Vores online sykurser

I onlinekurserne fra Skaberlyst bliver du guidet igennem syteknikker, mønsterkonstruktion, teori og praktiske opgaver. Kurserne har forskellige temaer, og er bygget op på forskellige måder. Læs kursusbeskrivelserne for hvert enkelt kursus, for at finde ud af, hvad kurset indeholder. Der er onlinekurser på flere niveauer fra begynder til let øvet og øvet.

NB! Vi har i foråret 2022 udfaset vores gamle onlinekurser. Fra august 2022 går vi i gang med at udvikle ny online undervisning i syning. Vil du være blandt de første, der får besked om nye onlinekurser kan du tilmelde dig ventelisten HER.

Se også vores online medlemsklub Synoter Studio, hvor vi hver måned udgiver ny undervisning om mønsterkonstruktion. Tidligere temaer kan købes i webshoppen HER.

 

Sy Foer I Dit Tøj

Sy Foer I Dit Tøj

Sy Foer I Dit Tøj er et online sykursus med videolektioner. Kurset giver dig de værktøjer, du skal bruge, for nemt at kunne lave symønstre til foer og sy foer i dit tøj.

Foer er en fordel i meget tøj, fordi det gør tøjet mere behageligt at have på, får det til at se bedre ud og holde længere. Du får kort sagt meget mere værdi ud af den tid, du bruger ved symaskinen, når du også kan sy foer i dit tøj.

Når du griber det rigtigt an, er foer i tøjet ikke kompliceret.

Kurset guider dig igennem processerne, så du bliver tryg ved at sy foer i dit tøj. Du lærer de helt konkrete teknikker, du skal bruge, når du går i gang med at sy foer i dit tøj.

Tilmeld dig her og få straks adgang til hele kurset:

Pris: 799,-

KØB KURSUS LÆS MERE

Svar på de 5
mest stillede spørgsmål

Her kan du læse de 5 mest stillede spørgsmål til online kurserne. Har du andre spørgsmål kan du tjekke vores Q&A. Du er også velkommen til at kontakte os via formularen til højre.

Hvad skal jeg bruge for at komme i gang med kurserne?

Udover en symaskine og almindeligt sygrej, skal du bruge en computer eller iPad/tablet med den nyeste version af Adobe Reader. Du kan downloade Adobe Reader gratis her http://get.adobe.com/dk/reader/

Kurserne består af ebøger/pdf’er, du kan downloade til din computer eller iPad/tablet og af videoer, du kan se online, når du er logget ind i kurset.

Nogle onlinekurser indeholder symønstre, der skal printes ud. Hvis dit kursus indeholder symønstre, har du også brug for adgang til en printer.

Jeg har syet i mange år. Kan jeg stadig få noget ud af Kom Godt I Gang Med At Sy - kurset?

Ja, i høj grad. Vores kursister melder tilbage, at de lærer rigtig meget af kurset, selvom de har syet i mange år.

Kurset indeholder al den grundviden du har brug for, men som der ofte ikke er tid til at komme omkring på traditionelle syhold. Du vil desuden blive udstyret med en “værktøjskasse” af forskellige syteknikker, som du kan bruge i mange forskellige sammenhænge, når du syr..

Kan jeg få hjælp undervejs?

Indimellem kan det være svært at få ægtefælle eller børn til at komme med en saglig kommentar til syprojektet – eller bare at sætte en nål i for at vurdere kjolens længde.

Kurserne er en blanding af tekst og videoer, og med udførlig forklaring af syteknikker. Opstår der alligevel spørgsmål undervejs, er du velkommen i Skaberlysts facebook gruppe. Her kan du stille spørgsmål til gruppens dygtige medlemmer. Skaberlyst forsøger også at følge med, og svare i det omfang, det er muligt.

Du må selvfølgelig også meget gerne dele billeder af det tøj, som du har syet – vi er super nysgerrige og følger gerne med.

Hvor længe har jeg adgang til kurset?

Når du køber et online kursus, så har du adgang for evigt.

Der er ingen deadlines, og du kan følge kurset, lige når det passer ind i din hverdag. Du kan følge kurset fra start til slut, se det igen og igen eller hoppe rundt i indholdet og bruge det som opslagsværk.

Du får adgang til kurset, så snart din betaling er gået igennem, og du får automatisk adgang til eventuelle fremtidige opdateringer.

Skulle der mod forventning ske det, at Skaberlyst lukker, vil du få besked i god tid, så du kan downloade dine onlinekurser. Ligeledes vil du få besked, hvis vi mod forventning er nødsaget til at flytte vores kurser til en ny platform.

Må jeg dele mit kursus med andre?

Når du køber et online-kursus, er det til eget brug. Kurset er beskyttet af ophavsret på samme måde, som hvis du købte en bog – at kopiere, videregive eller dele dit kursus er ulovligt.

Din hjemmeboende datter må selvfølgelig gerne være med uden at skulle købe eget kursus.

Forhåbentlig bliver du så glad for dit kursus, at du får lyst til at anbefale det til andre syglade – men altså ikke noget med at dele uden for din egen husstand.

Kontakt os

Skulle du imod forventing ikke finde svar på dit spørgsmål, kan du udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på mail med svar.