Online kurser

I denne oversigt kan du se de forskellige online sykurser fra Skaberlyst. Klik på det enkelte kursus for at læse mere om det. Fælles for online kurserne er, at de starter når du er klar. Så snart du har tilmeldt dig, får du et login på mail, og kan komme i gang med dit sykursus med det samme. Du kan følge kurserne hjemme fra din egen stue, lige når du har tid og lyst til at lære endnu mere om at sy.

 

Kom Godt I Gang Med At Sy

Kom godt i gang med at sy - grundkursus i syningEr du helt ny indenfor syning, eller har du været i gang et stykke tid på egen hånd, men mangler grundlæggende viden om syteknikker, brug af mønstre, valg af stof, tilretning og syprocesser, så er dette online kursus til dig. I kurset får du en meget udførlig, pædagogisk og professionel introduktion til syning, så du efterfølgende kan (og tør!) sy tøj til dig selv, som du rent faktisk har lyst til at bruge andre steder end i haven.

I 8 lektioner lærer du om sygrej, stof og syteknikker. Du får alle de “hemmelige tricks” med, som man normalt er flere år om selv at erfare eller læse sig til på nettet eller i sybøger. Og det hele bliver gennemgået i kursets mange videoer, der guider dig igennem alt fra syteknikker til tilretning.

PRIS: 1399.-

Læs mere <—

Køb her <—

 

 

Symønstre til nederdel

symønstre til nederdelDette online kursus er til dig, der sukker efter en perfekt pasform i dine nederdele, og synes det er spændende at lave dine egne symønstre. Teknikkerne i dette kursus er dem, man bruger i skrædderiet, og du lærer at lave et grundmønster fra bunden og at videreudvikle det til brugbare snitmønstre til nederdele, der er syet efter mål.

Niveauet er øvet, og kurset handler om tilskæring og stofvalg. Det er en god idé hvis du har et grundlæggende kendskab til symønstre og syteknikker, men du behøver på ingen måde have en uddannelse indenfor tøj, for at kunne følge med. Du bliver guidet igennem alle dele af processen med at lave dine egne symønstre til nederdel trin for trin, både på video og tekst/billeder.

Kurset bliver løbende opdateret med nye nederdele, så du lærer at lave flere forskellige designs i et tempo, der er til at følge med i. De nye designs bliver opdateret til det aktuelle modebillede, og du vil også altid kunne tage teknikkerne fra de forskellige nederdele og sammensætte på nye måder i dine egne unikke designs.

PRIS: 499.-

Læs mere  <—

Køb her <—

 

 

Syteknikker No. 1 – Sømme

UDGÅET 2019 da teknikkerne er i nogle af de andre kurser, især Kom Godt I Gang Med At Sy.

Sykursus OnlineI denne ebog lærer du at sy de forskellige sømme, som bruges, når man syr tøj. Når du vælger den rigtige søm til stoffet og modellen, får du et bedre resultat, der er mere professionelt. Dit tøj kommer både til at se bedre ud og holde længere.

Sømme er helt grundlæggende for at sy tøj, men det er de færreste der tænker på, at der er mange forskellige sømme at vælge imellem, alt efter hvad man syr. Det er ikke bare lige at lægge 2 stykker stof sammen, og sy det sammen i kanten. I hvert fald ikke, hvis man stræber efter et bedre resultat med det tø, man selv syr, og gerne vil have sømmene til at hjælpe med at give en flot finish til tøjet.

Lær bl.a. at sy franske sømme, kurvede sømme, kapsøm og at bruge strygejernet rigtigt.

Ebogen er udgået.

 

 

Syteknikker No. 2 – Lynlåse

Sykursus OnlineI denne online workshop lærer du 13 forskellige syteknikker med lynlåse + tilhørende teknikker med afslutning af kanter og området omkring lynlåsen. Du bliver naturligvis også undervist i, hvad de forskellige typer lynlåse kan, og hvornår du skal bruge hvilken lynlås.
Teknikkerne er meget forskellige, og giver mulighed for både at lege med udtrykket i designet, og bruge lynlåse som en dekorativ detalje, men også for at gemme lynlåsen mest muligt væk.

Hvis du ikke er helt så rutineret kan du starte med nogle af de mest almindelige teknikker, og blive god til dem, inden du kaster dig ud i for mange eksperimenter. Er du derimod mere rutineret kan du finde inspiration til nye teknikker, så du ikke altid bruger de samme 2 eller 3 du kan sy i søvne.

PRIS: 349.-

Læs mere her <—

Køb her <—

 

 

Syteknikker No. 3 – Overlocker

Sykursus OnlineI online kurset Syteknikker nr. 3 – Overlocker lærer du at bruge din overlocker hensigtsmæssigt, når du syr tøj.

Du lærer at vedligeholde din overlocker, så den holder længe. At indstille den, så den syr smukke sømme i forskellige stoftyper. Og vigtigst af alt, så lærer du at sy mange forskellige sømtyper på din overlocker.

Det er vigtigt, du vælger de rigtige sømtyper til dine syprojekter, og for at give dig en god portion praktisk erfaring med netop det, er kurset bygget op omkring 9 syprojekter, hvor du bruger forskellige sømme og funktioner på overlockeren.

Udover syteknikkerne indeholder kurset også en del mønsterkonstruktion, da du lærer at udvikle detaljerne i symønstrene til de 9 projekter.

Når du har været igennem kurset, er du ikke længere i tvivl om, hvad du skal gøre med din overlocker. Så er du tryg ved at tage den frem fra skabet og bruge den som en stor hjælp til holdbare og smukke resultater med din syning.

PRIS: 599.-

 

Læs mere her <—

Køb her <—

 

 

12 Bluser Og Kjoler Til Levende Stof

Sykursus OnlineOnline kurset 12 Bluser Og Kjoler Til Levende Stof er nr. 4 i serien Syteknikker.

I dette kursus lærer du at håndtere de levende metervarer som silke, viscose, velour og blonde. Du lærer syteknikker, der tæmmer de lækre luksus materialer. Og du lærer at konstruere symønstre fra bunden efter egne mål.

Symønstrene i kurset er bygget over 3 grundmønstre med forskellige vidde, men alle med moderate flagermusærmer. De 12 designs har forskellige detaljer, som du lærer at tegne ind i de grundmønstre, du konstruerer fra bunden efter dine egne mål.

Kurset giver dig en masse viden om og rutine i at arbejde med mønsterkonstruktion og syning i levende og sarte luksus materialer.

PRIS: 899.-

Læs mere her <—

Køb her <—