Kreative Dage 2014

Årets Kreative Dage messe i Fredericia bød på gensyn med tidligere kursister, snakke med mange nye syglade damer og mænd (jep, du læste rigtigt – mænd, der syr!!), foredrag for temmelig mange mennesker (der var fyldt op på sidepladserne både fredag og lørdag) og en masse skæg og hygge. Jeg kom vist til at glemme min stemme i Fredericia. Den har i hvert fald været lidt væk her efter messen.

Denne gang havde jeg taget Maria, min makker fra Sysiden, med på messen, og vi snakkede faktisk mest om Sysiden med folk. Det er også super spændende med sådan en online syklub, og det er et perfekt supplement af lettilgængeligt inspiration til de mere dybdegående kurser, du finder her på Skaberlyst siden.

Foredraget handlede i år om grundmønstre, og hvad man kan bruge sådan en fidus til. Jeg fik det filmet om søndagen, og når jeg får det fra film-folkene bliver det sendt ud med et nyhedsbrev. Så sørg for du er på Skaberlyst maillisten, hvis du gerne vil se eller gense foredraget.

Kreative Dage – Billeder fra messen

Og ellers får du bare en ordentlig stak billeder fra messen. TAK hvis du var en af de mange, der kiggede forbi standen denne gang. Vi har allerede booket en stand til næste års messe, hvor vi tager af sted med Sysiden, Skaberlyst og Mariadenmark.

I år delte vi stand med Guldager Symaskiner og Stof&Stuff, begge fra Århus. Og selvom pladsen var lidt trang, så var det nu ret hyggeligt at dele stand med søde mennesker. Og skønt med stof og symaskiner lige i nærheden! Vi har ønsket at få en stand tæt på dem næste år, så hjælp os med at krydse fingre for at det kan lade sig gøre.

 

Vores hjørne af standen kom til at se sådan her ud:

kreative dage 16

 

kreative dage 12

kreative dage 10

 

kreative dage 1

 

 

Jeg holdt foredrag om grundmønstre og tilskæring på Orange Scene hver dag. Det blev filmet om søndagen, og kommer ud med et nyhedsbrev, når jeg har fået det. De 2 billeder fra foredraget er taget af Ole Sejrup Jensen (tusind tak for at jeg må bruge billederne!) Søndag var salen kun halvt fuld, fredag og lørdag var der godt fyldt op. Der er omkring 200 der har hørt mit foredrag i løbet af Kreative Dage weekenden. Håber I kunne li’ det:)

kreative dage Signe Eriksen 1

kreative dage Signe Eriksen 2

 

Da jeg købte den her kop kakao, sagde damen bag mig i køen, at det er en fantastisk hjemmeside jeg har. Sådan en kommentar varmer  mindst lige så meget som kakaoen gjorde – jeg takker mange gange for rosen!! (det var i øvrigt en rigtig god kakao).

kreative dage 5

 

 

Inde på Instagram og Facebook var der ønske om at vi skulle sy noget fra bogen “Pattern Magic” på standen. Så det gjorde vi. Nogle af pigerne fra mit syhold kom og hjalp, men selvom vi var flere om det. blev vi ikke helt færdige. Der var simpelthen så mange mennesker på messen (som satte ny besøgsrekord med over 19.000 gæster) som gerne ville snakke, at det gik ud over kjolesyningen. Det sort/hvide stof til selve kjolen er fra Stof&Stuff.

 

kreative dage 9

 

kreative dage 4

 

kreative dage 6

 

kreative dage 7

 

 

Der blev ikke så meget tid til at gå rundt og kigge på de andre stande, men lidt sygrej kom jeg da hjem med! En super fin nålepude, 4 meter bånd til at sy ind i skræddersyede jakker og lidt silketråd, som jeg ikke ved hvad jeg skal bruge til. Jeg synes bare det er pænt. Alle ting er kbt på Historicum standen.

kreative dage 15

 

Sådan var min messe i år. Hvordan var din? Hvad var din favoritstand? Og hvad var den bedste oplevelse på årets messe? DEL dine oplevelser i en kommentar 🙂

0 thoughts on “Kreative Dage 2014

  1. Hej Signe

    Hold da op, det var mange gæster, men så er vi nok sikret, at det gentager sig næste år. Min bedste oplevelse var, da jeg endelig mødte dig og du kunne få mig til at se lyset. Jeg har bøvlet og bøvlet med at skulle indsætte pippingbånd mellem to lag stof i en hule til et dyr. Tak for hjælpen.
    Stemningen er helt speciel på messen og alle er glade og forventningsfulde. Gode idéer fik jeg også med hjem. Tak for en dejlig dag sammen med jer der orkede det store arbejde, at opstille, være der og tage det hele ned igen. Hvor må i være trætte bagefter 🙂 knus fra Henny

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *