Velkommen i Showroomet

header_showroom

Huraa, jeg har netop åbnet Skaberlysts online SHOWROOM!

Hvor vildt er det lige!

Det er noget jeg har haft planer om læææænge, for jeg synes at DU skal have lov til at se hvad mine kursister får ud af mine kurser.

Det er der flere grunde til.

For det første, så vil jeg (sjovt nok) gerne sælge flere kurser. Og jeg ved fra mig selv, at jeg gerne vil se hvad andre kursister har fået ud af et kursus, inden jeg køber noget. For helt ærligt, sådan nogle salgstekster, de kan altså være ret “pimpede”.

For det andet, er det fordi jeg ved at mine kurser er gode. Jeg ved at, hvis du syr (eller drømmer om at sy) dit eget tøj, og ikke har en uddannelse som enten skrædder eller modelteknikker, så kan jeg lære dig noget. Det ved jeg fra mine kursister. Som er alt fra begyndere, der aldrig har trådet en symaskine, til håndarbejdslærere.

Men det er mest fordi jeg bare er HELT VILDT stolt af mine kursister! De lærer SÅ meget på kort tid, og syr sådan nogle fine ting. Så jeg har lige så stille samlet sammen og lokket billeder ud af dem, som jeg har fået lov at vise frem.

Her er et par af dem:
Nina har syet denne jakke. Hun går på mit syhold i Århus.
Nina har syet denne jakke. Hun går på mit syhold i Århus.

 

Ann har syet denne nederdel som sit første projekt.
Ann har syet denne nederdel som sit første projekt.
Anja har syet denne kjole, og er selv ret stolt. Læs hvad hun har skrevet til mig inde i showroomet.
Anja har syet denne kjole, og er selv ret stolt. Læs hvad hun har skrevet til mig inde i showroomet.

 

Du kan se mange flere i Showroomet, som du blandt andet kan finde i menuen. Du kan også bruge linket her:  Klik her for at se flere billeder.

 

2 thoughts on “Velkommen i Showroomet

  1. Hej.

    Jeg kan ikke huske hvad den “dukke” man bruger inden under tøjet når man syr hedder. Nina og Anja har brugt en “dukke” under deres tøj på billedet,
    Hvad hedder sådan en “dukke”?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *