Når kreativiteten løber af med mig…

Kreativiteten kommer nogen gange lidt i vejen. Når den bare sådan kommer snigende og griber mig, så er jeg nødt til at følge med. Selvom der egentlig var 1000 andre ting, jeg skulle lave først.

Men sådan er det. Jeg kan godt være kreativ på kommando, men jeg er ikke så god til at lade være med at være det på kommando, hvis der er en idé, der bare vil ud. Og sådan gik det i lørdags.

Jeg skulle bare lige sy et par poser til de julegave ordrer på Grundbog i Syteknikker, der var dumpet ind i løbet af dagen. Men så tog den ene den anden, og pludselig var der syet poser til de sidste 7 usb stiks med eBogen. (Det var i lørdags. Nu er der altså kun 3 tilbage)

De er ikke ens. Det gad de ikke være. Det var for kedeligt, sagde de, og det kan jeg kun være enig i. (Jo den er god nok, stoffet snakker. Og nej, jeg hører ikke stemmer…bortset fra stoffet, altså).

Når nu den er så glad for at snakke og få plads for tiden, den der kreativitet, så vil jeg lade den tale for sig selv.

 

 

De 7 sidste usb-eBøger bliver leveret i disse poser. De fleste er allerede leveret, eller på vej med posten. Der er kun 3 tilbage, og mon ikke de når at finde et nyt hjem inden jul?

Heldigvis løber jeg ikke sådan lige tør for downloads, så bare rolig, du kan sagtens nå at få en eBog, inden den udgår til nytår.

[button link=”http://www.skaberlyst.dk/butik/grundbog-i-syteknik-usb/” bg_color=”#db93a1″ text=”dark”]Klik her for at få fingre i en usb[/button]

[button link=”http://www.skaberlyst.dk/butik/grundbog-i-syteknik/” bg_color=”#db93a1″ text=”dark”]Klik her for at downloade.[/button]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *