Live sykurser i Aarhus

På vores live sykurser får du personlig vejledning til dine syprojekter. Du bliver inspireret og lærer en masse nyt, som du kan bruge i din fremtidige syning på egen hånd.

Livekurserne har forskellige temaer og forskellige undervisere, som du kan se under de enkelte kurser. Niveauet er tilpasset til enten begyndere eller øvede. Fælles for alle kurserne er, at fagligheden er i top og at vi har faguddannede undervisere, der tager sig godt af dig på kurset.

Vælg det kursus, du vil læse mere om, og klik på det.
Du kan tilmelde dig, og se datoer for fremtidige kurser, under hvert kursus.

NB! Efteråret 2023 er sidste sæson med syhold i Aarhus. Fra januar 2024 tilbyder vi udelukkende online undervisning.

 

Se også vores online sykurser

Syhold med Josephine

Syhold med Josephine

Syhold i Aarhus hver 2. uge. Du arbejder med syprojekter, der passer til dit niveau, og får hjælp til hele processen af tekstilformidler Josephine Mahler Boelsmand. Holdet er perfekt hvis du ikke har syet før eller hvis du har haft en længere pause, og gerne vil i gang igen på en god måde. Niveau: alle.

Pris: 2400,-

LÆS MERE OG SE DATOER
Grundmønster til kjoler og overdele

Grundmønster til kjoler og overdele

På dette kursus får du tilrettet et kjolegrundmønster til vævet stof og lærer at arbejde korrekt med dit grundmønster, når du bruger det som udgangspunkt for dine egne symønstre til kjoler og overdele i vævet stof. Pasformen kommer på plads, og herefter er du klar til at lege med dine egne designs.

Pris: 3500,-

LÆS MERE OG SE DATOER

Svar på de 5
mest stillede spørgsmål

Her kan du læse de 5 mest stillede spørgsmål til livekurserne. Har du andre spørgsmål kan du tjekke vores Q&A. Du er også velkommen til at kontakte os via formularen til højre.

Gælder der coronarestriktioner på livekurser?

Vi kan afholde livekurser under hensyn til de til enhver tid gældende retningslinjer og restriktioner i forbindelse med coronapandemien. Vi holder os opdaterede omkring de gældende retningslinjer.

Hvad skal jeg selv medbringe?

I Skaberlysts sylokale har du adgang til både hæve/sænke borde, symaskiner, overlocker og strygejern. Du kan også låne mønstervægte og linealer.

Du skal selv medbringe sakse, kridt, nåle, blyant og andet almindeligt sygrej.

Du er også velkommen til at medbringe egen symaskine. Vil du låne en symaskine hos os, skal du give besked inden kurset. Se mere detaljeret info i den mail, du får ved tilmelding.

Skulle du have glemt noget – eller være løbet tør – er der mulighed for at købe det sygrej, som du også finder i vores webshop, eksempelvis nåle, kridt, vlieseline og silkefoer.

Er det muligt at købe materialer?

Det er muligt at købe staut, mønsterpapir samt alle de lækre ting vi sælger i vores webshop, så som sygrej, symønstre, bøger, indlægsmaterialer, silkefoer og stof fra The Fabric Lounge.

Hvor kan jeg parkere?

Skaberlyst har ikke egne parkeringspladser.

Ud til Nørrebrogade er der en lille “parkeringslomme”, hvor du kan standse og læsse dit sygrej af/på.

Der er mulighed for at parkere i gaderne omkring Skaberlyst, eller parkeringshuset i Peter Sabroes Gade – begge steder er betalingsparkering under området “gul zone”. Det er nemmest at betale med en pareringsapp, fx. Easypark.

Skal jeg have madpakke med?

Der er frugt/kaffe/te/snacks i løbet af dagen på dag- og weekendkurser. Der serveres ikke frokost, men der flere muligheder i nærheden for at hente en sandwich, salat, wok eller hvad du lige drømmer om. Der er et køleskab, hvis du medbringer mad.
På de faste syhold er der kaffe og te.

Kontakt os

Skulle du imod forventning ikke finde svar på dit spørgsmål, kan du udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på mail med svar.