Skaberlyst præsenterer:
Synoter Studio

Synoter er vores online medlemsklub til dig, der gerne vil nørde symønstre og lave dine egne designs fra bunden. Som medlem af Synoter Studio får du hver måned adgang til nye designs, du både lærer at lave symønster til og at sy. Udover de månedlige temaer, får du adgang til et voksende bibliotek af teknikker til både mønsterkonstruktion, tilretning og syning.

Er du allerede medlem kan du logge ind her<<


Dit nye online univers for mønsterkonstruktion, design og syning af yndlingstøj

Synoter Studio – medlemsklub for synørder

Synoter Studio er en online medlemsklub, som sætter fuldt fokus på syning, mønsterkonstruktion og pasform i tøj til kvinder.

Synoter studio er for dig, der:

  • Syr til dig selv, og gerne vil have nogle gode symønstre du kan tilrette og udvikle nye designs ud fra.
  • Har dit eget grundmønster og gerne vil have inspiration og guides til at lave fede designs til lige præcis din personlige pasform.
  • Er mønsterkonstruktør (eller studerende) og gerne vil lære at konstruere i hånden og have endnu flere teknikker til designs og tilretninger.

Synoter Studio giver dig inspiration og vejledninger til hvad du helt konkret skal gøre med dit mønsterpapir, for at bringe de forskellige designs til live.

PRIS: 219.- pr. måned.

Dit Synoter Studio medlemskab starter den dag, du melder dig ind. Du vælger om medlemskabet skal løbe en måned eller et år ad gangen. Når en periode er slut fornyes medlemskabet automatisk med endnu en periode, indtil du opsiger det. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab til udgangen af den igangværende periode.

Det får du i Synoter Studio

Synoter Studio er en online medlemsklub, hvor du som medlem får adgang til grundigt udarbejdet materiale, der lærer dig at konstruere symønstre og tilrette tøj til kvinder. Materialet er blandt andet videoguides, trin-for-trin guides med billeder/tekst/illustrationer, artikler og online foredrag. Fokus er på undervisning i høj kvalitet, som du kan omsætte til symønstre og i sidste ende til yndlingstøj i din garderobe.

Synoter Studio opdateres hver måned med nye designs og udførlige vejledninger til syning og mønsterkonstruktion.

3 årlige Synoter magasiner

Som medlem af Synoter Studio får du 3 gange om året online magasinet Synoter.

Magasinet har hver gang et nyt tema, som vi nørder i dybden med. Hvert magasin indeholder et basismønster i str. 32-54 og vejledninger til at lave flere designs med udgangspunkt i basismønsteret. Udover basismønsteret får du vejledninger og inspiration til at lave flere designs, der hænger godt sammen og er klædelige.

Alle basismønstre laves over grundmønstre, vi har udviklet hos Skaberlyst/Synoter. De designdetaljer, du lærer at konstruere i magasinerne, kan kombineres med andre symønstre, ligesom du kan lave alle designs ud fra dit eget grundmønster.

Symønstrene er lavet til de kropsmål, du kan se i målskemaet her:
Målskema_Synoter2021_str_32-54Ikke alle snit klæder alle kroppe, men der er masser af varianter i hvert eneste Synoter magasin, så du kan sy de snit, der passer lige præcis til dig. Hvor mange designs, der er vejledninger til i det enkelte magasin, vil variere.

Yndlingstøj til din garderobe

Pasformen er vigtig, når du gerne vil have yndlingstøj i garderoben.

Har du et personligt grundmønster finder du derfor i Synoter Studio vejledning til at lave basismønsteret fra magasinet ud fra dit grundmønster. På den måde kan du nemt få din egen personlige pasform ind i de mange forskellige designs fra magasinerne uden at begynde forfra med tilretning hver gang.

Bæredygtighed er også vigtigt, og den bedste måde at skabe en bæredygtig garderobe er at have tøj i den, du faktisk bruger. Formålet med Synoter Studio er er hjælpe dig med at fylde din garderobe med yndlingstøj, som du bruger til det er slidt helt og aldeles op.

Målet er ikke at sy en hel masse, men derimod at sy det helt rigtige til netop dig og at sy det godt.

Syteknik og stofvalg

Synoter handler mest om mønsterkonstruktion.

Men tøjet bliver ikke på magisk vis til virkelighed, blot ved at have et symønster. Derfor får du også masser af syteknikker og viden om nogle af alle de andre elementer, der skal til for at du kan skabe dit yndlingstøj.

Synoter Studio er dog ikke et sykursus. Du får mest ud af dit medlemskab, hvis du i forvejen kan sy. Er du ikke super rutineret indenfor syning, kan du med fordel starte med at følge vores onlinekurser i serien Sy Dit Yndlingstøj, som du finder i webshoppen.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi jævnligt deler tips og tricks til syning.

Synørdernes yndlingssted på nettet

Synoter Studio er skabt af en flok synørder. Vores mål er at skabe et yndlingssted på nettet for dig, som også bliver helt opslugt af at designe dit eget tøj og lave symønstre til det.

I hvert magasin finder du en længere artikel om et emne, der er relevant indenfor syning, mønsterkonstruktion, stofvalg eller design. Vi stiller skarpt på nørdede detaljer, historiske snit, materialer og teknikker.

Du kan også læse interviews med spændende og kloge fagfolk, der ved noget ekstra om magasinets tema. Vi har blandt andet interviewet designer Anna Schuller fra Dilling, Mette Marie som er indehaver af butikken Vintage Divine i Aarhus, og forfatter og foredragsholder Johanne Stenstrup. Alle interviews kan ses på video i deres fulde længde, når du er medlem af Synoter Studio.

I hvert magasin dukker der en masse små tips op undervejs i magasinet. Noget af det er relevant for emnet i det pågældende magasin, mens andet er generelt og vil gavne dig i din syning hver gang du tager mønsterpapir og symaskine frem.

Herunder kan du se nogle af de designs, der er i de tidligere magasiner. Du kan se hvert enkelt tema og magasin, der er udkommet indtil nu, i webshoppen <<

Synoter magasin 4 couturejakke
synoter magasin nr 3
Synoter magasin nr. 2
Synoter magasin nr. 1

Svar på de 5
mest stillede spørgsmål

Her kan du læse de 5 mest stillede spørgsmål, men skulle du mod forventning ikke finde svar på et spørgsmål, kan du udfylde formularen til højre og sende dit spørgsmål til os.

Er det vigtigt, at jeg har et grundmønster?

Nej, du behøver ikke have et grundmønster for at være medlem af Synoter Studio.

Med hvert magasin følger et basismønster i størrelse 32-54, som kan downloades og printes. Har du allerede et tilrettet grundmønster, vil du i den medfølgende video kunne se, hvordan du ændrer dit grundmønster til magasinets basismønster.

Du kan bruge mønstrene fra magasinerne som udgangspunkt for andre designs og til at arbejde videre med i de temaer, der ikke er magasiner. Du kan også bruge andre symønstre som udgangspunkt for nye designs. Nogle temaer har deres eget symønster mens andre temaer er vejledninger til at tegne symønstre fra bunden efter mål.

Uanset om du anvender medfølgende basismønster eller dit eget grundmønster, så anbefaler vi, at du starter med at sy en prøvemodel og laver eventuelle tilretninger i denne.

Får jeg adgang til tidligere magasiner?

Når du melder dig ind i Synoter Studio, får du adgang til det senest udgivne tema/magasin. Som medlem får du endvidere adgang til et voksende bibliotek med syteknikker, tilretninger og mønsterkonstruktion.

Det er muligt at tilkøbe tidligere temaer og magasiner i webshoppen, men de følger ikke automatisk med, når du melder dig ind i Synoter Studio.

Hvis du melde dig ud af Synoter Studio, bevarer du adgang til de magasiner og temaer, der er udkommet i din medlemsperiode. Du mister adgangen til Synoter Studios øvrige materiale og til facebookgruppen.

Kan jeg købe et enkelt magasin?

Ønsker du at købe et enkelt magasin eller tema, kan du finde en oversigt i vores webshop. Et enkelt tema/magasin koster 249 kr. mens et medlemskab koster 219 kr. om måneden.

Er du i tvivl, om et medlemskab er noget for dig? Så kontakt os gerne på kontakt@skaberlyst.dk

Du har også mulighed for at melde dig ind og kigge dig omkring – og på den måde få adgang til senest udgivne tema. Skulle vores medlemsklub alligevel ikke være noget for dig, stopper du blot fornyelse af abonnement, og det har således kun kostet dig 219 kr. at teste onlineklubben. Du bevarer adgang til det tema, du har betalt medlemskab for.

Kan jeg få hjælp undervejs?

Som medlem af Synoter Studio bliver du tilbudt medlemskab af vores lukkede Facebookgruppe kun for medlemmer. Her kan du sparre med de andre medlemmer, og både få og give hjælp.

Skaberlyst følger også med i gruppen, og svarer i det omfang, det er muligt.

Du må meget gerne dele billeder af det tøj, du har syet, inde i gruppen – vi er super nysgerrige og følger gerne med.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Som medlem af Synoter Studio er der ingen bindingsperiode eller lange opsigelsesvarsler.

Når du melder dig ind, betaler du for en måneds medlemskab (eller et år, hvis du vælger årligt medlemskab når du melder dig ind). Hvis du ikke foretager dig noget, vil dit medlemskab automatisk blive fornyet med en periode (en måned eller et år) ad gangen, og beløbet trækkes fra det betalingskort, du har brugt ved tilmelding. Medlemskabet starter på det tidspunkt, du melder dig ind, og løber til samme tidspunkt i måneden efter. Melder du dig ind d. 17/5 kl. 21.03 bliver dit abonnement fornyet første gang d. 17/6 kl. 21.03.

Ønsker du ikke længere at være medlem af Synoter Studio kan du til enhver tid stoppe fornyelsen af dit medlemskab. Og vil du på et senere tidspunkt genoptage medlemskabet, kan du nemt selv aktivere det igen. Når du er logget ind i Synoter Studio, kan du på forsiden finde et link til hvordan du pauser og genoptager dit medlemskab.

Kontakt os

Skulle du imod forventing ikke finde svar på dit spørgsmål, kan du udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på mail med svar.