Live sykurser i Aarhus

På vores live sykurser får du personlig vejledning til dine syprojekter. Du bliver inspireret og lærer en masse nyt, som du kan bruge i din fremtidige syning på egen hånd.

Livekurserne har forskellige temaer og forskellige undervisere, som du kan se under de enkelte kurser. Niveauet er tilpasset til enten begyndere eller øvede. Fælles for alle kurserne er, at fagligheden er i top og at vi har faguddannede undervisere, der tager sig godt af dig på kurset.

Vælg det kursus, du vil læse mere om, og klik på det.
Du kan tilmelde dig, og se datoer for fremtidige kurser, under hvert kursus.

Syhold med Josephine

Syhold med Josephine

Syhold i Aarhus hver 2. uge. Du arbejder med syprojekter, der passer til dit niveau, og får hjælp til hele processen af tekstilformidler Josephine Mahler Boelsmand. Holdet er perfekt hvis du ikke har syet før eller hvis du har haft en længere pause, og gerne vil i gang igen på en god måde. Niveau: alle.

Pris: 2200,-

LÆS MERE OG SE DATOER
Syhold med Sabine

Syhold med Sabine

Syhold i Aarhus hver 3. uge. Her kan du arbejde med dine egne projekter, og få hjælp af dameskrædder og designer Sabine Petri. Du bliver undervist på et højt fagligt niveau, hvor vi især fokuserer på tilretning og teknikker fra skrædderiet. Niveau: Øvede.

Pris: 2000,-

LÆS MERE OG SE DATOER
Sy det selv – Yndlingstøj

Sy det selv – Yndlingstøj

Sy selv dit yndlingstøj på dette 2 dages sykursus. I løbet af kurset arbejder du med dine egne syprojekter. Du får individuel vejledning fra en faguddannet underviser og bliver skubbet blidt videre på din syrejse. Du går hjem fra kurset med ny viden og modet til at bevæge dig til et nyt niveau med din syning.

Pris: 3100,-

LÆS MERE OG SE DATOER
Grundmønster til bukser

Grundmønster til bukser

Få tilrettet et grundmønster til bukser på dette 2 dages sykursus. Du bliver guidet igennem hele processen af en faguddannet underviser og går hjem fra kurset med et grundmønster til velsiddende bukser.

Pris: 3100,-

LÆS MERE OG SE DATOER
Sy det selv – Bukser

Sy det selv – Bukser

Design og sy dine egne bukser på dette 2 dages sykursus. På kurset tager vi udgangpunkt i dit grundmønster til bukser, og du får hjælp til at udvikle nye modeller fra bunden. Du bliver guidet igennem hele processen af en faguddannet underviser og går hjem fra kurset med ny viden og masser af inspiration til at lave dine egne symønstre og sy velsiddende bukser.
NB! Det er en forudsætning for at deltage i dette kursus, at du har et buksegrundmønster, der er lavet hos Skaberlyst.

Pris: 3100,-

LÆS MERE OG SE DATOER
Grundmønster til kjoler og overdele

Grundmønster til kjoler og overdele

På dette kursus får du tilrettet et kjolegrundmønster til vævet stof og lærer at arbejde korrekt med dit grundmønster, når du bruger det som udgangspunkt for dine egne symønstre til kjoler og overdele i vævet stof. Pasformen kommer på plads, og herefter er du klar til at lege med dine egne designs.

Pris: 3100,-

LÆS MERE OG SE DATOER

Svar på de 5
mest stillede spørgsmål

Her kan du læse de 5 mest stillede spørgsmål til livekurserne. Har du andre spørgsmål kan du tjekke vores Q&A. Du er også velkommen til at kontakte os via formularen til højre.

Gælder der coronarestriktioner på livekurser?

Vi kan afholde livekurser under hensyn til de til enhver tid gældende retningslinjer og restriktioner i forbindelse med coronapandemien. Vi holder os opdaterede omkring de gældende retningslinjer.

Hvad skal jeg selv medbringe?

I Skaberlysts sylokale har du adgang til både hæve/sænke borde, symaskiner, overlocker og strygejern. Du kan også låne mønstervægte og linealer.

Du skal selv medbringe sakse, kridt, nåle, blyant og andet almindeligt sygrej.

Du er også velkommen til at medbringe egen symaskine. Vil du låne en symaskine hos os, skal du give besked inden kurset. Se mere detaljeret info i den mail, du får ved tilmelding.

Skulle du have glemt noget – eller være løbet tør – er der mulighed for at købe det sygrej, som du også finder i vores webshop, eksempelvis nåle, kridt, vlieseline og silkefoer.

Er det muligt at købe materialer?

Det er muligt at købe staut, mønsterpapir samt alle de lækre ting vi sælger i vores webshop, så som sygrej, symønstre, bøger, indlægsmaterialer, silkefoer og stof fra The Fabric Lounge.

Hvor kan jeg parkere?

Skaberlyst har ikke egne parkeringspladser.

Ud til Nørrebrogade er der en lille “parkeringslomme”, hvor du kan standse og læsse dit sygrej af/på.

Der er mulighed for at parkere i gaderne omkring Skaberlyst, eller parkeringshuset i Peter Sabroes Gade – begge steder er betalingsparkering under området “gul zone”. Det er nemmest at betale med en pareringsapp, fx. Easypark.

Skal jeg have madpakke med?

Der er frugt/kaffe/te/snacks i løbet af dagen på dag- og weekendkurser. Der serveres ikke frokost, men der flere muligheder i nærheden for at hente en sandwich, salat, wok eller hvad du lige drømmer om. Der er et køleskab, hvis du medbringer mad.
På de faste syhold er der kaffe og te.

Kontakt os

Skulle du imod forventning ikke finde svar på dit spørgsmål, kan du udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på mail med svar.