VIND en eBog, der kan lære dig en masse syteknikker

Jeg holder online fest hele september, for at fejre at den nye hjemmeside endelig er i luften, og at den bliver taget rigtig godt imod derude.

Festen startede på mit nyhedsbrev i søndags. Med en pose Summerbird chokolade + et rabatkort på 50% til Skaberlyst butikken til de første 10, der downloader Grundbog I Syteknikker. Du kan stadig nå at være en af dem, der får en pose Summerbird med posten (men skynd dig – ellers bliver jeg nok nødt til liiige at smage om det der chokolade nu også smager, som det skal!!)

I denne uge kan du også VINDE et eksemplar af Grundbog I Syteknikker. Det er simpelt – skriv en kommentar her på bloggen, så trækker jeg lod om et enkelt – eneste – solo – GRATIS eksemplar af alle tiders opslagsværk, der tager dig trygt med igennem designprocessen, valg af stof, tilskæring og naturligvis en hulens masse syteknikker.

Skal du lige se, om det overhovedet er noget du gider at vinde? Fair nok – tjek eBogen ud HER. Og skriv dig på den særlige mailliste HER, hvis du vil have syn for sagen, og have helt konkrete eksempler på, hvad du kan bruge den lille sag til.

Altså: Skriv en kommentar på dette indlæg inden d. 13/9 2012 kl. 23.59, så er du med i lodtrækningern om 1 stk GRATIS eksemplar af Grundbog I Syteknikker.

Kender du nogen, der gerne vil have fingre i sådan en sag, så sig det endelig videre – og del gerne på Facebook. Jo flere vi er, desto sjovere bliver festen.

61 thoughts on “VIND en eBog, der kan lære dig en masse syteknikker

 1. Velkommen i on-line verdenen. E-bogen ser fantastisk ud – tillykke med den, og jeg deltager selvfølgelig gerne i konkurrencen. De bedste ønsker fra en ny læser bosiddende på den anden side af kloden.

 2. Kære Signe.

  Sikken en skøn blog du har, og som jeg slet ikke kendte til på trods af, at det netop er blogs som denne, jeg holder rigtig meget af. Jeg har fået en ny blog at følge, og du har fået endnu en trofast læser. Tina Dalbøge skal have mange tak, for at gøre mig opmærksom på din blog — og konkurrencen 🙂 for Tinas blog er jeg også en trofast læser af 🙂

  Jeg glæder mig til at følge din blog, for jeg har også skaberlyst.

  Mange kærlige hilsener
  Pia

 3. Jeg ville også gerne vinde bogen, for jeg har en symaskine, men jeg har aldrig brugt den. Den står bare i bunden af skabet og keder sig. Så jeg skal da vinde bogen så maskinen kan komme ud af mørket og vise hvad den kan 🙂

 4. Kære Signe. Held og lykke med salg af e-bogen med det meget interessante emne “#1 grundbog i syteknikker”. Spændende om jeg vinder e-bogen ?
  Emnet er super interessant, men jeg er også lidt skeptisk mht. om en e-bog er ligeså anvendelig som en papirsbog, specielt når emnet handler om det at være kreativ og fremstille noget. -enklere at tage en bog fra reolen, så man ikke først skal tænde PC’en for at åbne bogen og igang med at tegne og sy… mvh.”vil-meget-gerne-overbevises” :o).

  1. Hej Lillian, Jeg kan sagtens følge din skepsis, men ebogens fordel er at der er videoer i den. Det betyder at du kan se “live” hvordan man løser de forskellige teknikker, istedet for kun at have billeder og tekst. Det er der mange, der er rigtig glade for.

 5. Hold da helt op, en masse fine kommentarer på meget kort tid!!! Velkommen til alle jer, der ikke kendte mig og Skaberlyst i forvejen 🙂 Uh, glæder mig endnu mere til at trække lod om ebogen, nu der er så mange, der gerne vil have fingrene i den.

 6. Jeg er 56 år. I folkeskolen lærte jeg at sy på symaskine. Har idag glemt alt. jeg har en symaskine der samler støv, fordi jeg kan for lidt. Derfor vil den bog, kunne få mig igang med at sy . Mit problem er det bliver aldrig pænt det jeg får syet.

 7. Jeg vil gerne være med i din fantastiske konkurrence -håber at jeg er heldig. Jeg glæder mig til at følge din blog, det bliver dejligt at få nogle grundregler og tips og jeg er sikker på at videoerne bliver en succes.

 8. For et år år siden brændte jeg for at komme til at lære at hækle. Fastbesluttet lånte jeg bøger på biblioteket. Ord og billeder var russisk for mig og timevis på youtube, hjalp mig til at knække koden. Nu har jeg en ny symaskine stående… og jeg har været på biblioteket og youtube, jeg er bare ikke blevet så meget klogere. Når jeg skal have noget syet, står min svigermor ved siden af og fortæller mig hvad jeg skal gøre…Derfor vil din bog sikkert være en stor hjælp for mig…

 9. Bogen ser sørme spændende ud og jeg vil meget gerne vinde et eksemplar 🙂
  Har fundet din side via Tina Dalbøges blok!

 10. Ej hvor lyder det spændende! Din hjemmeside vil straks ryge på min favoritliste, som jeg plyndrer igennem dagligt 😉 Jeg glæder mig til at se, hvad den kan byde på af spændende inputs.

  Jeg er netop blevet moster for 2 uger siden, og jeg har nu planer om at lære at sy, så lille Julian kan få noget fedt og specielt tøj, men det forudsætter at man kan sy. ;b Så jeg krydser fingre for at jeg vinder konkurrencen. 🙂

  – God aften fra Mariane.

 11. Hej Signe

  Tillykke med din nye lækre hjemmeside. Jeg vil også gerne vinde en e-bog. Er herredårlig til at sy og er stadig kun nået til at sy puder, sådan en gang hver 7. år. Men jeg ved jo at du er vildt dygtig, så det kunne godt smitte lidt af 😉

 12. Ih hvor ville det være skønt at vinde lige netop denne – er lige hvad jeg har brug for. Krydser alt hvad jeg krydse kan 🙂

  Kh Heidi

 13. Først og fremmest: Signe du er helt igennem fantastisk. Rigtig god e-bog du har lavet. Jeg er en af de heldige, der er ejer af den, men vil gerne vinde et ekstra eksemplar til min dejlige svigerinde, som er vildt kreativ, men (i følge hende selv) ikke kan sy… Det må da være den perfekte ‘fordi du er dig’-gave 🙂

 14. Hej med dig
  Jeg var for mange, mange, mange år siden på et fantastisk kursus i tilskæring, hvor jeg lærte at konstruere et grundmønster helt fra bunden, tegne det og derefter rette det til efter egne mål.
  Af forskellige grunde har jeg først nu fået overskud til “projekt autodidakt skrædder”, men desværre har jeg forlist alle materialerne, inkl. dét, jeg havde om skræddersynings-teknikker, så din bog er lige, hvad jeg skal købe, når økonomien er til det.
  Men hvis jeg kan vinde den, vil det selvfølgelig være endnu bedre, så er der jo ekstra penge til stof !!!

 15. Den e-bog må lige være noget for min datter og jeg som vil til at være kreativ ved symaskinen :0) Håber jeg… øh, vi bliver de heldige :0)

 16. Jeg har ikke syet til mig selv i 10 år (heller ikke ret meget til børnene ;-)) Jeg har en ny overlocker, en ny alm. symaskine og reolen fyldt med skønne stoffer. Jeg håber på at vinde din bog, så jeg kan få det sidste spark til at komme i gang igen med at sy!

 17. Som personlig fan af dit skønne vœsen og fantastiske entusiasme omkring dit arbejde, melder jeg mig hermed på listen over håbefulde folk, der gerne vil vinde din bog 🙂
  KH Trine

 18. Er blevet gjort bekendt med dit website i dag. Håber på, at sitet kan blive til et inspirerende forum for os, som har syning som hobby, med masser af inspiration og tip. Glæder mig til at følge din blog.

 19. Jeg er en NØRD til at sy, men har Så mange krea idéer – så når jeg engang er færdig med mit speciale, så er mit næste projekt at jeg SKAL lære at sy. Ser virkelig bogen som en mulighed for at få en uundværlig sparingspartner og støttepædagog i vejen til at blive hobby-syerske

 20. Hej Signe
  Tillyke med hjemmesiden. Dejligt at mærke at der sker noget. Kunne da rigtig godt tænke mig at vinde. Viden, tips og ideer kan man aldrig få for meget af. Gad vide om alle de mange kasser vi har med stof så ikke ville forvandle sig til noget smukt og brugbart. Man har jo lov at håbe…. 🙂

 21. Først et stort og hjerteigt tillykke med din side. Det er jo bare fantastisk 🙂
  Ydermere fejrer du dette med en flot give away for os der har brug for den grundlæggende viden i syningens tegn… Min drøm er at blive meget bedre end nu. Med en ny investering i en symaskine, og med en lille erfaring fra tidligere, er der teknikker jeg virkelig ønsker at have den grundlæggende viden i. Dette for at kunne foretage den alm. syning, men bestemt også for at kunne realisere og udvikle tanker og idéer til inspirerende timer ved maskinen, samt til fremstilling af skønne ting – store som små. 🙂

 22. Hvor spændende!! 🙂 Er ret vild med hjemmesiden, og sikke da en fin konkurrence 🙂 håber da helt klart på at vinde (tihi).

 23. Hej Signe – den vil jeg dælme gerne vinde, så kunne jeg måske komme lidt videre end til at lægge bukser op (og det er altså heller ikke for kønt, jeg har endda gjort det i hånden nogen gange :-/)

 24. Kære Signe – TAK for en fantastisk side, jeg er vild med skaberlyst! Melder mig prompte til konkurrencen om e-bogen WEE :-))))

 25. VINDEREN ER FUNDET!!

  Jeg har trukket lod blandt alle kommentarerne, og det blev Trine H, der er den heldige vinder at et stk gratis eksemplar af Grundbog i Syteknikker. Trine har fået besked, og ebogen er på vej.

  TUSIND tak til jer alle sammen for alle jeres fantastiske kommentarer. Jeg er helt overvældet. Det er den første konkurrence jeg har holdt her på bloggen, men med den opbakning bliver det stensikkert ikke den sidste.

  TAK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *