Live sykurser i Aarhus

CORONA 2021
Grundet restriktioner i forbindelse med COVID-19 er det desværre ikke muligt for os at holde live sykurser i øjeblikket.
Siden opdateres med sykurser, så snart vi igen kan afholde live kurser.

På vores live sykurser får du personlig vejledning til dine syprojekter. Du bliver inspireret og lærer en masse nyt, som du kan bruge i din fremtidige syning på egen hånd.

Livekurserne har forskellige temaer og forskellige undervisere, som du kan se under de enkelte kurser. Niveauet er tilpasset til enten begyndere eller øvede. Fælles for alle kurserne er, at fagligheden er i top og at vi har faguddannede undervisere, der tager sig godt af dig på kurset.

Vælg det kursus, du vil læse mere om, og klik på det.
Du kan tilmelde dig, og se datoer for fremtidige kurser, under hvert kursus.

Svar på de 5
mest stillede spørgsmål

Her kan du læse de 5 mest stillede spørgsmål til online kurserne. Har du andre spørgsmål kan du tjekke vores Q&A. Du er også velkommen til at kontakte os via formularen til højre.

Hvornår starter live kurserne igen?

Lige nu kan vi desværre ikke afholde livekurser pga. COVID-19 restriktioner. Vi afventer og følger regeringens retningsliner. Følg med her på hjemmesiden, hvor vi opdaterer så snart vi ved mere.

Hvad skal jeg selv medbringe?

I Skaberlysts sylokale har du adgang til både hæve/sænke borde, symaskiner, overlocker og strygejern. Du kan også låne mønstervægte og linealer.

Du skal selv medbringe sakse, kridt, nåle, blyant og andet almindeligt sygrej.

Du er også velkommen til at medbringe egen symaskine. Vil du låne en symaskine hos os, skal du give besked inden kurset. Se mere detaljeret info i den mail, du får ved tilmelding.

Skulle du have glemt noget – eller være løbet tør – er der mulighed for at købe det sygrej, som du også finder i vores webshop, eksempelvis nåle, kridt, vlieseline og silkefoer.

Er det muligt at købe materialer?

Det er muligt at købe staut, mønsterpapir samt alle de lækre ting vi sælger i vores webshop, så som sygrej, symønstre, bøger, indlægsmaterialer og silkefoer.

Hvor kan jeg parkere?

Skaberlyst har ikke egne parkeringspladser.

Ud til Nørrebrogade er der en lille “parkeringslomme”, hvor du kan standse og læsse dit sygrej af/på.

Der er mulighed for at parkere i gaderne omkring Skaberlyst, eller parkeringshuset i Peter Sabroes Gade – begge steder er betalingsparkering.

Skal jeg have madpakke med?

Der er frugt/kaffe/te/snacks i løbet af dagen. Der serveres ikke frokost, men der flere muligheder i nærheden for at hente en sandwich, salat, wok eller hvad du lige drømmer om. Der er et køleskab, hvis du medbringer mad.

Kontakt os

Skulle du imod forventning ikke finde svar på dit spørgsmål, kan du udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på mail med svar.