Sylokalet (Log ind)

Skaberlyst’s virtuelle sylokale er det online “rum”, hvor lektionerne til online kurserne ligger.

Når du har tilmeldt dig et online kursus, får du et Simplero ID, som du skal bruge til at logge ind i online rummet. Gem mailen med dit simplero ID og password, så du kan finde det senere (hvis du skulle glemme det). Glemmer du passwordet kan du altid bede om et nyt, på siden hvor du logger ind.

Hvis dit Simplero ID ikke kommer indenfor et par minutter efter du har tilmeldt dig kurset, så tjek din spam mappe. Bruger du g-mail, så tjek også de forskellige faner de har udover indbakken. Nogle gange havner vigtige mails i de forkerte mapper ved en fejl, og så er det ærgerligt at sidde og vente på noget, der er kommet.

sylokalet log ind

Herunder finder du links til de forskellige online kurser. Når du er logget ind kan du se indholdet og downloade dine lektioner.

 


Log ind til Sy Foer I Dit Tøj her:

 Log ind til Kom Godt I Gang Med At Sy her:

(NB dette kursus er flyttet til et nyt system i efteråret 2014. Hvis du har købt adgang til det gamle system, og endnu ikke er flyttet over i det nye, så send en mail til signe@skaberlyst.dk, så får du et link til at oprette dig i det nye system).

 


 

Log ind til Syteknikker 2 – Lynlåse her:

 


 

Log ind til Syteknikker 3 – Overlocker her:

 


 

Log ind til Symønstre til nederdel her:

 


Log ind til Syteknikker 4 – 12 bluser og kjoler til levende stof her:

 


 

Log ind til VIP online sylokale for Live kursister her:

 


 

Er du endnu ikke tilmeldt et online kursus, kan du finde et i oversigten. Brug lidt tid på at læse om de forskellige kurser, og vælg det, der taler mest til dig lige nu.