Skaberlyst 10 år

Skaberlyst fylder rundt for første gang.

Søndag, d. 21. november 2021 er det 10 år siden, den første version af hjemmesiden blev udgivet.

Det vil vi gerne fejre – og allerhelst sammen med dig. Hvordan vi har tænkt, det skal foregå, kan du få overblik over i dette blogindlæg. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi ugen igennem (og især i weekenden) fejrer vores 10 år.

Der er sket virkelig meget siden den efterårsdag for 10 år siden, hvor jeg (Signe) trykkede “udgiv” på den første udgave af hjemmesiden. Hele historien om Skaberlyst har vi delt op i små bidder, som du kan høre i vores stories på Instagram ugen igennem. De bliver samlet her på siden, når ugen er omme.

Update: Du kan se miniserien Historien om Skaberlyst i de 5 videoer herunder og på vores Youtube kanal her<<

Skaberlyst Del 1:

Skaberlyst Del 2:

Skaberlyst Del 3:

Skaberlyst Del 4:

Skaberlyst Del 5:

 

10 år er faktisk noget af en milepæl for sådan et lille firma som Skaberlyst. Rigtig mange virksomheder bliver kun halvt så gamle. Og kun omkring 25% af nystartede virksomheder i Danmark er startet af kvinder.

Så vi er faktisk ret stolte.

Selvom Skaberlyst langt fra er en mulitnational kæmpevirksomhed med millioner på kontoen og hundredvis af ansatte, så er vi en virksomhed i vækst. Vi er et stærkt team fuld af dygtige, faglærte kvinder, og vi får flere og flere glade kursister for hver dag, der går.

 

Mere yndlingstøj, tak

Og netop vores glade kursister er meningen med det hele.

Hvis ikke I bliver bedre, får mere mod og skaber mere yndlingstøj, når I følger vores vejledninger og kurser, så ville vi ikke have noget at være stolte over.

Det ved vi heldigvis, at I gør. Skaber yndlingstøj.

For I er søde til at komme og vise os jeres designs, når vi er på messe og på vores syhold og livekurser.

Og I er mega dygtige!

Vi får faktisk tit lyst til selv at gå til syning hos Skaberlyst, når vi ser, hvad I får syet.

Og derfor – fordi vi ved, hvor dygtige I er – har vi bestemt at holde en lille konkurrence. Konkurrencen løber til fredag d. 19/11 kl. 12.00. Vinderne bliver annonceret fredag eftermiddag.

 

VINDERNE ER FUNDET

Konkurrencen er slut og vinderne er fundet. Det blev:

Terese Erichsen
Anita Badino Brunshøj
Mette Herly
Karen Rathje (Komet and maker)
Mai Norting
Camilla Dooleweerdt Rasmussen
Janni P. Marek
Tina Degn Christiansen
Annette Rabe
Ira Hartling

Og en særlig inspirationspris til:
Charlotte Savange.

Se med i videoen her, hvor du kan høre hvorfor det netop blev disse skønne damer, der vandt.


Sådan deltager du:

* Få en veninde/mand/barn/fætter…. til at tage et billede af dig i det bedste tøj, du har syet ud fra vejledninger eller symønstre fra Skaberlyst / Synoter / ELiQU.

* Del billedet på enten Instagram eller Facebook med #skaberlyst10 og husk at tagge @skaberlyst_synoter på IG / @skaberlyst på FB.

* Skriv et par ord/linjer sammen med billedet om hvilke af vores guides/mønstre, du har brugt, og hvorfor du er særlig stolt af netop dette stykke tøj.

Vi finder 10 vindere, som hver får en synørdet gavepose tilsendt med posten.

Det handler ikke om at have syet det vildeste outfit. Mere om, hvilken forskel netop det stykke tøj har gjort for dig og din syrejse. Vi har med andre ord både billedet og teksten med i overvejelserne, når vi vælger de 10 vindere.

skaberlyst10 konkurrence

Vi glæder os til at se, hvad I selv synes, jeres bedste Skaberlyst/Synoter projekter er. Det behøver ikke være et symønster fra os – det kan også bare være teknikker fra kurserne, der har gjort forskellen for projektet, eller det kan være du selv har designet fra bunden ud fra vores vejledninger.

Vi finder 10 vindere på tværs af Facebook og Instagram, så du behøver ikke dele billeder begge steder. Men du må godt, hvis du har lyst. Du må gerne dele mere end et billede. Og det må lige så gerne være et billede, du har delt før, som det må være et helt nyt.

Meningen med konkurrencen er at fejre syningen, håndværket, det at skabe noget med hænderne og det faktum, at I er så mange skønne kvinder (og heldigvis også en god håndfuld mænd), der syr lækkert kvalitetstøj til jer selv. Skaberlyst er nemlig startet med drømmen om at give flere adgang til godt syet tøj, og det synes vi i høj grad, vi er lykkes med, når vi ser, hvad I syr til jer selv.

Vi skubber janteloven til side og hylder alle jer, der skaber yndlingstøj og udvikler nye evner med hjælp fra vores kurser, symønstre, blogindlæg, onlinemagasiner og Synoter temaer.

 

10 års fødselsdagsfest

Søndag d. 21/11 2021 inviterer vi til Åbent Syværksted.

Vi slår dørene op til vores syværksted i Aarhus C kl. 10-15, og byder indenfor til bobler, hygge og synørderier.

Vi klæder ginerne fint på i tøjet fra Synoter magasinerne, stiller computeren frem, så man kan shoppe i webshoppen (med fødselsdagsrabat, naturligvis) og få varerne med hjem med det samme. Og så har vi et par overraskelser, vi løfter sløret for senere på ugen.

Hvis du er i Aarhus næste søndag, er du meget velkommen til at kigge forbi. Vi skal nok sørge for, at der er bobler nok til alle 😉

Vi giver 10% fødselsdagsrabat i webshoppen hele weekenden på sygrej, bøger og symønstre. Det gælder uanset om man kommer til Aarhus og drikker bobler med os, eller om man bliver hjemme og bestiller sygrej og symønstre online.

Udover rabat i webshoppen, så får alle, der tilmelder sig et online sykursus i weekenden d. 19-21 november 2021, en mini-ebog med vores 10 bedste og vigtigste blogindlæg fra de 10 år, der er gået. Vi har kigget i arkivet og samlet en god blanding af de mest populære blogindlæg og dem, vi synes det er aller vigtigst for dig at få læst. Dem samler vi i en ebog, så de er nemme at have lige ved hånden, uden at skulle søge rundt på bloggen eller youtube.

 

Sådan finder du det perfekte stof til dine syprojekter

Signe holder et kort oplæg kl. 11, hvor hun deler sine bedste tricks til at finde det perfekte stof til dine syprojekter. Det vil være med udgangspunkt i de opsyede modeller fra Synoter magasinerne og stof fra vores nye stofbutik The Fabric Lounge.

 

skaberlyst 10 år åbent hus

Vi ved, det ikke er alle, der har mulighed for at komme til Aarhus. Så der kommer selvfølgelig også til at ske flere ting online i løbet af ugen – følg med på Instagram og Facebook.
Blogindlægget her vil også blive opdateret i løbet af ugen.

 

The Fabric Lounge

Vi har købt en stofbutik.

For ikke så længe siden besluttede Karina sig for at hun ikke længere skulle være ene kvinde bag sin online stofbutikThe Fabric Lounge. Og det tog ikke mange sekunder, før Signe havde besluttet sig for, at så skulle Skaberlyst være kvinderne bag. ⁠

Karina var heldigvis med på ideen. Og det var resten af Team Skaberlyst heldigvis også. Så nu har vi en stofbutik. ⁠

Lige nu er der lukket for salget online, mens vi flytter butikken over i Skaberlysts systemer. ⁠
Men på søndag, d. 21/11, kan du shoppe de lækre metervarer i virkeligheden til vores åbent syværksted i Aarhus C.

Vi glæder os helt vildt til at få rullet alle de lækre metervarer lidt ud og se hvad der gemmer sig i bunken. Vi kender Karinas høje standarder, så vi ved, det er gode sager, vi har købt. Og der er mere stof på vej hjem fra vores leverandører – alt sammen i samme høje kvalitet, som I (måske) allerede kender det fra The Fabric Lounge. ⁠

Følg med på @thefabriclounge_com, som vil være der, vi primært deler nyt om stofferne. ⁠

Vi glæder os til at sende stof til jer 😀

 

the fabric lounge

Læs også:

6 thoughts on “Skaberlyst 10 år

 1. Bodil Christensen says:

  Tillykke til Skaberlyst med den nye stofbutik. Det et netop ofte svært at finde stof, det LIGE har det ekstra “gear”, der hedder “Waw lækkert”
  Ps. For vi utrænede udi at tagge osv. føles det ret umuligt følge anvisningen til konkurrence om et godt stykke sytøj, msn har kreeret. Så det lykkedes ikke rigtigt.

  • Signe says:

   Tusind tak 🙂

   Når du tagger, skriver du et @ og derefter det navn, du vil tagge, uden at der er mellemrum imellem. Fx @skaberlyst. På de sociale medier bliver det automatisk lavet om til et link, man kan klikke på, og komme til den profil, der er nævnt/tagget. Og vedkommende får en notifikation om at man er blevet tagget.
   Hashtags fungerer lidt på samme måde, men kan være alle mulige ord, og ikke profiler. Der skal du ganske enkelt bare skrive # foran det ord, der skal været et hashtag. Så i vores konkurrence skal du bare et sted i teksten (fx sidst) skrive #skaberlyst10 og lave et mellemrum efter. Så bliver det automatisk lavet til et hashtag/link, der kan klikkes på. Og så kan vi nemt finde alle deltagere ved blot at klikke på hashtagget et enkelt sted eller skrive det i søgefeltet. Så bliver alle de billeder, der har en tekst hvor #skaberlyst10 indgår, vist.

   Håber du når at være med 🙂

   Vh
   Signe / Skaberlyst

 2. Marianne Pedersen says:

  Hej Signe
  Jeg kan ikke se der er nogen videoer til ” Historien om Skaberlyst” . Skal man finde dem et andet sted?
  Tillykke med de 10 år!
  Vh. Marianne Pedersen medlem af Synoter

  • Signe says:

   Hej Marianne
   Videoerne ligger her i blogindlægget, hvor du kan se dem. Jeg har også opdateret med et link til en playliste på vores Youtube kanal, hvor de er samlet.
   Venlig hilsen
   Signe / Skaberlyst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap