Vores online sykurser

I onlinekurserne fra Skaberlyst bliver du guidet igennem syteknikker, mønsterkonstruktion, teori og praktiske opgaver. Kurserne har forskellige temaer, og er bygget op på forskellige måder. Læs kursusbeskrivelserne for hvert enkelt kursus, for at finde ud af, hvad kurset indeholder. Der er onlinekurser på flere niveauer fra begynder til let øvet og øvet.

Er du helt ny i vores syunivers, anbefaler vi, at du starter med vores grundkursus Kom Godt I Gang Med At Sy. Alt hvad vi laver, er baseret på den viden og de teknikker, du kan lære i grundkurset.

Kom godt igang med at sy

Kom godt igang med at sy

Dette er vores grundkursus i syning, som vi anbefaler, du starter med at tage. Alt, hvad vi laver hos Skaberlyst, bygger på de teknikker og principper, du lærer i dette kursus.I grundkurset bliver du præsenteret for de grundlæggende elementer og teknikker indenfor syning af tøj til kvinder. Du lærer at håndtere en symaskine, vælge stof til dine projekter, arbejde med symønstre, klippe stoffet rigtigt og sy det sammen til færdigt tøj med mere end 50 professionelle syteknikker. Og du lærer at tilrette kursets 5 digitale symønstre, så de sidder bedre på dig.
Kurset er incl. 5 digitale (pdf) symønstre str. 34-54.

Pris: 1399,-

KØB KURSUS LÆS MERE
Sy Foer I Dit Tøj

Sy Foer I Dit Tøj

Sy Foer I Dit Tøj er et online sykursus med videolektioner. Kurset giver dig de værktøjer, du skal bruge, for nemt at kunne lave symønstre til foer og sy foer i dit tøj.

Foer er en fordel i meget tøj, fordi det gør tøjet mere behageligt at have på, får det til at se bedre ud og holde længere. Du får kort sagt meget mere værdi ud af den tid, du bruger ved symaskinen, når du også kan sy foer i dit tøj.

Når du griber det rigtigt an, er foer i tøjet ikke kompliceret.

Kurset guider dig igennem processerne, så du bliver tryg ved at sy foer i dit tøj. Du lærer de helt konkrete teknikker, du skal bruge, når du går i gang med at sy foer i dit tøj.

Tilmeld dig her og få straks adgang til hele kurset:

Pris: 799,-

KØB KURSUS LÆS MERE
12 Bluser Og Kjoler Til Levende Stof

12 Bluser Og Kjoler Til Levende Stof

Drømmer du om at sy silkebluser, draperende kjoler og skulpturelle jakker, så er det her kurset du har ventet på. Du kan nemlig sagtens lære at håndtere de smukke luksuriøse materialer. Du skal bare have de rigtige teknikker, den rigtige viden og lidt øvelse. Og det får du i dette online kursus.

Med udgangspunkt i grundmønstre til flagermusærmer, lærer du at lave mønstre til og sy i alt fra silke og levende viscose til blonde og velour.

Pris: 899,-

KØB KURSUS LÆS MERE
Syteknik nr. 3 – Overlocker

Syteknik nr. 3 – Overlocker

Online kursus i syning af tøj med overlocker. Lær at vedligeholde din overlocker, så den holder i 20-30 år, lær at indstille den til forskellige stoftyper, sy de mange forskellige sømme, din overlocker kan sy, og ikke mindst at vælge de rigtige syteknikker til dit syprojekt.

Du lærer også at udvikle mønstre til 9 forskellige syprojekter med tøj til voksne kvinder. Når du er færdig med kurset er du ikke længere nervøs for din overlocker. I er faktisk blevet bedste venner, og du ved præcis hvordan du skal indstille den, og hvornår du skal vælge hvilke syteknikker du skal bruge.

Klik på knappen herunder for at komme i gang med kurset, der giver dig en uvurderlig ny bedste ven i dit sy-rum: din overlocker.

Pris: 599,-

KØB KURSUS LÆS MERE
Syteknikker nr. 2 – Lynlåse

Syteknikker nr. 2 – Lynlåse

Lær at sy lynlåse rigtigt i tøjet, og at vælge den rigtige lynlås.
Workshoppen indeholder 13 forskellige syteknikker med lynlåse. Der er både lynlåse egnede for begyndere og avancerede syteknikker til dig, der har syet i mange år.

På workshoppen bliver du præsenteret for 4 forskellige typer lynlåse og du lærer 13 forskellige syteknikker, du kan bruge til at sy lynlåse i tøjet. Du bliver fortrolig med almindelige, delbare og usynlige lynlåse, og lærer hvordan de skal syes, for at tøjet får en flot finish.

Pris: 349,-

KØB KURSUS LÆS MERE
Symønstre til nederdele

Symønstre til nederdele

Lær at tage mål og lave et grundmønster til nederdel fra bunden, som en skrædder gør det. I kurset lærer du også at videreudvikle dit grundmønster til nye spændende designs, der alle vil have en god pasform, fordi de er bygget over dit grundmønster.

I Symønstre til Nederdele lærer du at tage mål på dig selv og at tegne et grundmønster til nederdel efter dine mål. Du lærer at tilrette dit grundmønster og at konstruere nye nederdele ud fra dit færdige grundmønster.

Pris: 499,-

KØB KURSUS LÆS MERE

Svar på de 5
mest stillede spørgsmål

Her kan du læse de 5 mest stillede spørgsmål til online kurserne. Har du andre spørgsmål kan du tjekke vores Q&A. Du er også velkommen til at kontakte os via formularen til højre.

Hvad skal jeg bruge for at komme i gang med kurserne?

Udover en symaskine og almindeligt sygrej, skal du bruge en computer eller iPad/tablet med den nyeste version af Adobe Reader. Du kan downloade Adobe Reader gratis her http://get.adobe.com/dk/reader/

Kurserne består af ebøger/pdf’er, du kan downloade til din computer eller iPad/tablet og af videoer, du kan se online, når du er logget ind i kurset.

Nogle onlinekurser indeholder symønstre, der skal printes ud. Hvis dit kursus indeholder symønstre, har du også brug for adgang til en printer.

Jeg har syet i mange år. Kan jeg stadig få noget ud af Kom Godt I Gang Med At Sy - kurset?

Ja, i høj grad. Vores kursister melder tilbage, at de lærer rigtig meget af kurset, selvom de har syet i mange år.

Kurset indeholder al den grundviden du har brug for, men som der ofte ikke er tid til at komme omkring på traditionelle syhold. Du vil desuden blive udstyret med en “værktøjskasse” af forskellige syteknikker, som du kan bruge i mange forskellige sammenhænge, når du syr..

Kan jeg få hjælp undervejs?

Indimellem kan det være svært at få ægtefælle eller børn til at komme med en saglig kommentar til syprojektet – eller bare at sætte en nål i for at vurdere kjolens længde.

Kurserne er en blanding af tekst og videoer, og med udførlig forklaring af syteknikker. Opstår der alligevel spørgsmål undervejs, er du velkommen i Skaberlysts facebook gruppe. Her kan du stille spørgsmål til gruppens dygtige medlemmer. Skaberlyst forsøger også at følge med, og svare i det omfang, det er muligt.

Du må selvfølgelig også meget gerne dele billeder af det tøj, som du har syet – vi er super nysgerrige og følger gerne med.

Hvor længe har jeg adgang til kurset?

Når du køber et online kursus, så har du adgang for evigt.

Der er ingen deadlines, og du kan følge kurset, lige når det passer ind i din hverdag. Du kan følge kurset fra start til slut, se det igen og igen eller hoppe rundt i indholdet og bruge det som opslagsværk.

Du får adgang til kurset, så snart din betaling er gået igennem, og du får automatisk adgang til eventuelle fremtidige opdateringer.

Skulle der mod forventning ske det, at Skaberlyst lukker, vil du få besked i god tid, så du kan downloade dine onlinekurser. Ligeledes vil du få besked, hvis vi mod forventning er nødsaget til at flytte vores kurser til en ny platform.

Må jeg dele mit kursus med andre?

Når du køber et online-kursus, er det til eget brug. Kurset er beskyttet af ophavsret på samme måde, som hvis du købte en bog – at kopiere, videregive eller dele dit kursus er ulovligt.

Din hjemmeboende datter må selvfølgelig gerne være med uden at skulle købe eget kursus.

Forhåbentlig bliver du så glad for dit kursus, at du får lyst til at anbefale det til andre syglade – men altså ikke noget med at dele uden for din egen husstand.

Kontakt os

Skulle du imod forventing ikke finde svar på dit spørgsmål, kan du udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på mail med svar.