Nu som foredragsholder

Pyh, det er med vind i håret og stadig lettere forpustet, at jeg med glæde kan erklære, at mit første foredrag nogensinde blev en dejlig succes!

13 interesserede og veloplagte damer (må jeg godt kalde jer damer? Det er ment på en god måde!) mødte op onsdag aften i Århus, i det fantastiske lokale, du kan se på billedet herover, og bidrog til, at debuten på foredraget “Fra overfyldt tøjskab til brugbar garderobe” forløb helt perfekt.

Jeg noterede mig, at der mindst var 3 a-ha oplevelser undervejs. Og at deltagerne gerne ville høre om det, jeg havde planlagt. Og at de fik det med sig derfra, som jeg havde håbet på. Jeg fik sagt alt det, jeg gerne ville. Og kunne endda svare på (næsten) alle spørgsmål. Mere kan man vist ikke forlange som foredragsholder.

Det, de fik, var intet mindre end 5 trin til en fantastisk garderobe. Vupti. En guide-struktur, der dukkede op i sidste øjeblik i skriveprocessen, og har åbnet min hjerne op for at tænke i online produkter med det som tema. Så nu er der føjet endnu en ide til den i forvejen meget lange liste af produkter “to be made”…..til glæde for rigtig mange af jer skønne damer derude.

I går måtte jeg holde en fridag, for at sunde mig. Foredraget levede op til mine vildeste drømme og oversteg mine forventninger med mange meter. Og så var det også tid til at tage mig lidt ekstra kærligt af min dejlige dreng på snart 10 mdr. Han har savnet sin mor noget så grusomt hele ugen (2½ dag næsten uden mor kan være ret hårdt i den alder). Og nu er det næsten weekend.

Jeg  har planer om at bruge weekenden på at tage min egen medicin, og gennemgå de 5 trin. Der er nemlig Modemekka i Århus, så der er en god mulighed for at få opdateret garderoben, uden at flænse dankortet alt for meget. Hvis man altså ved, hvad man mangler, og ikke bare shopper hovedløst rundt.

På mandag står den på blogindlæg om syteknikker! Så i næste uge kan du se frem til noget af det, du sikkert længes efter – en vaske ægte DIY guide.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *