SMIL, du er på…

På? hvad? Hvor? Sig mig, Signe, filmer du mig her foran min computer???

Nej, bare rolig, så teknisk er jeg slet ikke!
Men du er alligevel på. Hele tiden. Hver dag. Medmindre du altså sidder derhjemme i sofaen med benene oppe, og nyder weekenden allerede.

Vi har nemlig indrettet vores samfund til, at vi hele tiden skal være med, være klar, være smukke, velforberedte, udhvilede, oplagte, entusiastiske, ambitiøse. Du ved, PÅ!
Og det er ikke lige nemt, at være top tunet hver evige eneste dag. Det synes jeg i hvert fald ikke.

Heldigvis er der et trick, der kan hjælpe dig godt på vej. Og nej, det er hverken cola, kaffe, chokolade, eller hvad der ellers kan få energien helt op og ringe et par minutter. Nixen, det trick jeg har til dig, er både langtidsholdbart, og bedre for din figur og din krop.

Tricket er, at holde dit tøj opdateret og i ‘god form’.
Sørg for at tøjet ikke er slidt eller i stykker.
Sørg for at pasformen og snittet matcher din krop og din stil.
Sørg for at tøjet er behageligt at have på – hele dagen!

Det er så givende, at gå i godt tøj. Det giver en god følelse.
Mentalt, fordi du kommer til at føle dig mere lækker.
Fysisk, fordi tøjet sidder ordentligt, og ikke generer.

Den gode følelse giver skønhed (som kommer indefra), som giver selvtillid, som giver overskud. Og overskud giver smil. Og smil smitter. Og når man får smil retur, øger det livskvaliteten, og det hele bliver lidt magisk.

Skeptisk? Kan tøj nu også gøre alt det?
JA! Jeg ved det virker.

Jeg ser det hos mine kursister gang på gang, og jeg oplever det dagligt på egen krop, når jeg vælger lige præcis det tøj, jeg har lyst til at have på, lige præcis i dag. Når man er stolt af sit tøj, så behøver man ikke helt så høje hæle på stiletterne – højden kommer ganske enkelt af stoltheden og glæden, tøjet giver. Og det er ret smart, hvis man, som jeg, ikke ligefrem er bedste veninder med hæle på 10-12 cm.

Jeg ved godt, det kan lyde lidt banalt og overfladisk. Og måske kommer magien ikke lige første dag, du tager en fin bluse på i stedet for en forvasket t-shirt. Eller omvendt, hvis det er det, der skal til, for at du føler dig lækker. Men giv det lidt tid, så tør jeg godt vædde med, der begynder at ske noget.

Du kan jo starte i weekenden med at tænke over, om dit tøjskab er klædt på til, at du er på? Hvis altså du tør…

Og hvis det ikke er vildt nok, så prøv at billed-google dig selv. Kan du lide resultatet? Her er mit – det er vist ganske ok:

Har du en god historie om tøj og overskud, eller andre gode tricks til at klæde sig på, til at være på?
Del gerne dine erfaringer med os andre i en kommentar, det er så dejligt, når vi kan lære af hinanden.

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »

5 nemme

syteknikker

Få flot finish i dit yndlingstøj med

Giv os din email, så sender vi dig straks 5 nemme syteknikker, der sikre dig flot finish i dit yndlingstøj - uanset hvor meget du har syet indtil nu.

Du bliver samtidig tilmeldt vores mailliste, som du kan afmelde til enhver tid

Share via
Copy link
Powered by Social Snap