Kontakt

Skaberlyst er en lille virksomhed, der underviser i syning og tilskæring både via online kurser og fysiske sykurser. Skaberlyst ejes og drives af mig, Signe Eriksen. Jeg har en baggrund som dameskrædder og modelkonstruktør, og har erfaring med at producere tøj både fra mit eget skrædderi og fra forskellige jobs i modebranchen.

Inden jeg tog mine uddannelser havde jeg syet til mig selv i flere år, og gjort mig en masse erfaringer ved at eksperimentere med forskellige kombinationer af mønstre og stof. Min skrædder uddannelse fra Århus Skrædderskole blev jeg færdig med i 2004, og i 2006 blev jeg færdig som modelkonstruktør fra Teko Center Herning (nu Via Design & Business). Jeg tager stadig kurser i syning og tilskæring flere gange om året, så jeg altid er opdateret og udvider min værktøjskasse og min viden om syning.

Du kan læse mere om mig, min tilgang til tøj og syning og grunden til at jeg har startet Skaberlyst HER.

Hvis du har spørgsmål til kurser eller din ordre, så send en mail til mig: signe@skaberlyst.dk. Der er kun mig til at svare på alt, så der kan godt gå mere end 24 timer før du får svar. Har du et akut problem med et live kursus eller lignende presserende, så ring til mig på tlf. 24456909.

Jeg får rigtig mange mails hver uge, og derfor kan jeg desværre ikke love at jeg svarer på sytekniske spørgsmål, der ikke er relateret til kurser. Du er i stedet meget velkommen til at spørge i Skaberlysts Facebook gruppe, hvor mere end 4000 medlemmer som regel er meget hurtigere til at hjælpe med konkrete sy-mæssige udfordringer, end jeg kan nå at være. Du finder Facebook gruppen HER

Du kan se de aktuelle produkter i butikken HER

Hvis du vil give et online kursus i gave, kan du gøre det. Se i denne video, hvordan du gør (linket åbner youtube): https://www.youtube.com/watch?v=lkzcDqYYGjY&t=60s

Læs forretningsbetingelser HER

Signe Eriksen


Dit navn*

Din e-mail*

Emne

Din besked*

Google requires an API key to embed Google Maps. Enter your key in your Shortcodes option page under the "Maps" tab.

Skaberlyst
Nørrebrogade 18B
8000 Århus C

mail: signe@skaberlyst.dk
tlf. +45 24456909
cvr: 28628528

Der er ingen faste åbningstider i Skaberlysts syværksted, og jeg er tit “ude af huset”, så lav en aftale inden du besøger mig, fx. ved at booke en personlig tilretning. Send mig en mail eller se i butikken, hvad der er aktuelt netop nu. Netshoppen og hjemmesiden er altid åben, og online kurserne kan du følge hjemme fra din egen stue, uanset hvad tid på døgnet det er.


Samarbejdspartnere

Layout og grafik
Grobowski Reklamebureau
www.grobowski.dk

Web og teknik
Spicy Web
https://spicyweb.dk/

Fotos af mig
Mathilda Yokelin
www.mathildayokelin.dk

Bibi Berge
www.bibiberge.dk

Foto til ebøger og online kurser
Bibi Berge
www.bibiberge.dk


  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • Pinterest
  • Instagram

Klar til at lære mere om syning? Her er en oversigt over alle Skaberlyst kurser: