Game of Thrones Kostumer

header_gameofthrones2Lige inden jeg gik på sommerferie læste jeg en facebook opdatering fra søde Dorthe Lytje, der bl.a. har www.divablog.dk. I den opdatering skrev hun noget a la “hvis du kobler helt fra i din ferie, finder du ud af, hvad du savner mest ved dit arbejde”. (Det er ikke ordret – jeg kunne ikke finde opdateringen igen).

Men altså, budskabet gik ind: hold HELT ferie!

Så det har jeg gjort. Ikke et eneste blogindlæg har jeg skrevet. Ikke en eneste nyhedsmail. Jeg har kun åbnet min mail en enkelt gang, fordi jeg skulle finde noget. Jeg jeg svarede kun på en eneste mail. Selvom der var over 40 nye på det tidspunkt. Det er ret store fremskridt på min ferie-“konto”.

Og sørme ikke om den søde Dorthe fik ret. I går, søndag, på min sidste feriedag gik det op for mig i et lyst øjeblik, at det jeg synes er mega fedt ved at sy er skrædderiet.

Det er håndværket.

Kunstarten.

Nok især kunstarten.

Det, der virkelig fanger min opmærksomhed og interesse, er håndsyede detaljer der gør tøjet til mere end bare tøj.

Jeg elsker luksus. Og fine detaljer. Og nørderi omkring håndværket.

Så det undrer mig egentlig ikke, at jeg som noget af det første i dag, da jeg loggede på facebook, faldt over et link til en side med close-up billeder af kostumerne fra Game of Thrones.

WAUW hvor er der nogle fine detaljer i det tøj. Håndsyede og håndbroderede små kunstværker.

Jeg har ikke set Game of Thrones endnu, men  har fået den anbefalet af mange. Og efter at have set de close up billeder kan jeg næsten ikke vente til efteråret sætter ind, og sofaen kalder med en god serie. Jeg ved i hvert fald godt, hvad vi ligger ud med i år!

Jeg har lånt et par billeder fra buzzfeed.com til dette indlæg. Du kan se alle billederne på buzzfeed’s  hjemmeside lige her.

Kjole fra Game of Thrones. Billede lånt fra www.buzzfeed.com.
Kjole fra Game of Thrones. Billede lånt fra www.buzzfeed.com.
Kjole fra Game of Thrones. Billede lånt fra www.buzzfeed.com.
Kjole fra Game of Thrones. Billede lånt fra www.buzzfeed.com.

 

Er det ikke bare smukt? Modellerne i sig selv er rimelig simple, men detaljerne! De løfter tøjet til helt nye højder.

Jeg e-l-s-k-e-r det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *