Kontakt

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Skaberlyst blev startet af Signe Eriksen i 2011. Signe har en baggrund som dameskrædder og modelkonstruktør, og har erfaring med at producere tøj både fra eget skrædderi og fra forskellige jobs i modebranchen. Især baggrunden i skrædderiet skinner igennem i vores undervisning, som læner sig op ad det gamle håndværk så ofte, som det giver mening (hvilket heldigvis er ret tit). Læs mere om os her<<

Har du generelle spørgsmål til kurser eller bestillinger i webshoppen så tjek vores Q&A. Måske står svaret der allerede.

Har du specifikke spørgsmål til din ordre, eller fandt du ikke svaret i Q&A, så skriv til os via kontaktformularen her på siden eller send en mail til kontakt@skaberlyst.dk.

Vi får rigtig mange mails, og derfor kan vi desværre ikke love svar på sytekniske spørgsmål, der ikke er relateret til vores kurser. Du er meget velkommen til at spørge i Skaberlysts Facebook gruppe, hvor mere end 7000 medlemmer som regel er hurtige til at hjælpe med konkrete sy-mæssige udfordringer. Du finder Facebook gruppen HER

Kontakt os

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


Nørrebrogade 18B / 8000 Århus C
cvr: 28 62 85 28
Kontakt@skaberlyst.dk
tlf.: 24 45 69 09

Syværkstedet er åbent for afhentning af webshop ordrer man-fre kl. 9-14. Har du ikke mulighed for at afhente i dette tidsrum, så kontakt ninna@skaberlyst.dk. Webshoppen og hjemmesiden er altid åben. Onlinekurserne og Synoter Studio kan du følge hjemme fra din egen stue, uanset hvad tid på døgnet det er.

Gå til webshop<<
Gå til online kurser<<
Gå til Synoter Studio<<

Samarbejdspartnere

Fotograf (modelbilleder til bloggen, onlinekurser, Synoter mm.)
Bibi Berge
www.bibiberge.dk

Web og teknik
ReneSejling.dk ApS
www.renesejling.dk