Sy foer i dit tøj

799,00 kr.

Sy foer i dit tøj

Online sykursus.
Niveau: Øvet

Sy Foer I Dit Tøj er et online sykursus med videolektioner. Kurset giver dig de værktøjer, du skal bruge, for nemt at kunne lave symønstre til foer og sy foer i dit tøj.

Foer i tøjet er med til at opgradere din garderobe til et helt nyt niveau. Ikke alene gør foer dit tøj flottere at se på, fordi det understøtter og hjælper stoffet med at bære sig flot. Det gør det også meget mere behageligt at have på kroppen, fordi tøjet nemmere følger dine bevægelser, når det er foret. Og så hjælper foret med til at passe godt på dit tøj, så det holder længere.

De mange fordele ved at sy foer i dit tøj, kan du især have glæde af, når du syr selv, og i forvejen lægger meget arbejde i hvert stykke tøj. I rigtig mange syprojekter er foret prikken over i’et, der løfter din syning og dit tøj op på et nyt niveau.

Når du griber det rigtigt an, er foer i tøjet ikke kompliceret. Kurset guider dig igennem processerne, så du bliver tryg ved at sy foer i dit tøj, og lærer dig de helt konkrete teknikker, du skal bruge, for at få succes med at sy foer i dit tøj.

 

I kurset lærer du at:

* Hvornår det er en god idé at sy foer i dit tøj (og hvornår det ikke er)
* Hvilket stof du skal vælge som foer
* Hvilket sygrej det er ekstra vigtigt at have styr på, når du arbejder med foer
* At lave symønstre til foer
* At klippe mønsterdelene ud i foret uden alt for meget besvær
* At sy foer i forskellige typer tøj med forskellige syteknikker.

Læs mere