og tænkte “hvor luksus er det lige med designer stof som foer i min nye jakke? Det skal jeg da ha!”

Hvor mange meter vil du have?

Det spørger de altid om, når man står der med en stak stofruller i favnen og er helt nyforelsket. Og helt ærligt, hvor skulle jeg vide det fra?

Jeg var seriøst ved at købe hele rullen, så lækkert er stoffet at røre ved. Men det endte med 3 meter. Måske fortryder jeg senere, når jeg finder på 10 andre ting, der også ville være super fede at sy i den skønne, bløde viscose. Men der var 2 andre, der også var lidt lune på fuglen i buret, og de fik lov at få del i løjerne.

Hvad min portion på 3 meter helt præcis skal være, det ved jeg ikke endnu. Derfor var det også lidt svært, ikke at købe det hele. For hvad nu hvis jeg kommer til at mangle noget?

Men sådan er det. Nogle gange køber man stof til et design, og nogle gange designer man til et stykke stof.

billede - viscose med print

billede - viscose med print

billede - viscose med print

billede - viskose med print

Den er da fin, den fugl!

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »

5 nemme

syteknikker

Få flot finish i dit yndlingstøj med

Giv os din email, så sender vi dig straks 5 nemme syteknikker, der sikre dig flot finish i dit yndlingstøj - uanset hvor meget du har syet indtil nu.

Du bliver samtidig tilmeldt vores mailliste, som du kan afmelde til enhver tid

Share via
Copy link
Powered by Social Snap