Nye tider på vej

Bloggen har været stille her hen over sommeren. Det er fordi jeg har brugt al min energi på at lave en ny version af hjemmesiden. Og finde ud af, hvad Skaberlyst skal i fremtiden.

 

Og nu har jeg fundet ud af det. Skaberlyst skal være online undervisning i syteknikker og tilskæring. Ikke andet.
Så bloggen skal naturligvis handle om det. Syteknikker. Og tilskæring. Ikke om alt det andet, der også følger med – det må komme til ordre andre steder (og det har jeg skam også planer om at det gør. Engang. Når det andet lige er kørt i stilling).

TAK til dig, der har læst med her. Jeg håber, du bliver mindst lige så glad for den nye stil på bloggen. Det bliver noget med en hel masse DIY guides (Do It Yourself….) og små finurlige teknikker. Og du får lov at se meget mere af det, jeg selv får kreeret, når jeg sidder bag symaskinen.
Jeg glæder mig helt vildt til at åbne døren til det nye Skaberlyst univers. Og håber, du følger med ind ad den. Døren, altså.

…Signe

 

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »

5 nemme

syteknikker

Få flot finish i dit yndlingstøj med

Giv os din email, så sender vi dig straks 5 nemme syteknikker, der sikre dig flot finish i dit yndlingstøj - uanset hvor meget du har syet indtil nu.

Du bliver samtidig tilmeldt vores mailliste, som du kan afmelde til enhver tid

Copy link
Powered by Social Snap