Log ind

Herunder finder du links til at logge ind i de forskellige onlinekurser fra Skaberlyst.
Klik på billedet eller “log ind” knappen ved det kursus, du ønsker at logge ind i.

Hvert kursus har sit eget online “rum”, hvor alt materialet i kurset ligger klar til dig. Onlinekurserne ligger i en onlineportal, der hedder Simplero. Det er den onlineportal, du skal logge ind i, for at få adgang til dit kursus. Når du har tilmeldt dig et onlinekursus, får du en mail med et Simplero ID, som du skal bruge, når du logger ind. Gem mailen med dit Simplero ID og password, så du kan finde det senere. Glemmer du passwordet, kan du altid bede om et nyt på siden, hvor du logger ind.

Kommer mailen med dit Simplero ID ikke indenfor et par minutter efter du har tilmeldt dig kurset, så tjek din spam mappe. Bruger du g-mail, så tjek også de forskellige faner de har udover indbakken.

Aktuelle onlinekurser

Synoter Studio Medlem

LOG IND

Sy foer i dit tøj

LOG IND

Sy dit yndlingstøj – De første sting

LOG IND

Sy dit yndlingstøj – Nemme toppe, bluser og kjoler

LOG IND

Udgåede onlinekurser

Kom godt igang med at sy

LOG IND

Syteknikker 2 – Lynlåse

LOG IND

Syteknikker 3 – Overlocker

LOG IND

Symønstre til nederdel

LOG IND

Syteknikker 4 – 12 bluser og kjoler til levende stof

LOG IND

Er du endnu ikke tilmeldt et online kursus, kan du finde et i oversigten. Brug lidt tid på at læse om de forskellige kurser, og vælg det, der taler mest til dig lige nu.

SE KURSUSOVERSIGT

Svar på de 5
mest stillede spørgsmål

Her kan du læse de 5 mest stillede spørgsmål, men skulle du mod forventning ikke finde svar på et spørgsmål, kan du udfylde formularen til højre og sende dit spørgsmål til os.

Hvordan kommer jeg igang med et kursus?

Når du har købt adgang til et onlinekursus, får du tilsendt en mail med brugernavn og password samt link til det onlinerum, dit kursus er i. Vi bruger en online prortal, der hedder Simplero, og fit brugernavn er et såkaldt SimpleroID. Når du er logget ind i onlineportalen har du adgang til alle de onlinekurser, du har købt med den mailadresse, du bruger ved tilmelding. På den måde er det hele samlet et sted.

Når du har tilmeldt dig og modtaget dit logind, kan du gå i gang med kurset med det samme. Du får adgang til hele kurset med det samme. Der er ingen deadlines på vores onlinekurser, så du mister ikke din adgang, når du først er tilmeldt.

Du kan læse om (og tilmelde dig) vores onlinekurser her <<

Er det nemt nok at tage et kursus hjemmefra?

Ja, du logger ind i dit kursus når du har tid og lyst.

Alt du skal bruge er en computer eller ipad med adgang til internettet. Du kan også logge på fra din telefon, men det kan være lidt småt at se videoer og billedguides på telefonens skærm.

Alt materialet er tilgængeligt hele tiden, så du kan helt selv tilrettelægge din tid. Du kan se kurset flere gange og hoppe rundt i det, som du har lyst til. Vi anbefaler dog at du første gang følger kurset i kronologisk rækkefølge.

Kan jeg afdrage mit køb over flere gange?

Ja, det kan du. Alle vores onlinekurser kan betales i 2 rater med en måned imellem. Har du behov for flere rater, så skriv til kontakt@skaberlyst.dk.

Vores livekurser kan betales i op til 3 rater med en måned imellem.

Synoter temaer og magasiner betales i en rate.

Får jeg et kursusbevis efter endt kursus?

Nej, det er desværre ikke en mulighed på nuværende tidspunkt.

Er det muligt at tage en længere uddannelse?

Nej, ikke lige nu. Vi arbejder på forskellige løsninger, som du kan holde dig orienteret om her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi har dog ikke en konkret tidshorisont på længere uddannelser endnu. Er du interesseret i noget specifikt er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@skaberlyst.dk.

Kontakt os

Skulle du imod forventing ikke finde svar på dit spørgsmål, kan du udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på mail med svar.