Sy et (inspirerende) tørklæde

Den anden dag, da jeg kiggede min daglige mail fra Bloglovin igennem, fandt jeg en konkurrence, jeg ikke kunne holde mig fra. Eller konkurrence er vist så meget sagt, for alt man vinder er æren. Men en udfordring, så. Det hedder den faktisk også:

Ring Your Neck – Scarf Challenge

Klik på “knappen” for at læse mere, og melde dig til udfordringen på Rikkas blog.

Bloggen er på engelsk. Men hvis det er cool med dig, så hop med på en udfordring, og lad os se, hvor kreative vi kan blive med tørklæder.

Jeg har ikke helt fundet ud af, hvad jeg skal lave endnu, men jeg har fundet lidt materialer frem. Der skal noget blonde ind i det på en eller anden måde. Og måske også nogle bånd og knapper…. hmm… jeg skal vist lige prioritere en halv time en dag til at designe lidt.
Nå, men jeg ville egentlig bare tippe dig om udfordringen, og opfordre dig til at deltage – det bliver sjovt og inspirerende!

0 thoughts on “Sy et (inspirerende) tørklæde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *