Godt nytår og tak for 2012

header_nytår

Den sidste vinder i adventskonkurrencen er fundet – det blev Julie, som har vundet et gavekort til stof fra Silkehuset.Tillykke Julie!

Jeg er lidt misundelig…der er så mange lækre ting i den butik! Men det er nu meget godt, jeg ikke selv kan vinde mine konkurrencer, for jeg har flere bunker af lækre metervarer liggende, der bare venter på at blive syet.

Hvis du mangler stof til næste års sy projekter, så vil jeg varmt anbefale dig et kig forbi www.silkehuset.dk. Og er du  i København, så giv dig selv tid (og råd) til at besøge butikken i Fortunstræde.

nytår

Det var så slutningen på årets sidste konkurrence. Og dette er årets sidste indlæg. Så det er vist på sin plads at sige

TAK fordi du har fulgt med i 2012.

Jeg håber du er blevet inspireret, har fået lyst til at skabe og udvikle din egen stil, og har lært nogle nye sy teknikker.

Skaberlyst i 2012

I starten af året skete der ikke så meget, fordi jeg var på barsel. Men her i efteråret har tiden ikke stået stille! Det blev bl.a. til:

Foredrag hos FOF i Århus, hvor 13 meget spørgelystne og interesserede damer blev klogere på, hvordan man får mere ud af indholdet i tøjskabet. Læs hvordan det gik HER.

Online kurser i begyndersyning, som er gået rigtig godt. Jeg er blevet helt vild med denne måde at undervise på, så der kommer bestemt flere kurser fremover. Og jeg har lært SÅ meget af de 2 første forløb.

Udvikling af nye kurser, der gør det endnu nemmere at lære at sy i 2013 – det første er allerede åbent for tilmeldinger. KLIK HER for at se, om det er noget for dig.

Grundbog i Syteknikker er ved at blive udfaset i sin nuværende form – du kan stadig lige nå at få et eksemplar, hvis du gerne vil have et samlet opslagsværk med både tilskæring og syteknikker. KLIK HER for at nupse dig en ebog.

Planer for 2013

Der er flere af jer, der sukker efter mere komplicerede teknikker. Så i 2013 tager jeg hul på dem. Foråret kommer til at byde på:

Online kurser for begyndere og let øvede.

Tilskærings ebog. Den kommer til at indeholde teknikkerne fra Grundbog i Syteknikker + flere variationer og mere komplicerede teknikker.

Et produkt om nederdele. Jeg ved ikke endnu om det bliver et kursus eller en ebog. Måske noget kombi. Jeg er kun lige begyndt at tage noter til det. Og bare rolig, det bliver på dansk, selvom arbejdstitlen er på engelsk.

nytår2

Til efteråret vil jeg gerne holde flere foredrag. Og lave workshops. Et sted i mit baghoved er der en lille stemme der siger: “du skal rundt i landet og holde workshops” – så måske tager jeg på sy-tour. Men det kan jeg slet ikke overskue at planlægge i detaljer lige nu, så mere om det senere.

Og så vil jeg gerne SY noget mere!

Hvis du har fulgt med her i efteråret, har du måske lagt mærke til, at jeg har givet mig selv en række udfordringer, for at komme til at sy noget mere.

Det er ikke helt lykkes at knække koden – endnu!

Men det vil jeg bruge energi på i 2013, for jeg kan se i Jeres kommentarer og mails, at mange af jer derude også kæmper med at få tid til at sy alt det, I drømmer om. Måske bliver 2013 året, hvor jeg knækker den kode – følg med, hvis du vil have “opskriften” på mere tid til at sy.

nytår1

Nu vil jeg holde fri, og nyde nytåret. Jeg skulle have syet min nytårskjole i dag, men min symaskine er til reparation. Så jeg overvejer, om jeg gider sy på min gamle maskine…. Det er heldigvis det største problem jeg har lige nu, så livet må siges at være herligt her i “Casa Skaberlyst”.

GODT NYTÅR og på gensyn i 2013!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *