Hvad mænd kan lære kvinder om stil

I påskeferien var jeg ude at shoppe med min mand. Han skulle bruge nye støvler, det kunne ikke udsættes længere, og det skulle helst gå lidt hurtigt. Så vi fandt et storcenter, hvor der var en masse skobutikker.

 

Og jeg må sige, jeg blev imponeret. Det gør jeg sådan set hver gang, jeg er ude at shoppe med ham, for det er næsten samme scenarie der udspiller sig.

At shoppe med en mand

I stedet for at gå rundt og kigge alle hylderne igennem, tog han lige et hurtigt blik rundt på herreskoene, og konstaterede at ”der er ikke noget her”. Videre til næste butik. Det gentog sig 2 gange, og i den tredje butik var der et par støvler, der så godt ud. Han prøvede dem, de passede, og så var de købt.

Ikke noget med ”jamen, der er jo stadig 10 skobutikker i byen vi ikke har været i, skal vi lige kigge i dem og så komme tilbage hvis der ikke er noget der?” efterfulgt af et “Kan du sætte støvlerne til side til senere i dag?”

Har du hørt dig selv sige eller tænke noget i den stil? Det har jeg! Mere end 1 gang!

Grunden til, at min mand kan shoppe så hurtigt, er jo nok dels at han er en mand. Han synes bare ikke det er helt så hyggeligt som jeg gør. Men han er også ret bevidst om sin stil og hvad han kan lide. Det tror jeg faktisk de fleste mænd er, og vi kvinder kan lære en del af dem på det punkt.

Ikke så meget pjat

Når du kender din stil, og ved nogenlunde hvad du vil have, så bliver du ikke så nemt offer for modetendenser, der ikke klæder dig. Du kommer heller ikke til at falde for ekspedienter, der synes du ser fantaaastisk ud i det nyeste nye modetøj, men egentlig bare gerne vil have solgt mest muligt tøj pr. kunde, uden at tænke over, om det er noget kunden i længden bliver glad for.

Så tænk lidt som en mand: ikke så meget pjat, jeg ved hvad jeg vil have, giv mig det, eller glem at sælge mig noget.

Som en ekstra bonus er der pludselig en masse tid til overs. Som man jo kan bruge på en gåtur i forårssolen eller frokost på en café. Eller på selv at designe og sy sin drømme-garderobe. Eller hvad du nu synes det er fedt at bruge tiden på.

 

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »

5 nemme

syteknikker

Få flot finish i dit yndlingstøj med

Giv os din email, så sender vi dig straks 5 nemme syteknikker, der sikre dig flot finish i dit yndlingstøj - uanset hvor meget du har syet indtil nu.

Du bliver samtidig tilmeldt vores mailliste, som du kan afmelde til enhver tid

Copy link
Powered by Social Snap