JOB: Freelance fotograf til Synoter magasin

Synoter Studio søger en fotograf til imagebilleder til vores symagasin, der udkommer hvert kvartal.

Synoter Studio underviser i mønsterkonstruktion og syning. Vores kunder er primært kvinder, der syr til sig selv. Niveauet er højt, og kvalitet er altafgørende for os. Det bliver din opgave som fotograf at fange den høje kvalitet, vi har i vores vejledninger og syprojekter, så den skinner igennem i billederne i magasinet.

Det er primært imagebilleder/modefotos med modeller, men der vil også være stemningsbilleder, detaljebilleder af tøjet og billeder af fx stof og sytilbehør.

Udover at du kommer til at stå bag kameraet og fange alle de bedste billeder, forventer vi en professionel efterbehandling af billederne, så lys og farver står flot frem og passer ind i vores design dna. Vi går ikke ind for at redigere vores modellers kroppe, da de er smukke præcis i de størrelser og former, de har. Billederne leveres i høj opløsning, så de kan bruges både online og til tryk.

Det er vigtigt, at man kan se tøjet på billederne. Det er ikke typisk modefotografi, hvor tøjet kommer i anden række. Vores læsere vil se sømme, snit og detaljer tydeligt.

Det er også vigtigt, at billederne ikke bliver for kedelige. Både tøjet og modellerne har personligheder, der skal kunne ses på billederne.

Vi har ikke et fast studie men lejer et studie eller skyder på location fra gang til gang, fortrinsvis i og omkring Aarhus. Har du selv adgang til et studie er det super, men det er ikke et krav. Du har mulighed for at have indflydelse på hvert enkelt fotoshoot, da udtrykket i billederne bliver til i et kreativt samarbejde mellem vores designteam, fotograf og modeller.

Vi er en lille, kreativ virksomhed, hvor det lige nu går rigtig stærkt. Vi tager tingene meget som de kommer, og det er en fordel, hvis du har det godt i et kreativt og impulsivt univers. Vi arbejder ofte med internationale modeller og makeupartister, så det er en fordel, hvis du taler et nogenlunde engelsk.

Er du interesseret i at være med på vores rejse og hjælpe os med at vækste endnu mere?

Send din ansøgning og link til tidligere arbejde til signe@skaberlyst.dk hurtigst muligt.
Vi afholder samtaler løbende.

 

synoter magasin nr 3

 

Synoter magasin nr. 3 buksedragter

 

Synoter magasin nr. 2

 

Synoter magsin nr. 2

 

Synoter magasin nr. 1

 

Synoter magasin nr. 1 - den lille sorte kjole