JOB: Fotomodel til Synoter magasiner

Synoter Studio søger fotomodeller til vores symagasin, der udkommer 3 gange årligt.

Synoter Studio underviser i mønsterkonstruktion og syning. Vores kunder er primært kvinder, der syr til sig selv. Niveauet er højt, og kvalitet er altafgørende for os. Det er også meget vigtigt for os at vise alsidigheden i vores styles ved at vise dem på forskellige typer kvinder. Derfor søger vi modeller til vores magasiner, der repræsenterer et bredt udsnit af nutidens kvinder. Vi vil gerne vise mere diversitet, end vi kan finde ved de etablerede modelbureauer, og derfor er vi i gang med at opygge vores eget modelkartotek.

Vi leder efter kvinder, der er rødhårede, lyshårede, sorthårede, gråhårede.
Vi leder efter kvinder med briller.
Kvinder med fregner.
Kvinder med krøller.
Kvinder i alle højder, alle aldre og alle etniciteter.

Vi leder især efter kvinder, der har masser af udstråling og ikke er bange for at smile på billeder. ⁠

Billederne er primært imagebilleder, der har til formål at vise tøjet. Der vil også være detaljebilleder, der går helt tæt på små detaljer i tøjet. Typisk har vi 2 modeller til hvert magasin, og hver model har typisk 3 forskellige sæt tøj på. Vi tager primært billeder af sættene hver for sig, men tager også nogle fælles stemningsbilleder. Det er derfor også vigtigt at du kan være naturligt sammen med andre modeller og indgå i et team. Vi er en lille, kreativ virksomhed, hvor vi tager tingene meget som de kommer og improviserer en del undervejs i et fotoshoot. Det er en fordel, hvis du har det godt i et kreativt og impulsivt univers.

Vi har en fast fotograf tilknyttet, som er god til at få det bedste frem i alle på billeder. Alligevel er det vigtigt at du har en naturlig god udstråling, og at du føler dig godt tilbas foran et kamera. Har du lidt modelerfaring allerede er det et plus, men det er ikke et krav.

Arbejdet er lønnet efter faste takster (jo flere gange, vi bruger dig som model, desto bedre bliver du betalt). Fotoshoots vil primært foregå i Aarhus og kan både være i studie og ude på location.

Du skal kunne tale og forstå dansk eller engelsk.⁠

Er det muligvis dig vi mangler som model?
Send et par forskellige billeder af dig selv til signe@skaberlyst.dk sammen med dine mål (bryst, talje, hofte + højde) og et par ord om hvor du bor, om du har erfaring med at få taget billeder (du behøver på ingen måde være professionel model) og hvorfor du synes det kunne være fedt at være model for Synoter. ⁠

Vi leder efter flere modeller og afholder samtaler løbende.

Herunder kan du se et lille uddrag af billeder fra tidligere Synoter magasiner.

 

 

 

 

 

 

Synoter magasin nr. 2