Hvad oprydning kan gøre ved et syrum

Jeg har brugt weekenden på at rydde op i mit syrum. Det var kommet til at se ret så frygteligt rodet ud, efter en lang periode med kreative udfoldelser og arbejde med den nye hjemmeside.

Når det roder for meget, mister jeg fuldstændig energien og overblikket. Jeg går rundt om mig selv som en høne uden hoved, og kan slet ikke få lavet noget som helst, hverken konstruktivt eller kreativt. Og det går jo ikke – bunken med “skal syes” projekter vokser alt for meget, og I får alt for få tips her på bloggen!

Så nu har jeg taget min egen medicin, og fulgt de 5 råd, jeg har skrevet om i nyhedsbrevet i sommer, til at indrette syrummet mere inspirerende. Og hu hej hvor det går – der er så  meget mere energi i mig i dag, og jeg glæææder mig til at slukke computeren i eftermiddag og sætte mig ved symaskinen.

De 5 råd:
Tip #1: opbevar dit stof, så det er synligt. Læs eller genlæs lige her.
Tip #2: hæng noget inspirerende på væggen. Læs eller genlæs lige her.
Tip #3: lad symaskinen stå fremme. Læs eller genlæs lige her.
Tip #4: hav system i tilbehøret. Læs eller genlæs lige her.
Tip #5: hav god plads til tilskæring. Læs eller genlæs lige her.

Og her et lille kig ind i mit syrum, som det ser ud i dag:

 

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »

5 nemme

syteknikker

Få flot finish i dit yndlingstøj med

Giv os din email, så sender vi dig straks 5 nemme syteknikker, der sikre dig flot finish i dit yndlingstøj - uanset hvor meget du har syet indtil nu.

Du bliver samtidig tilmeldt vores mailliste, som du kan afmelde til enhver tid

Share via
Copy link
Powered by Social Snap