Synlig lynlås i jersey

Ugens fredags video er taget fra min kommende ebog om lynlåse. Ebogen er nr. 2 i serien Syteknikker, og kommer til at indeholde sådan cirka 20+ teknikker, der involverer lynlåse. Der bliver ved med at komme flere småting og detaljer, jeg vil have med i ebogen, så det bliver en omfattende sag, hvor du kan lære alt du drømmer om at lære om lynlåse + lidt ekstra.

UPDATE! Ebogen er udkommet som en online wokshop – klik her for at se hvad den præcis indeholder.

En af de teknikker, der har været ret meget fremme i modebilledet de sidste par sæsoner, er at sy en synlig lynlås udenpå tøjet. Teknikken kan bruges i alt fra toppe til tunikaer, kjoler og nederdele.

Synlig lynlås er en super teknik, fordi den er nem og hurtig at sy, og fordi man faktisk kan sy lynlåsen på til aller sidst, hvis man synes tøjet mangler et lidt mere råt udtryk. Jeg har selv brugt synlig lynlås flere gange, for lige at pifte et ellers simpelt design lidt op, fx. i de her 2 toppe, som jeg designede og syede for mit gamle tøjmærke Ragnarock Fashion.

 Synlig lynlås i jersey Synlig lynlås i jersey

 

Teknikken til at sy lynlåsen på, må du vente med at få til ebogen er færdig. Men hvis du tror du godt kan lure den selv, så er der lige en lille bonus video til at få den til at blive funktionel i jersey og andre stoffer, der ikke trævler – og den får du her:

 

 

 

Læs også:

2 thoughts on “Synlig lynlås i jersey

 1. Kirsten utzon says:

  Hej Signe, jeg skal sy en bluse med synlig lynlås i nakken, som du har vist i videoen, problemet er bare at lynlåsen ikke er “pæn” i bunden. Der hvor stopperen sidder fortsætter båndet (som takkerne sidder på) ca. 1 cm og den er klippet af med takkesaks. Det er jo ikke er særlig pæn afslutning og hvis jeg bare folder bunden af lynlåsen ind under ser der underligt ud, fordi kanterne og bunden af lynlåsen ikke er lige brede. Jeg håber at du forstår hvad jeg mener og har en idé til hvordan jeg løser dette. Jeg kan selvfølgelig få lavet en lynlås (jeg ved at der ligger en forretning på Frederiksberg der laver lynlåse på bestilling, men de er hunde-dyre.

  Mange hilsner fra Kirsten

  • Signe Eriksen says:

   Hej Kirsten

   Båndet fortsætter altid forbi stopperen, og det er meget godt, for ellers ville bunden af lynlåsen være alt for skrøbelig. Der er en anden måde at sy synlige lynlåse i, hvor selve lynlåsen ligger bagved stoffet i stedet for ovenpå retten af stoffet. Det giver en pænere finish, men er også lidt mere teknisk krævende. Den er i min online workshop om lynlåse, som du finder her: http://skaberlyst.simplero.com/

   Kh
   Signe / Skaberlyst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »

5 nemme

syteknikker

Få flot finish i dit yndlingstøj med

Giv os din email, så sender vi dig straks 5 nemme syteknikker, der sikre dig flot finish i dit yndlingstøj - uanset hvor meget du har syet indtil nu.

Du bliver samtidig tilmeldt vores mailliste, som du kan afmelde til enhver tid

Share via
Copy link
Powered by Social Snap