Skaberlyst præsenterer:
Synoter Studio

Synoter er vores online medlemsklub til dig, der gerne vil nørde symønstre og lave dine egne designs fra bunden. Som medlem af Synoter Studio får du hver måned adgang til et nyt tema, der går i dybden med et emne indenfor mønsterkonstruktion eller design. Udover de månedlige temaer, får du adgang til et voksende bibliotek af teknikker til både mønsterkonstruktion, tilretning og avanceret syning.

Er du allerede medlem kan du logge ind her<<


Dit nye online univers for mønsterkonstruktion, design og syning af yndlingstøj

Synoter Studio – medlemsklub for synørder

Synoter Studio er en online medlemsklub, som sætter fuldt fokus på mønsterkonstruktion og pasform i tøj til kvinder.

Synoter studio er for dig, der:

  • Syr til dig selv, og gerne vil have nogle gode symønstre du kan tilrette og udvikle nye designs ud fra.
  • Har dit eget grundmønster og gerne vil have inspiration og guides til at lave fede designs til lige præcis din personlige pasform.
  • Er mønsterkonstruktør (eller studerende) og gerne vil lære at konstruere i hånden og have endnu flere teknikker til designs og tilretninger.

Synoter Studio giver dig inspiration og vejledninger til hvad du helt konkret skal gøre med dit mønsterpapir, for at bringe de forskellige designs til live.

PRIS: 199.- pr. måned.

Synoter Studio er en medlemsklub, som automatisk fornyes hver måned. Du kan melde dig ud, når du vil. 

Det får du i Synoter Studio

Synoter Studio er en online medlemsklub, hvor du som medlem får adgang til grundigt udarbejdet materiale, der lærer dig at konstruere symønstre og tilrette tøj til kvinder. Materialet er blandt andet videoguides, trin-for-trin guides med billeder/tekst/illustrationer, artikler og online foredrag. Fokus er på undervisning i høj kvalitet, som du kan omsætte til symønstre og i sidste ende til yndlingstøj i din garderobe.

Nyt indhold hver måned

Synoter Studio bliver opdateret hver måned med helt central viden om mønsterkonstruktion, tilretninger og pasformer.

Indholdet er alt fra konkrete teknikker til baggrundsviden, interviews med eksperter og inspiration til at bruge dine gode symønstre på nye måder.

Formatet skifter alt efter hvad det er, der formidles, så nogle måneder vil det nye indhold være videoer mens det andre måneder vil være tekst, billeder, lydfiler eller noget helt andet. Du er således ikke garanteret en bestemt type indhold – alt vi garanterer er høj kvalitet.

3 årlige Synoter magasiner

Som medlem af Synoter Studio får du 3 gange om året online magasinet Synoter.

Magasinet har hver gang et nyt tema, som vi nørder i dybden med. Hvert magasin indeholder et basismønster i str. 32-54 (magasin 1 og 2 str. 32-48) og vejledninger til at lave flere designs med udgangspunkt i basismønsteret. Udover basismønsteret får du vejledninger og inspiration til at lave flere designs, der hænger godt sammen og er klædelige.

Alle basismønstre laves over grundmønstre, vi har udviklet hos Skaberlyst. De designdetaljer, du lærer at konstruere i magasinerne, kan kombineres både med Synoter symønstre og med vores tidligere udgivne symønstre fra Skaberlyst og ELiQU Sewing.

Symønstrene er lavet til de kropsmål, du kan se i målskemaet her:
Målskema_Synoter2021_str_32-54Ikke alle snit klæder alle kroppe, men der er masser af varianter i hvert eneste Synoter magasin, så du kan sy de snit, der passer lige præcis til dig. Hvor mange designs, der er vejledninger til i det enkelte magasin, vil variere.

Yndlingstøj til din garderobe

Pasformen er vigtig, når du gerne vil have yndlingstøj i garderoben.

Har du et personligt grundmønster finder du derfor i Synoter Studio vejledning til at lave basismønsteret fra magasinet ud fra dit grundmønster. På den måde kan du nemt få din egen personlige pasform ind i de mange forskellige designs fra magasinerne uden at begynde forfra med tilretning hver gang.

Bæredygtighed er også vigtigt, og den bedste måde at skabe en bæredygtig garderobe er at have tøj i den, du faktisk bruger. Formålet med Synoter Studio er er hjælpe dig med at fylde din garderobe med yndlingstøj, som du bruger til det er slidt helt og aldeles op.

Målet er ikke at sy en hel masse, men derimod at sy det helt rigtige til netop dig og at sy det godt.

Syteknik og stofvalg

Synoter handler mest om mønsterkonstruktion og design.

Men tøjet bliver ikke magisk til virkelighed, blot ved at have et symønster. Derfor kommer vi også omkring nogle af alle de andre elementer, der skal til for at du kan skabe dit yndlingstøj.

Udover inspiration til stofvalg sætter vi fokus på syteknikker, når modellerne kræver lidt ud over det sædvanlige. Derfor vil du finde syteknikker i både magasinet og i Synoter Studio, selvom det ikke er det, der er mest af.

Synoter Studio er dog ikke et sykursus. Har du ikke allerede godt styr på syteknikker og grundlæggende syrækkefølger anbefaler vi at du starter med grundkurset Kom Godt I Gang Med At Sy fra Skaberlyst. Synoter bygger videre på de teorier og teknikker, du lærer i grundkurset.

Synørdernes yndlingssted på nettet

Synoter Studio er skabt af en flok synørder. Vores mål er at skabe et yndlingssted for dig, som også bliver helt opslugt af at læse om hvor forskellige designs og konstruktioner stammer fra, hvordan man laver sine egne versioner, hvilke materialer der egner sig bedst og ikke mindst hvorfor.

I hvert magasin finder du en længere artikel om et emne, der er relevant indenfor syning, mønsterkonstruktion, stofvalg eller design. Vi stiller skarpt på nørdede detaljer, historiske snit, materialer og teknikker.

Du kan også læse interviews med spændende og kloge fagfolk, der ved noget ekstra om magasinets tema. Vi har til de første magasiner interviewet designer Anna Schuller fra Dilling, Mette Marie som er indehaver af butikken Vintage Divine i Aarhus, og forfatter og foredragsholder Johanne Stenstrup.

I hvert magasin dukker der en masse små tips op undervejs i magasinet. Noget af det er relevant for emnet i det pågældende magasin, mens andet er generelt og vil gavne dig i din syning hver gang du tager mønsterpapir og symaskine frem.

Herunder kan du se nogle af de designs, der er i de tidligere magasiner. Du kan se hvert enkelt tema og magasin, der er udkommet indtil nu, i webshoppen under Synoter <<


Svar på de 5
mest stillede spørgsmål

Her kan du læse de 5 mest stillede spørgsmål, men skulle du mod forventning ikke finde svar på et spørgsmål, kan du udfylde formularen til højre og sende dit spørgsmål til os.

Er det vigtigt, at jeg har et grundmønster?

Nej, du behøver ikke have et grundmønster, selvom det er en fordel.

Med hvert magasin følger et basismønster i størrelse 32-48, som kan downloades og printes. Har du allerede et tilrettet grundmønster, vil du i den medfølgende video kunne se, hvordan du ændrer dit grundmønster til magasinets basismønster.

Du kan bruge mønstrene fra magasinerne som udgangspunkt for andre designs og til at arbejde videre med i de temaer, der ikke er magasiner. Du kan også bruge andre symønstre som udgangspunkt for nye designs.

Uanset om du anvender medfølgende basismønster eller dit eget grundmønster, så anbefaler vi, at du starter med at sy en prøvemodel og laver eventuelle tilrettelser i denne.

Får jeg adgang til tidligere magasiner?

Når du melder dig ind i Synoter Studio, får du adgang til det senest udgivne tema. 3 gange om året vil det være et onlinemagasin. De andre måneder vil det typisk være videoforedrag og videolektioner med konkrete teknikker.

Som medlem får du endvidere adgang til et stadigt voksende bibliotek med avancerede syteknikker, tilretninger og mønsterkonstruktion.

Det er muligt at tilkøbe tidligere temaer og magasiner, men de følger ikke automatisk med, når du melder dig ind i Synoter Studio.

Måtte du på et tidspunkt ønske at melde dig ud af Synoter medlemsklubben, bevarer du adgang til de magasiner og temaer, som er udgivet i din medlemsperiode. Du mister adgangen til Synoter Studios biblioteker og Synoter Studios Facebookgruppe.

Kan jeg købe et enkelt magasin?

Ønsker du at købe bare et enkelt magasin eller tema, kan du finde en oversigt i vores webshop.

Er du i tvivl, om et medlemskab er noget for dig? Så kontakt os gerne på kontakt@skaberlyst.dk

Du har også mulighed for at melde dig ind og kigge dig omkring – og på den måde få adgang til senest udgivne tema. Skulle vores medlemsklub alligevel ikke være noget for dig, så stopper du fornyelse af abonnement, og det har således kun kostet dig kr. 199,00 – og du bevarer adgang til det pågældende magasin.

Kan jeg få hjælp undervejs?

Som medlem af Synoter Studio bliver du tilbudt medlemskab af vores lukkede Facebookgruppe kun for medlemmer. Her kan du sparre med de andre medlemmer, og både få og give hjælp.

Skaberlyst følger også med i gruppen, og svarer i det omfang, det er muligt.

Du må meget gerne dele billeder af det tøj, du har syet, inde i gruppen – vi er super nysgerrige og følger gerne med.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Som medlem af Synoter medlemsklub er der ingen bindingsperiode eller lange opsigelsesvarsler.

Når du melder dig ind, betaler du for en måned frem. Melder du dig ind den 17. i en måned, vil du have adgang til og med den 16. i måneden efter.

Såfremt du ikke gør noget, vil dit medlemskab automatisk blive fornyet med en måned af gangen, og beløbet trækkes fra det betalingskort, som du har oplyst ved indmeldelsen.

Ønsker du ikke længere at være medlem af Synoter, skal du logge ind i Synoter Studio og stoppe fornyelse af abonnement.

Kontakt os

Skulle du imod forventing ikke finde svar på dit spørgsmål, kan du udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på mail med svar.