Online kurser

I denne oversigt kan du se de forskellige online sykurser fra Skaberlyst. Klik på det enkelte kursus for at læse mere om det. Fælles for online kurserne er, at de starter når du er klar. Så snart du har tilmeldt dig, får du et login på mail, og kan komme i gang med dit sykursus med det samme. Du kan følge kurserne hjemme fra din egen stue, lige når du har tid og lyst til at lære endnu mere om at sy.

 

Symønstre til nederdel

symønstre til nederdelDette online kursus er til dig, der sukker efter en perfekt pasform i dine nederdele, og synes det er spændende at lave dine egne symønstre. Teknikkerne i dette kursus er dem, man bruger i skrædderiet, og du lærer at lave et grundmønster fra bunden og at videreudvikle det til brugbare snitmønstre til nederdele, der er syet efter mål.

Niveauet er øvet, og kurset handler om tilskæring og stofvalg. Det er en god idé hvis du har et grundlæggende kendskab til symønstre og syteknikker, men du behøver på ingen måde have en uddannelse indenfor tøj, for at kunne følge med. Du bliver guidet igennem alle dele af processen med at lave dine egne symønstre til nederdel trin for trin, både på video og tekst/billeder.

Kurset bliver løbende opdateret med nye nederdele, så du lærer at lave flere forskellige designs i et tempo, der er til at følge med i. De nye designs bliver opdateret til det aktuelle modebillede, og du vil også altid kunne tage teknikkerne fra de forskellige nederdele og sammensætte på nye måder i dine egne unikke designs.

Kurset i symønstre til nederdel starter med det samme, hvor du får adgang til de første 3 lektioner. De næste 4 lektioner bliver åbnet op for dig med nogle dages mellemrum, så du hele tiden kan være fokuseret på det sted, du er i processen, og har tid til at løse opgaverne en ad gangen.

PRIS: 499.-

Læs mere  <—

Køb her <—

 

 

Kom Godt I Gang Med At Sy

Forside_kom_godt_i_gangEr du helt ny indenfor syning, eller har du været i gang et stykke tid på egen hånd, men mangler grundlæggende viden om syteknikker, brug af mønstre, valg af stof, tilretning og syprocesser, så er dette online kursus til dig. I kurset får du en meget udførlig, pædagogisk og professionel introduktion til syning, så du efterfølgende kan (og tør!) sy tøj til dig selv, som du rent faktisk har lyst til at bruge andre steder end i haven.

I 8 lektioner lærer du om sygrej, stof og syteknikker. Du får alle de “hemmelige tricks” med, som man normalt er flere år om selv at erfare eller læse sig til på nettet eller i sybøger. Og det hele bliver gennemgået på kursets over 100 videoer, der guider dig igennem alt fra syteknikker til tilretning.

PRIS: 899.-

Læs mere <—

Køb her <—

 

 

Syteknikker No. 1 – Sømme

sømme_ebog_forsideI denne ebog lærer du at sy de forskellige sømme, som bruges, når man syr tøj. Når du vælger den rigtige søm til stoffet og modellen, får du et bedre resultat, der er mere professionelt. Dit tøj kommer både til at se bedre ud og holde længere.

Sømme er helt grundlæggende for at sy tøj, men det er de færreste der tænker på, at der er mange forskellige sømme at vælge imellem, alt efter hvad man syr. Det er ikke bare lige at lægge 2 stykker stof sammen, og sy det sammen i kanten. I hvert fald ikke, hvis man stræber efter et bedre resultat med det tø, man selv syr, og gerne vil have sømmene til at hjælpe med at give en flot finish til tøjet.

Lær bl.a. at sy franske sømme, kurvede sømme, kapsøm og at bruge strygejernet rigtigt.

PRIS: 149.-

Læs mere <—

Køb her <—

 

Syteknikker No. 2 – Lynlåse

Lynlåse - Online workshop i syteknikker til lynlåseI denne online workshop lærer du 13 forskellige syteknikker med lynlåse + tilhørende teknikker med afslutning af kanter og området omkring lynlåsen. Du bliver naturligvis også undervist i, hvad de forskellige typer lynlåse kan, og hvornår du skal bruge hvilken lynlås.
Teknikkerne er meget forskellige, og giver mulighed for både at lege med udtrykket i designet, og bruge lynlåse som en dekorativ detalje, men også for at gemme lynlåsen mest muligt væk.

Hvis du ikke er helt så rutineret kan du starte med nogle af de mest almindelige teknikker, og blive god til dem, inden du kaster dig ud i for mange eksperimenter. Er du derimod mere rutineret kan du finde inspiration til nye teknikker, så du ikke altid bruger de samme 2 eller 3 du kan sy i søvne.

PRIS: 349.-

Læs mere her <—

Køb her <—