Sykursus for begyndere – Online sykursus

Sykursus - Online sykursus

Et sykursus er et rigtig godt sted at lære at sy.

Men der er en stor ulempe ved almindelige sykurser. De bliver nemlig ofte afholdt om aftenen, og det er altid en bestemt ugedag.

Hvis du bor i en af de store byer, så er der flere muligheder for at finde et sykursus, der passer ind i din hverdag, men bor du lidt ude i provinsen, så har du måske allerede opdaget, at det ikke ligefrem vrimler med sykurser at vælge imellem. Hvis der overhovedet er et eneste.

Og har du, som rigtig mange af mine kursister, en travl hverdag med skæve arbejdstider, børn og familie og måske en mand (eller kone) der også har skæve arbejdstider, så er det der med at finde et sykursus bare endnu mere besværligt.

Men hov!

Hvordan kan rigtig mange af mine kursister have præcis de samme logistiske problemer som dig, og så alligevel være mine kursister?

Online sykursus

Det kan de, fordi de går på mit online sykursus.

På det sykursus er startdatoen, når du er klar.

De efterfølgende gange er også, når du er klar.

Det slutter, når du er færdig.

Sykursus - Online sykursus  Sykursus - Online sykursus

Mystisk?

Overhovedet ikke. Du tilmelder dig mit online sykursus HER, og så får du i løbet af ganske kort tid (typisk et par minutter) en mail med link til vores online sylokale. Der logger du ind, og så har du ubegrænset adgang til de 8 lektioner, dette sykursus består af.

Du kan downloade alle lektionerne til din egen computer, og gå dem igennem en lektion ad gangen eller i små bidder, alt efter hvad der passer ind i din hverdag lige nu. Hvis du tager en lektion ad gangen, hvor du læser alt og syr alle øvelserne, så tager det ca. 2 timer. Men det kan altså sagtens deles op i mindre bidder! (Det gør de fleste vist nok…)

Sykursus – når du har tid!

Så hvis du går og drømmer om at starte på et sykursus, og lære alt det, man skal vide om syning, mønstre, stof og tilretning, for at kunne sy tøj til sig selv, der både sidder godt og ikke ser hjemmelavet ud, så hop med på online vognen, og tilmeld dig det online sykursus.

Nu.

Eller når ungerne er puttet i aften.

Eller om en uge.

Du bestemmer det helt selv – kurset starter når du siger, det skal.

 

luxsini_nederdel  Berit_nederdel

Synes du tøjet på billederne ser godt ud? Det er syet af kursister, der har været igennem dette online sykursus. Nogle af dem bruger stadig kurset som opslagsværk, når de lige kommer i tvivl om et eller andet. Det kan man nemlig også med det – og det kan du ikke med et almindeligt sykursus, når sæsonen er slut.

 

Leder du efter et “rigtigt” sykursus ude i virkeligheden? Så klik HER, hvor du kan se datoer for mine kommende livekurser.

 

UPDATE 2019:
Online kurset er massivt opdateret. Du finder den nye version her:

Kom Godt I Gang Med At Sy – Grundkursus i Syning

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *