Sy din egen Oscar kjole

header_oscar2

Dagen efter det store Oscar show skrev jeg dette blogindlæg, bl.a. om min favorit blandt årets kjoler.

Birte fra Bibra Design har været så sød at tippe mig i en kommentar til indlæget, om hvordan du kan sy din egen oscar kjole med et Burda mønster. Men det er jo ikke sikkert, du ser en kommentar på et ikke helt spritnyt indlæg – så derfor tænkte jeg, det ville være god service, at tippe dig her.

Slip for at lede i tusind år (eller bare en masse timer) efter det rigtige mønster

Det Burda har gjort er, at de har fundet en stak kjolemønstre (måske i gemmerne – jeg ved ikke hvor hurtige de er til at lave nye mønstre).

Og så har de fundet en stak oscar kjoler fra i år. Eller altså, billeder af dem. Fra den røde løber. Og et par stykker fra scenen (som i: der er skuespillerinder, der har vundet oscars i de her kjoler!!).

Og så har de koblet dem sammen. Så du slipper for selv at lede efter et snitmønster, der bare nogenlunde ligner den (oscar) kjole, du drømmer om at have på til lanchier-festen, juleaften, brylluppet eller næste års oscar fest. Eller bare derhjemme, når du støvsuger?

Jeg synes det er ret god service fra Burdas side. Klik her for at se, hvilke kjoler Burda har fundet frem til dig.
UPDATE maj 2018: Jeg kan ikke længere finde Oscar kjolerne på Burdas hjemmeside, og derfor er linket fjernet. De er enten taget helt af eller flyttet meget langt væk. Kontakt evt. Burda, hvis du vil have fat i et af deres mønstre.

Amy-Adams-7086_400x300-ID287744-dda48b02b371b69c0ea960636e25ee8f

Udover at det er god service og lidt sjovt, så er det et super godt eksempel på, at du sagtens selv kan sy dine drømmekjoler, uden at kunne lave mønstre fra bunden eller sy oplægninger i hånden eller andre skrædder ting.

Det eneste du har brug for, er et mønster, der ligner din drømmekjole nogenlunde. Og så noget mega lækkert stof.

 

 

 

 

2 thoughts on “Sy din egen Oscar kjole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *