Ny startdato! Kom Godt I Gang Med At Sy

header_komgodtigang

Online kurset Kom Godt I Gang Med At Sy skulle egentlig starte d. 3. januar.

MEN.

Mens jeg har redigeret  indholdet, og planlagt helt præcis hvad der skal i de 8 lektioner…ja så har jeg fået en idé. Og nu har jeg besluttet, at den er god nok, til at blive til virkelighed.

En af de ting, jeg igen og igen hører fra både nye og rutinerede syere, er at syvejledningerne, der følger med mønstrene, ofte er mere vildledende end vejledende. Og at man ind imellem helt må opgive at sy sit tøj færdigt. Og øv, hvor jeg synes det er ærgerligt.

Derfor har jeg bragt et nyt element ind i mit online kursus:

syvejledninger.

I stedet for kun at lære dig teknikker via syprøver, som jeg ellers har gjort hidtil, vil jeg guide dig igennem dine (måske) første sy projekter. Så jeg er helt sikker på, at du kommer godt igennem.

Det nye begynder kursus kommer til at indeholde vejledninger til at sy en nederdel og en kjole. Jeg har valgt 2 modeller fra Stof 2000’s eget mønster mærke “homemade”. Jeg får ikke noget for det. Jeg har valgt dem, fordi der kun er en model pr. mønsterark (=meget mere overskueligt end et syblad med flere modeller) og de er nemme at få fat i (=online på www.stof2000.dk).

komgodtigang

De 2 modeller indeholder (næsten) alle de teknikker, kurset lærer dig. Så jeg skal bare lige have rykket lidt rundt på rækkefølgen. Det kommer nemlig til at passe med, at du lærer teknikkerne, efterhånden som du skal bruge dem. Og så bliver du guidet igennem syningen trin for trin. Med video, und alles. Så du kan få det hele med, og slippe for at være i tvivl.

Men altså – jeg skal jo også lige holde et par dages juleferie (JO! Det skal jeg altså!)….så for at jeg kan nå at lave guides og omarrangere og det hele….ja, så bliver startdatoen for kurset rykket til d. 10 januar 2013.

Det giver dig også lige et par ekstra dage til at komme igennem jul og nytår, inden du beslutter, om det er i det nye år, du skal lære at sy.

[button link=”http://www.skaberlyst.dk/butik/kom-godt-i-gang-med-at-sy/” bg_color=”#db93a1″ text=”dark” window=”yes”]Læs om kurset, og snup en plads her[/button]

 

 

 

 

One thought on “Ny startdato! Kom Godt I Gang Med At Sy

  1. Dejligt at det først er 10. januar det starter, så kan jeg lige nå at få købt de sidste ting til kurset. Hvilken slags stof skal vi bruge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *