Live sykurser i Aarhus

På vores live sykurser får du personlig vejledning til dine syprojekter. Du bliver inspireret og lærer en masse nyt, som du kan bruge i din fremtidige syning på egen hånd.

Livekurserne har forskellige temaer og forskellige undervisere, som du kan se under de enkelte kurser. Niveauet er tilpasset til enten begyndere eller øvede. Fælles for alle kurserne er, at fagligheden er i top og at vi har faguddannede undervisere, der tager sig godt af dig på kurset.

Vælg det kursus, du vil læse mere om, og klik på det.
Du kan tilmelde dig, og se datoer for fremtidige kurser, under hvert kursus.

Syhold begynder og let øvet

Syhold begynder og let øvet

Live sykursus for begyndere og let øvede i Aarhus. Her kan du arbejde med syprojekter, der passer til dit niveau, og få hjælp til hele processen. Tekstilformidler Josephine Mahler Boelsmand guider dig igennem fra start til slut. Holdet er både for begyndere, der ikke har syet før, og let øvede, der allerede har lidt erfaring med at sy. Det er også for dig, der har syet en del tidligere, og nu vil i gang igen efter en længere pause.

Pris: 1600,-

LÆS MERE OG SE DATOER
Syhold øvede

Syhold øvede

Syhold for øvede/avancerede.
Her kan du arbejde med dine egne projekter, og få hjælp af dameskrædder Signe Eriksen. Du bliver undervist på et højt fagligt niveau, hvor vi især fokuserer på tilretning og teknikker fra skrædderiet.

Pris: 2000,-

LÆS MERE OG SE DATOER
Weekendkursus i syning og tilskæring – øvede

Weekendkursus i syning og tilskæring – øvede

Få professionel assistance til dine syprojekter. På weekendkurset arbejder du med dine egne projekter, og får individuel vejledning. I løbet af weekenden bliver du skubbet blidt videre, så du går hjem fra kurset med ny viden og modet til at bevæge dig til et nyt niveau med din syning.

Pris: 2.900,-

LÆS MERE OG SE DATOER
Personligt grundmønster

Personligt grundmønster

På denne workshop arbejder vi med tilretning af kjolegrundmønster i vævet stof. Du får tilrettet et grundmønster, så det kommer til at passe til lige netop din krop. Grundmønsteret kan bruges som udgangspunkt for nye designs til kjoler og overdele i vævet stof.

Pris: 2.900,-

LÆS MERE OG SE DATOER

Svar på de 5
mest stillede spørgsmål

Her kan du læse de 5 mest stillede spørgsmål til livekurserne. Har du andre spørgsmål kan du tjekke vores Q&A. Du er også velkommen til at kontakte os via formularen til højre.

Gælder der coronarestriktioner på livekurser?

Vi kan afholde livekurser under hensyn til de til enhver tid gældende retningslinjer og restriktioner i forbindelse med coronapandemien. Vi holder os opdaterede omkring de gældende retningslinjer. Udover ekstra rengøring og håndsprit tilgængeligt flere steder i lokalerne, forventer vi at underviseren bærer mundbind eller visir på efterårets kurser 2021. Du bedes bære mundbind eller visir når du ankommer til kurset og bevæger dig i opgangen, da den er offentligt tilgængeligt. Når du arbejder ved dit bord under kurset, behøver du ikke have mundbind på.

Hvad skal jeg selv medbringe?

I Skaberlysts sylokale har du adgang til både hæve/sænke borde, symaskiner, overlocker og strygejern. Du kan også låne mønstervægte og linealer.

Du skal selv medbringe sakse, kridt, nåle, blyant og andet almindeligt sygrej.

Du er også velkommen til at medbringe egen symaskine. Vil du låne en symaskine hos os, skal du give besked inden kurset. Se mere detaljeret info i den mail, du får ved tilmelding.

Skulle du have glemt noget – eller være løbet tør – er der mulighed for at købe det sygrej, som du også finder i vores webshop, eksempelvis nåle, kridt, vlieseline og silkefoer.

Er det muligt at købe materialer?

Det er muligt at købe staut, mønsterpapir samt alle de lækre ting vi sælger i vores webshop, så som sygrej, symønstre, bøger, indlægsmaterialer og silkefoer.

Hvor kan jeg parkere?

Skaberlyst har ikke egne parkeringspladser.

Ud til Nørrebrogade er der en lille “parkeringslomme”, hvor du kan standse og læsse dit sygrej af/på.

Der er mulighed for at parkere i gaderne omkring Skaberlyst, eller parkeringshuset i Peter Sabroes Gade – begge steder er betalingsparkering.

Skal jeg have madpakke med?

Der er frugt/kaffe/te/snacks i løbet af dagen. Der serveres ikke frokost, men der flere muligheder i nærheden for at hente en sandwich, salat, wok eller hvad du lige drømmer om. Der er et køleskab, hvis du medbringer mad.

Kontakt os

Skulle du imod forventning ikke finde svar på dit spørgsmål, kan du udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på mail med svar.