Hvad skal du sy i 2013?

header_3advent

Det er blevet søndag endnu en gang, og jeg har trukket lod blandt kommentarerne på sidste uges konkurrence indlæg.

Vinderen blev Louise.

Tillykke – jeg glæder mig til at ”møde” dig, og lære dig en masse syteknikker.

Louise har vundet en plads på online kurset Kom Godt I Gang Med At Sy. Holdet starter d. 10 januar 2013, og jeg glææææder mig! Kurset er nemlig opdateret og optimeret, så du kan lære at sy på bare 4 uger.

Hvis du også vil med, kan du tilmelde dig ved at klikke på knappen herunder.

Vil du læse lidt mere om kurset, inden du tilmelder dig, er det den samme knap du skal klikke på.

 

UPDATE 2019:
Online kurset er massivt opdateret. Du finder den nye version HER<<

 

Der er en enkelt konkurrence tilbage i denne omgang. Reglerne er de samme som de sidste 3 uger: skriv en kommentar til dette indlæg, og upload gerne et billede på facebook. Jeg trækker lod blandt de indkomne kommentarer næste søndag kl. 10.

Præmien denne gang er et gavekort på 300 kr. til Silkehuset.

Silkehuset er en af mine absolutte favoritter, når det kommer til at købe stof. Udover de mest overdådige silker og blonder, så forhandler Silkehuset også designer metervarer fra de store modehuse.

En af fordelene ved at købe gode kvalitets stoffer er, at det bliver meget nemmere at få et godt resultat med det tøj, man syr. Stoffet hjælper til med at give et professionelt udtryk, og jeg har flere gange oplevet, at de lækre kvalitets varer er nemmere at sy i, end billigere alternativer.

Og man får virkelig meget kvalitet for pengene hos Silkehuset. Så jeg er faktisk lidt misundelig på den, der vinder denne uges konkurrence. Men bare rolig – min egen kommentar er ikke med i lodtrækningen.

www.silkehuset.dk kan du se, hvad du kan bruge dit gavekort til, hvis det er dig, der vinder. Kig i galleriet, og skriv en mail til info@silkehuset, hvis (når) du forelsker dig i noget, du gerne vil købe. Eller besøg butikken i Fortunstræde i København – det kan varmt anbefales!

Her kan du se et lille udsnit af de varer, Silkehuset har at byde på:

3advent

 

I denne uge kunne jeg godt tænke mig at høre:

Hvad skal du sy i 2013?

Del det i en kommentar til dette indlæg, så er du med i lodtrækningen om et gavekort på 300 kr til Silkehuset.

Upload gerne en tegning eller billede på facebook siden. Klik her for at uploade.

Eller send det til mig i en mail, så uploader jeg det. Klik her for at maile.

UPDATE: Konkurrencen er slut, og der kan ikke længere uploades billeder.

Held og lykke – og GOD JUL!

Læs også:

14 thoughts on “Hvad skal du sy i 2013?

 1. Judith Maria Langgaard says:

  Uh, sikke en lækker præmie. Den vil jeg gerne vinde.
  Efter jul skal jeg i gang med at sy en masse bleer til vores lille pige. Jeg bruger mønstret og materialer fra funkjogging.dk, som klart kan anbefales. Derudover har jeg masser af sy-planer, men alt for lidt tid til at føre dem ud i livet 😉

 2. Signe Eriksen says:

  I 2013 skal jeg virkelig have syet mange ting. Jeg har blandt andet en lille stak kundebestillinger, der har ventet længe. Når de er færdige, overvejer jeg at åbne op for nye kunde bestillinger igen, og så vil tiden vise hvad jeg skal sy. Og så har jeg en lang liste med ting til familie og venner, der venter på at blive syet.

  Min mand skal spille de første koncerter med sit band næste år. Og dem skal jeg sy scenetøj til. Vi har ikke designet det endnu, men det skal jeg nok blogge om, når det bliver tid til det. Det er et projekt jeg glæder mig rigtig meget til.

  Til mig selv skal jeg sy en kjole og en nederdel. Nemlig dem, der er med i online kurset Kom Godt I Gang Med At Sy. Jeg skal have filmet det hele, så der er nemme og forståelige vejledninger til kursus deltagerne. Det bliver første uge i januar, der kommer til at gå med det projekt, så alt er klar til start til 10. januar.

  Der er tegninger på http://www.facebook.com/media/set/?set=a.420292804710774.97914.171904066216317&type=3

  eller i dette indlæg: http://www.skaberlyst.dk/ny-startdato-kom-godt-i-gang-med-at-sy/

 3. Louise says:

  Forhåbentlig noget andet end sengerande og bændler – det er nemlig mig der vandt det online sykursus 😉

  Jeg kunne godt tænke mig at sy noget børnetøj – gerne et par bluser og bukser, for jeg er ikke altid tilfreds med pasformen på det jeg køber, så det kunne være rart at lave noget af det selv.

 4. Julie says:

  Uha, jeg har mange planer.
  Jeg er netop i går blevet færdig med mit første rigtige tøj, juleoutfit til begge de 2 store piger (mind mig om IKKE at gå efter tyl eller flæser i det nye år, men de var vildt glade og imponerede over resultatet), hvilket også er grunden til, at jeg stadig ikke er nået gennem mit sykyrsus, så godt vi har kogle dage efter jul også. Så i det nye år skal jeg prøve at sy noget til mig selv.
  Regner med at starte ud med et par ‘hjemmebukser’, sådan nogen under knæet nogen, og skal da også prøve at lave en eller anden form for applikation på.
  Og så er det jo fastelavn igen til februar, så der skal der også lidt til. måske 3 sæt i år? Hvor gammel skal man være for at komme udklædt? 9 mdr må da bestemt være nok…. 😉

  Mvh Julie

  • Signe Eriksen says:

   Man kan ikke være for lille til udklædning 😉 Og mail endelig spørgsmål til kurset! Jeg laver en sidste Q&A til jer, så bare kom med alt hvad du har, så du får mest muligt ud af det.

 5. Laura Ekkenberg says:

  Jeg skal i gang med at sy min gallakjole til les lancie, som ligger lige i starten af 2014. Men jeg tænker at jeg hellere må gå tidligt i gang, hvis det nu skulle gå galt.

  • Signe Eriksen says:

   Hvis du starter med en prøvemodel, så er du i hvert fald godt på vej til succes 🙂 Jeg syede også selv min lancier kjole – det var det første store projekt jeg kastede mig ud i. Måske jeg skulle blogge om den en dag….

 6. Christel Johannsen says:

  Jeg skal helt klart have syet mig en buksedragt, som jeg allerede har købt stoffet til, men jeg mangler bare lige noget teknik, til hvordan og hvorledes. Men var så heldig at få din “grundbog i syteknikker” i julegave, så jeg er i fuld gang med at læse 🙂

 7. Signe Eriksen says:

  Ej hvor dejligt Christel – du skal nok få en masse godt ud af ebogen. Hvis der er en søm i taljen på buksedragten, så sy overdelen og underdelen færdige hver for sig som om det var en bluse og et par bukser, og sy dem sammen til sidst. Så er det nemmere at holde styr på delene og teknikkerne.

 8. Tina says:

  Jeg skal igang med at sy en masse nederdele til mig og mine piger. Har efterhånden fået samlet en masse stof, så det bliver godt at få tyndet ud i det 🙂

 9. Sus says:

  Jahuuu jeg fik din Ebog i julegave! Kanon. Jeg skal med 100% sikkerhed lave et par bukser med perfekt pasform og måske lidt ekstra detaljer.
  Jeg fik også en bog med børnetøj så mon ikke der også ryger lidt igennem til familie og venners børn! Det helt store lidt hjernedøde projekt er varmepuder. de kan laves lidt hovedet underarmen artigt.

 10. HanneF says:

  2012 var året, hvor jeg efter mange års sy-tørke genfandt lysten til at sy. Jeg har øvet mig en masse, læst en masse og syet en endnu større masse. Mest af forholdsvis billige stoffer. Tesen har været; Det er ok at lave fejl, bare jeg gør noget! Det har gjort at jeg har været i mange kroge – og der er rigtig mange stier, der endnu ikke er betråt.

  2013 tror jeg skal være året, hvor jeg bringer noget mere kvaliitet og skønne detaljer ind i mine projekter. Frit oversat betyder det, at jeg vil kaste mig over sværere syprojekter, lokke mig selv på dybt vand 🙂 Nogle med lækre gourmet-stoffer – andre bare udfordrende. det bliver en spændende rejse.

  Der er for nærværende planlagt en kåbe (sådan et stykke overtøj, som flagrer), 2 kjoler, et par guld cigaretbukser, en guld tanktop og en oversized guldnet t-shirt. Dertil kommer sikkert sommerkjoler, nederdele, bluser og vupti, så kommer efteråret, men så langt gider jeg ikke tænke for nærværende, nu hvor vi igen nærmer os lysere tider.

  Go’ sylyst til jer alle derude. Tak til dig, Signe, du gør noget stort!

 11. Anja Molin says:

  Hej Signe,

  I 2013 skal jeg sy kjoler, mange kjoler. Har fundet mønster på kjolen, som jeg ved jeg kommer til at sy igen og igen i mange slags stoffer. Den minder lidt om Pinup Coutures Greta Dress, men med et lille cap sleeve. Og så har jeg nogle ufo’er (ufærdige opgaver) fra 2012, der skal laves færdige 🙂

  Rigtigt godt nytår til jer allesammen <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »
Copy link
Powered by Social Snap