Synoter Studio

Synoter Studio er en online syklub, hvor du lærer at lave symønstre og sy velsiddende tøj til dig selv.

Men Synoter Studio er meget mere end det. For tøj er meget mere end bare tøj. Dit tøj kan bygge dig op og give dig styrke, hvis det afspejler hvem du er. Men det kan også pille dig ned og tage styrken fra dig, hvis det ikke udstråler det, du gerne vil. Noget af det vigtigste for os i Synoter er at inspirere dig til at klæde dig efter dit fulde potentiale. At hjælpe dig med at finde de designs, der giver dig styrke og selvtillid. Og helt lavpraktisk at guide dig igennem alle de tekniske trin på vejen, så du kan skabe dine egne symønstre og sy det tøj, du drømmer om at gå med.

Synoter Studio er den hjælpende hånd, der får dine inderste tøjdrømme til at blive virkelighed.

Vær med i klubben for synørder, der skaber deres eget yndlingstøj fra bunden – meld dig ind i Synoter Studio i dag.

Er du allerede medlem kan du logge ind her<<

Sy det tøj DU drømmer om

Synoter Studio handler om DIG.

Dine drømme om hvilken kvinde, du gerne vil være – og hvordan hun ser ud.

Din krop og hvilke snit og pasformer, der føles behagelige for lige netop dig.

Det handler om at sy det tøj, der passer perfekt ind i dit liv og din hverdag.

Synoter studio er for dig, der:

 • Syr til dig selv, og gerne vil have nogle gode symønstre, der passer din krop.
 • Har masser af ideér til tøj, du gerne vil sy, men ikke helt ved hvordan du skal få ideérne til at blive til tøj.
 • Elsker at lære nye syteknikker og synes det er sjovt at lave dine egne symønstre fra bunden og lave om på de symønstre, du allerede har.
 • Har dit eget grundmønster og gerne vil have inspiration og guides til at lave nye designs, der passer dig.
 • Er mønsterkonstruktør (eller studerende) og gerne vil lære at konstruere i hånden og have endnu flere teknikker til designs og tilretninger.
 • Er kvinde, syr til kvinder eller går med ”dametøj”. Det er ikke fordi vi ikke kan lide mænd eller herretøj, men vi ved bare mest om tilretning og konstruktion af tøj til kvinder.

Hver måned får du adgang til nyt indhold i Synoter Studio. Du får adgang til mindst 40 nye designs i løbet af et år, masterclasses, interviews med eksperter indenfor syverdenen og et evigt voksende bibliotek med teknikker, du kan slå op i, når du har brug for det.

PRIS: 219.- pr. måned.

Dit Synoter Studio medlemskab starter den dag, du melder dig ind. Du vælger om medlemskabet skal løbe en måned eller et år ad gangen. Når en periode er slut, fornyes medlemskabet automatisk med endnu en periode, indtil du opsiger det. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab til udgangen af den igangværende periode.

Det får du i Synoter Studio

Som medlem af Synoter Studio får du adgang til vores onlineportal, hvor alt indhold er samlet et sted.

Hver måned udkommer der nyt materiale. Du får løbende adgang til:

 • Minikurser (designs), der guider dig igennem både mønsterkonstruktion og syning af et helt design fra blankt mønsterpapir til færdigt tøj. De designs, du lærer at lave i minikurserne, er originale designs udviklet på vores eget syværksted. Minikursernes designs kan laves med udgangspunkt i et grundmønster eller i et andet symønster (fx fra Synoter magasinerne). Der står ved hvert design, hvilken type mønster, vi anbefaler du tager udgangspunkt i. Du behøver ikke have et grundmønster for at følge vejledningerne i minikurserne. Der udkommer mindst 9 minikurser/designs i løbet af et år.
 • Onlinemagasiner, der guider dig igennem mønsterkonstruktion af 10-15 originale designs, udviklet på vores eget syværksted, der alle laves ud fra et medfølgende originalt PDF symønster. Hvert magasin har et tema og er fuld af syteknikker, trin-for-trin guides til mønsterkonstruktion og artikler om syning, stofvalg og design. Symønstrene er i str. 32-54 og passer til en brystvidde fra 79-132 cm. Der udkommer 3 Synoter magasiner i løbet af et år.
 • Masterclasses, som går i dybden med vigtige emner indenfor syning og giver dig grundig baggrundsviden, nye indsigter og et solidt grundlag at bygge din syning på.
 • Online biblioteker med guides til syteknikker, sygrej, mønsterkonstruktion og tilretning, hvor du i korte videoer kan se udførlige trin-for-trin vejledninger, du nemt kan følge i dine egne syprojekter. Bibliotekerne er geniale som opslagsværk og er en voksende buffet af teknikker, du kan vælge fra.
 • Interviews med professionelle og eksperter indenfor alt hvad der har med syning at gøre, bl.a. designere, skræddere, stylister og professionelle indenfor stof og symaskiner.
 • En ordliste med syord, hvor du kan slå op og se hvad de forskellige termer betyder.

Synoter Studio opdateres løbende og du får adgang til nyt indhold hver eneste måned. Magasiner og minikurser/designs er hovedindholdet og udkommer sidst på måneden (omkring d. 23-25). Masterclasses og bibliotekerne udkommer og opdateres uafhængigt af hovedindholdet.

I alt hvad vi udgiver i Synoter Studio sætter vi en ære i at levere høj faglig kvalitet. Teamet bag Synoter Studio har professionelle baggrunde med uddannelser indenfor skrædderi, syning, mønsterkonstruktion og design. Udover vores faglige uddannelser søger vi hele tiden ny viden og vi tester teknikker og teorier i praksis, før vi lærer dem videre til dig. Du kan derfor være stensikker på at de guides, du finder i Synoter Studio, virker i virkeligheden.

Synoter magasiner og PDF symønstre

En af hjørnestenene i Synoter Studio er vores online Synoter Magasin, som udkommer 3 gange om året.

Synoter Magasinet har hver gang et nyt tema, som vi nørder i dybden med. Det har fx været vintageinspirerede bluser, sweatshirts, blazerjakker og skjorter. Tidligere magasiner kan du købe i webshoppen på synoter.dk, og du vil derefter få adgang til dem sammen med alt hvad du ellers har adgang til i Synoter Studio.

Hvert magasin indeholder et basismønster i str. 32-54 og vejledninger til at lave flere designs med udgangspunkt i basismønsteret. Alle designs er udviklet på vores syværksted i Aarhus, og i hvert magasin er der både klassiske designs som du kan finde mange steder (fx en blazerjakke med revers og paspolerede lommer eller et par helt klassiske jeans) og originale designs, du kun finder hos os. Hvert magasin indeholder et PDF symønster og en syvejledning til et basisdesign samt vejledninger til at ændre mønsteret til magasinets andre designs. Der er 10-15 forskellige designs i hvert magasin. Ikke alle snit klæder alle kroppe, men der er masser af varianter i hvert eneste Synoter magasin, så du kan sy de snit, der passer lige præcis til dig. Du kan også blande detaljerne fra magasinets designs på nye måder og skabe dit helt eget udtryk i dit tøj.

Alle PDF symønstre laves over grundmønstre, vi har udviklet hos Synoter (Skaberlyst). Med basismønstrene får du adgang til vores gennemtestede pasformer, der er tilpasset moderne kvinder og giver en markant bedre pasform i det færdige tøj end hvad du finder i de fleste tøjbutikker. Du har ovenikøbet mulighed for at finpudse pasformen endnu mere til lige netop dig ved at tilrette en prøvemodel, inden du syr det endelige tøj. Når du har tilrettet basismønsteret, vil du få glæde af den gode pasform i alle de designs, du laver ud fra mønsteret – og du slipper på den måde for at tilrette hver eneste gang, du går i gang med et nyt design.

De designdetaljer, du lærer at konstruere i magasinerne, kan kombineres med andre symønstre, ligesom du kan lave alle designs ud fra dit eget grundmønster, hvis du har sådan et. Det er ikke nødvendigt at have et grundmønster for at få glæde af mønstrene i Synoter magsinerne eller i Synoter Studio i det hele taget, men har du et, kan du ofte bruge det som en genvej til færre tilretninger.

Symønstrene i Synoter magasinerne er lavet til de kropsmål, du kan se i målskemaet her:

Målskema_Synoter2021_str_32-54

Yndlingstøj til din garderobe

Målet med Synoter Studio er ikke at du skal sy en hel masse, men derimod at du skal sy det helt rigtige til netop dig og sy det godt.

Du skal med andre ord sy dit eget yndlingstøj.

Yndlingstøj er det tøj, du vælger dag efter dag, fordi det er rart at have på og giver dig selvtillid og plads til at være dig selv.

Gennem dit medlemskab af Synoter Studio kan du selv tage kontrollen med alt fra stofvalg til hvilke syteknikker, du syr dit tøj sammen med. Du bliver hele tiden bedre til at skabe det tøj, der passer lige præcis til dig og dit liv. Tøj i høj kvalitet, der holder længe og som du har lyst til at gå med – til en brøkdel af hvad du skulle betale en skrædder for at sy det samme til dig.

Synoter Studio hjælper dig med at fylde din garderobe med yndlingstøj.

Tag kontrollen over din garderobe og din tøjglæde – bliv medlem af Synoter Studio i dag.

Svar på de 5
mest stillede spørgsmål

Her kan du læse de 5 mest stillede spørgsmål, men skulle du mod forventning ikke finde svar på et spørgsmål, kan du udfylde formularen til højre og sende dit spørgsmål til os.

Er det vigtigt, at jeg har et grundmønster?

Nej, du behøver ikke have et grundmønster for at være medlem af Synoter Studio.

Med hvert magasin følger et basismønster i størrelse 32-54, som kan downloades og printes. Har du allerede et tilrettet grundmønster, vil du i den medfølgende video kunne se, hvordan du ændrer dit grundmønster til magasinets basismønster.

Du kan bruge mønstrene fra magasinerne som udgangspunkt for andre designs og til at arbejde videre med i de temaer, der ikke er magasiner. Du kan også bruge andre symønstre som udgangspunkt for nye designs. Nogle temaer har deres eget symønster mens andre temaer er vejledninger til at tegne symønstre fra bunden efter mål.

Uanset om du anvender medfølgende basismønster eller dit eget grundmønster, så anbefaler vi, at du starter med at sy en prøvemodel og laver eventuelle tilretninger i denne.

Får jeg adgang til tidligere magasiner?

Når du melder dig ind i Synoter Studio, får du adgang til det senest udgivne tema/magasin. Som medlem får du endvidere adgang til et voksende bibliotek med syteknikker, tilretninger og mønsterkonstruktion.

Det er muligt at tilkøbe tidligere temaer og magasiner i webshoppen, men de følger ikke automatisk med, når du melder dig ind i Synoter Studio.

Hvis du melder dig ud af Synoter Studio, bevarer du adgang til de magasiner og temaer, der er udkommet i din medlemsperiode. Du mister adgangen til Synoter Studios øvrige materiale og til facebookgruppen.

Kan jeg købe et enkelt magasin?

Ønsker du at købe et enkelt magasin eller tema, kan du finde en oversigt i vores webshop. Et enkelt tema/magasin koster 249 kr. mens et medlemskab koster 219 kr. om måneden.

Er du i tvivl, om et medlemskab er noget for dig? Så kontakt os gerne på kontakt@skaberlyst.dk

Du har også mulighed for at melde dig ind og kigge dig omkring – og på den måde få adgang til senest udgivne tema. Skulle vores medlemsklub alligevel ikke være noget for dig, stopper du blot fornyelse af abonnement, og det har således kun kostet dig 219 kr. at teste onlineklubben. Du bevarer adgang til det tema, du har betalt medlemskab for.

Kan jeg få hjælp undervejs?

Som medlem af Synoter Studio bliver du tilbudt medlemskab af vores lukkede Facebookgruppe kun for medlemmer. Her kan du sparre med de andre medlemmer, og både få og give hjælp.

Skaberlyst følger også med i gruppen, og svarer i det omfang, det er muligt.

Du må meget gerne dele billeder af det tøj, du har syet, inde i gruppen – vi er super nysgerrige og følger gerne med.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Som medlem af Synoter Studio er der ingen bindingsperiode eller lange opsigelsesvarsler.

Når du melder dig ind, betaler du for en måneds medlemskab (eller et år, hvis du vælger årligt medlemskab når du melder dig ind). Hvis du ikke foretager dig noget, vil dit medlemskab automatisk blive fornyet med en periode (en måned eller et år) ad gangen, og beløbet trækkes fra det betalingskort, du har brugt ved tilmelding. Medlemskabet starter på det tidspunkt, du melder dig ind, og løber til samme tidspunkt i måneden efter. Melder du dig ind d. 17/5 kl. 21.03 bliver dit abonnement fornyet første gang d. 17/6 kl. 21.03.

Ønsker du ikke længere at være medlem af Synoter Studio kan du til enhver tid stoppe fornyelsen af dit medlemskab. Og vil du på et senere tidspunkt genoptage medlemskabet, kan du nemt selv aktivere det igen. Når du er logget ind i Synoter Studio, kan du på forsiden finde et link til hvordan du pauser og genoptager dit medlemskab.

Kontakt os

Skulle du imod forventing ikke finde svar på dit spørgsmål, kan du udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på mail med svar.