Fotograf Bibi Berge udstiller i Århus i weekenden

Denne weekend – d. 24-26 maj 2013 – er der fotoudstilling i Palmehaven i Århus. En af fotograferne er den talentfulde og utrolig søde Bibi Berge, som jeg kender.

Ikke bare kender jeg Bibi, jeg har også hjulpet hende med at sy en kjole til hendes foto projekt Sisters, som er en del af udstillingen. Sisters er en serie af rødhårede piger, der alle sammen har grønne kjoler på. Du kan se hele serien på Bibis hjemmeside www.bibiberge.dk 

Jeg glæder mig helt vildt til at se Bibi’s smukke billeder printet ud i stor størrelse, og hængt fint op.

Den kjole, jeg har syet til Bibi, er egentlig ret enkel.

Det interessante ved den er de fine detaljer som tittekanter i sømmene foran og korte forede ærmer – såkaldte “cap sleeves” eller vingeærmer.

Nå ja, og så har vi brugt 2 forskellige stoffer til den. Det er da også lidt særligt.

Mens jeg syede kjolen dukkede der naturligvis et par udfordringer op. Dem kan du (måske) lære noget af, så jeg blogger om dem i den nærmeste fremtid. Jeg laver også en guide til hvordan du selv kan sy forede capsleeves, som dem der er på kjolen, så bliv hængende, hvis du kunne tænke dig at lære det. Du kan fx. tilmelde dig bloggen via bloglovin ude i siden, så får du en mail, når der er nye indlæg.

Men for nu vil jeg bare vise dig resultatet, og opfordre dig til at komme forbi udstillingen, hvis du er i nærheden af Århus i weekenden.

KJOLE-07_for

På forstykket binder tittekanterne de 2 forskellige materialer fint sammen.

KJOLE-06_bag

Kjolen har en lynlås i nakken, så man kan få hovedet i den. Den har også en lynlås i siden, og det er måske lidt tosset. Det fortæller jeg mere om en anden dag.

 

kjole_bibi_berge_5

Fotograf Bibi Berges smukke billede af en rødhåret “Sister” i den grønne kjole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *