Contact

Hos Skaberlyst underviser vi i syning og tilskæring på et højt fagligt niveau. Vi underviser i teknikker fra både skrædderiet og industrien, fra Danmark og udlandet, og tester alt hvad vi kan i praksis. Det er vores garanti for at det, vi underviser i, rent faktisk virker.

Undervisningen foregår både via online kurser og fysiske (live) sykurser. Vi underviser på flere niveauer fra begyndere til øvede, men altid med en høj faglighed i fokus.

Skaberlyst blev startet af Signe Eriksen i 2011. Signe har en baggrund som dameskrædder og modelkonstruktør, og har erfaring med at producere tøj både fra eget skrædderi og fra forskellige jobs i modebranchen. Især baggrunden i skrædderiet skinner igennem i vores undervisning, som læner sig op ad de gamle håndværk så ofte som det giver mening (hvilket heldigvis er ret tit).

Du kan læse mere om Signe, hendes tilgang til tøj og syning og grunden til at hun har startet Skaberlyst HER.

Hvis du har spørgsmål til kurser eller din ordre, så send en mail til: signe@skaberlyst.dk. Vi bestræber os på at besvare mails hver uge. Men i perioder har vi travlt på systuen og med at undervise, og så kan der godt gå lidt tid, før vi får sat os ved computeren og svaret på mails. Har du et akut problem med et live kursus eller lignende presserende, så ring til Signe på tlf. 24456909.

Har du et spørgsmål til online kurserne? Måske er der andre, der har spurgt om det samme tidligere. Tjek vores Q&A og se om svaret står der allerede.

Vi får rigtig mange mails, og derfor kan vi desværre ikke love svar på sytekniske spørgsmål, der ikke er relateret til kurser. Du er i meget velkommen til at spørge i Skaberlysts Facebook gruppe, hvor mere end 4000 medlemmer som regel er meget hurtige til at hjælpe med konkrete sy-mæssige udfordringer. Du finder Facebook gruppen HER

Du kan se de aktuelle produkter i butikken HER

Læs forretningsbetingelser HER

Kontakt os

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


Nørrebrogade 18B / 8000 Århus C
cvr: 28 62 85 28
Kontakt@skaberlyst.dk
tlf.: 24 45 69 09

Der er ingen faste åbningstider i Skaberlysts syværksted, og vi er tit “ude af huset”, så lav en aftale inden du besøger os. Netshoppen og hjemmesiden er altid åben, og online kurserne kan du følge hjemme fra din egen stue, uanset hvad tid på døgnet det er. Se i butikken, hvad der er aktuelt netop nu

Samarbejdspartnere

Layout og grafik
Grobowski Reklamebureau
www.grobowski.dk

Web og teknik
ReneSejling.dk ApS
www.renesejling.dk

Fotos af mig

Mathilda Yokelin
www.mathildayokelin.dk

Bibi Berge
www.bibiberge.dk

Foto til ebøger og online kurser

Bibi Berge
www.bibiberge.dk