Jeg skal i TV!

header_tv

For et par uger siden blev jeg ringet op af Katrine, som er tilrettelægger på programmet Frihuset på TV2 Fri.

Hun ville bare lige spørge om jeg havde lyst til at komme forbi Frihuset og sende live tv et par timer. De kunne nemlig godt tænke sig et indslag med nogle ting, man selv kan sy, som kan holde en varm her til vinter.

Om jeg vil på tv?

Ja tak!

Så det skal jeg så. I morgen.

Og helt ærligt….jeg er mega nervøs!!!

Det er live tv om formiddagen. Programmet starter kl. 11.20, og jeg skal på 2 gange i løbet af programmet. Så jeg er altså ikke på konstant i 2 timer (pyyhh!!).

Hvis man ikke kan tage TV2 Fri, så kan man se det på TV2 Play. Og kan man heller ikke det, så må man vist alliere sig med  nogen, der kan, eller vente på at høre om, hvordan det var, her på bloggen.

Jeg har forberedt nogle nemme mønstre på luffer og hue, og et super nemt men rigtig fint tørklæde. I morgen viser jeg hvordan du kan sy det, og så har jeg også nogle eksempler med på hvordan det kan se ud, hvis man vælger andre metervarer.

Stoffet har jeg fået sponsoreret af Citystoffer i Århus. Hvis du følger med her på bloggen, ved du allerede, at det er et af mine yndlingssteder at handle stof, så det var ikke så svært at få Mariann, der har butikken, med på ideen. Det svære var at vælge, hvilke metervarer, jeg skal have med i tv. Hold nu OP hvor er der mange lækre metervarer på hylderne lige nu!! Men jeg er også særligt glad for efterår og vinter – især når det kommer til stof.

Du må ikke se, hvad jeg har lavet. Det ville være snyd. Du må se med i morgen, eller vente til jeg kommer hjem igen og får blogget om, hvordan det var. Men metervarene….dem må du gerne se:

Lækre og flotte metervarer til luffer, huer og tørklæder. Stoffet er fra Citystoffer.
Lækre og flotte metervarer til luffer, huer og tørklæder. Stoffet er fra Citystoffer.

Det var bare lige det jeg ville i dag.

Håber vi “ses” i morgen på TV2 Fri.

Læs også:

10 thoughts on “Jeg skal i TV!

 1. MariaDenmark says:

  Nej, hvor er det cool! God fornøjelse! (og sig til hvis du vil låne mit fleece-sokke mønster:-))

 2. Kirsten B. says:

  Hej Signe
  Jeg kan godt forstå det var hyggeligt at være med i Frihuset. Det var også hyggeligt at se på mens jeg sæbebehandlede mine møbler. Jeg har aldrig set udsendelsen før, og fandt hurtigt ud af, at man må foretage sig noget imens det kører, og så bare stoppe op, når noget er interessant. Jeg ville jo bare se hvad DU lavede, ikke hvordan man f.eks. stabler brænde.
  Sendte et forslag til Frihuset om at lave et program med dig og syning alene.
  jeg syntes du fungerede fint som TV star
  MVH Kirsten

 3. dorthe hansen says:

  hej signe

  jeg var også glad for jeg havde optaget det, for det var også kun dit indslag jeg ville se, og godt jeg ikke skulle sidde i 2 timer og se alt mulig andet, syntes kirstens indslag er ind god ide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

« »

5 nemme

syteknikker

Få flot finish i dit yndlingstøj med

Giv os din email, så sender vi dig straks 5 nemme syteknikker, der sikre dig flot finish i dit yndlingstøj - uanset hvor meget du har syet indtil nu.

Du bliver samtidig tilmeldt vores mailliste, som du kan afmelde til enhver tid

Copy link
Powered by Social Snap