Sy Foer I Dit Tøj

Sy Foer I Dit Tøj er et online sykursus med videolektioner. Kurset giver dig de værktøjer, du skal bruge, for nemt at kunne lave symønstre til foer og sy foer i dit tøj.

Foer er en fordel i meget tøj, fordi det gør tøjet mere behageligt at have på, får det til at se bedre ud og holde længere. Du får kort sagt meget mere værdi ud af den tid, du bruger ved symaskinen, når du også kan sy foer i dit tøj.

Når du griber det rigtigt an, er foer i tøjet ikke kompliceret.

Kurset guider dig igennem processerne, så du bliver tryg ved at sy foer i dit tøj. Du lærer de helt konkrete teknikker, du skal bruge, når du går i gang med at sy foer i dit tøj.

Tilmeld dig her og få straks adgang til hele kurset:

Få mere luksus i din garderobe

Foer i tøjet er med til at opgradere din garderobe til et helt nyt niveau.

Ikke alene gør foer dit tøj flottere at se på, fordi det understøtter og hjælper stoffet med at bære sig flot. Det gør det også meget mere behageligt at have på kroppen, fordi tøjet nemmere følger dine bevægelser, når det er foret. Og så hjælper foret med til at passe godt på dit tøj, så det holder længere.

Der er mange fordele ved at sy foer i dit tøj, som du især kan have nytte af, når du syr selv, og i forvejen lægger meget arbejde i hvert stykke tøj. I rigtig mange syprojekter er foret prikken over i’et, der løfter din syning og dit tøj op på et nyt niveau.

Sy Foer I Dit Tøj - Teknikkerne, du skal bruge, for at sy det tøj, du altid har drømt om.

Sy Foer I Dit Tøj er et online kursus, der tager dig igennem alt det, du skal vide og kunne, for at få succes med at sy foer i dit tøj.

Foer har ry for at være besværligt at arbejde med. For at være dyrt, skrøbeligt og tage oceaner af tid. Og du er måske allerede i gang med at bilde dig selv ind, at “pyyh, det er jeg vist ikke dygtig nok til endnu”.

Men vent!

Det er slet ikke så besværligt at sy foer i tøjet, som mange tror.

Hvis du har lært at sy tøj uden foer, kan du selvfølgelig også lære at sy tøj med foer.

Med de teknikker, du lærer i online kurset Sy Foer I Dit Tøj, kommer du stensikkert til at mestre at sy foer i tøjet – uanset om du lige nu er en af dem, der sniger dig udenom modeller med foer, og på den måde afholder dig fra at tage hul på et nyt niveau i din syning.

 

Foer i tøjet er et oplagt næste sy-niveau, hvis du oplever at:

* Du knokler med tilretning og syning, og alligevel føles det som om der mangler et eller andet, når du har syet et stykke tøj færdigt. Du mangler prikken over i’et, før tøjet har den lækkerhed, du drømte om, da du gik i gang med at sy til dig selv.

* Du har prøvet at sy foer i tøjet et par gange, men det blev bare ikke så godt som forventet. Du havde regnet med lækkerhed og luksus, men det skete ligesom bare ikke. Og du aner ikke, hvad der gik galt undervejs.

* Dit tøj sidder sådan set fint nok, når du står nogenlunde stille. Men når du går og bevæger dig rundt, begynder tøjet at kravle. Det kravler op. Det kravler ind mellem benene. Det er alle andre steder end der, hvor det skal være. Og du er ærlig talt ved at være træt af at rette på tøjet hele tiden.

* Du har forsøgt med foer, men det gik lynhurtigt i stykker. Og så sad du der med en følelse af at have spildt en masse penge og tid. Selvom det da var meget lækkert i den korte periode, foret faktisk sad i tøjet og gjorde det, det skulle.

* Du har på fornemmelsen at en del af det tøj, du syr, ville have gavn af foer. Men du aner ikke hvordan man laver et mønster til foer, hvordan du skal styre det, så det ikke forsvinder undervejs, og hvordan du skal ordne kanterne og i det hele taget sy foret.

Hvis du har været i bare en af de her situationer, så læs videre.

Vi har nemlig noget, der kan hjælpe dig videre til et helt nyt niveau med din syning og til meget mere lækkert tøj i garderoben – til det tøj, du fortjener at sy til dig selv.

 

Skaberlyst sy foer i dit tøj

3 gode grunde til at sy foer i dit tøj

Der er især 3 gode grunde til, at du skal sy foer i dit tøj:

* Tøjet kommer til at føles mere behageligt

* Tøjet kommer til at sidde bedre

* Tøjet kommer til at holde i længere tid.

For det første får det glatte og bløde foer stoffet til at glide nemmere på kroppen (og det tøj, du har indenunder), og følge kroppens bevægelser.

Når tøjet følger kroppens bevægelser, får du bedre bevægelighed. Det gør at tøjet føles mere behageligt.

Det betyder farvel til tøj, der kravler op og krøller sammen mellem benene. Farvel til jakkeærmer, der sætter sig fast til dine bluseærmer. Og farvel til ubehag og fornemmelsen af at være fanget i dit tøj.

For det andet får foret tøjet til at sidde bedre.

Det gør det af samme årsag, som det føles mere behageligt: den glatte inderside får tøjet til at falde bedre på plads, så du undgår mange unødvendige folder i tøjet.

Tøjet vil derfor se bedre ud.

For det tredje giver foret tøjet en meget længere levetid.

Når du syr foer i dit tøj, er det med til at beskytte indersiden af tøjet og bagsiden af stoffet.

I stedet for at det er sømme og sømrum, der tager sliddet fra brug af tøjet, er det foret, der bliver slidt. Når det er slidt helt op kan det skiftes – og så er dit tøj ofte så godt som nyt. I hvert fald hvis du har valgt nogle gode kvaliteter til yderstoffet.

Så kort sagt – at sy foer i dit tøj er genialt, fordi:

* Det glatte og bløde foer får stoffet til at glide nemmere og følge kroppens bevægelser

* Du får bedre bevægelighed når tøjet kan følge med kroppens bevægelser, og tøjet bliver derfor mere behageligt at have på

* Når stoffet glider bedre, undgår du mange unødvendige folder i tøjet og tøjet vil derfor se bedre ud

* Foret beskytter indersiden af stoffet, så tøjet holder længere.

Resultatet: du får bedre tøj i klædeskabet og meget mere ud af dine timer ved symaskinen.

 

Men er det ikke svært? tænker du måske.

Både ja og nej.

Ærligt: foer er lidt mere udfordrende at arbejde med end det meste yderstof.

Men så er det altså heller ikke værre.

Foer i tøjet følger nogle generelle retningslinjer. Det er ikke en stor, kompliceret videnskab, men små ændringer i symønstre og syteknik, der har en kæmpe forskel på det samlede udtryk i tøjet.

I onlinekurset Sy Foer I Dit Tøj bliver du guidet trygt igennem hele processen i  videoer, så du er sikker på at få det hele med.

Uanset om du har arbejdet med foer eller andre levende stoftyper før eller ej, så  kan du lære at sy foer i dit tøj. Og når du har lært det, vil du få meget mere glæde af det tøj, du i forvejen bruger tid på at sy til dig selv.

 

Skaberlyst sy foer i dit tøj Skaberlyst sy foer i dit tøj

Sy Foer I Dit Tøj - Onlinekursus uden deadlines

I løbet af onlinekurset Sy Foer I Dit Tøj lærer du alt det, du skal vide, for at tage magten over foret og få det til at gøre, som du vil.

Med afsæt i reelle syprojekter lærer du en lang række forskellige syteknikker til at sy foer i tøjet.

Syning i foer er (heldigvis) ikke raketvidenskab.

Der er nogle helt bestemte teknikker og metoder, der får arbejdet med at sy foer i tøjet til at lykkes. Når du kender – og bruger – dem, er du lynhurtigt i mål med endnu mere lækkerhed og meget længere holdbarhed i dit tøj.

I løbet af kurset får du opbygget en stor viden om, hvordan du skal håndtere det at sy foer i tøjet. Den viden kan du bruge hver gang, du starter et nyt syproejket. På den måde får du det optimale ud af hvert eneste projekt, fordi du bliver i stand til at tænke foer ind i projektet fra starten, og vælge de rigtige teknikker og rækkefølger til syningen.

Onlinekurset Sy Foer I Dit Tøj er delt op i moduler med hvert sit emne.

I Modul 1 lærer du, hvorfor det er er en god idé at sy foer i tøjet – og ikke mindst hvornår, det er en god idé. Det er nemlig ikke alt tøj, der har gavn af foer, og det lærer du at vurdere allerede i starten af kurset.

Modul 2 handler om sygrej, og her ser vi nærmere på nogle af de ting, der kan gøre hele processen med foret markant nemmere. Og bare rolig – meget af det har du helt sikkert allerede i din sykasse.

I Modul 3 laver vi symønstre til foer. Foret skal ikke klippes efter de samme mønstre som yderstoffet (med ganske få undtagelser), for så går det hurtigt i stykker. Hvad du skal ændre i hvilke typer tøj, lærer du i dette modul.

Modul 4 er forberedelse af foret og grundlæggende syteknik. Du lærer hvordan du styrer det levende foer, når du damper det, lægger det på klippebordet og hvordan du sikrer dig, at foret har den størrelse, det skal have, når du har klippet det. Du får også tips til at sy foret sammen og til at kante sømrummet i det tynde foerstof.

I Modul 5-11 syr vi. Her bliver du guidet igennem 6 forskellige syprojekter med foer. Du lærer ikke at sy yderstoffet fra start til slut, men derimod at sy foer i modellerne. De teknikker, du lærer i disse moduler, er dem du efterfølgende skal bruge, når du syr foer i dit eget tøj. Du lærer blandt andet at:

* Sy foret sammen når der er mange overskæringer og buede sømme

* Håndtere indsnit i foer

* Sy foer i en nederdel med linning

* Sy foer i en nederdel med belægning

* Sy foer til en almindelig lynlås

* Sy foer til en usynlig lynlås

* Sy foer i en ærmeløs kjole med belægning

* Sy oplægning i et løst foer på forskellige måder

* Sy foret til i bunden af modellen, så det bliver et lukket foer

* Vendesy foer (så foret går helt op til kanten, fx i halsen i en kjole)

* Sy foer i bukser

* Sy foer i underdele/nederdele med stor vidde, fx rundskårne underdele

* Sy foer i ærmer både i kjoler og jakker

* Sy foer i kjoler uden at foret går med ud i ærmet

* Sy foer til en åben slids

* Sy foer til et gålæg (gå-slids)

* Underfore stoffet med foer eller med organza (eller andre materialer)

* Sy ærmefisk og skulderpuder i en jakke

 

I Modul 12 lærer du at sy forskellige detaljer i foer som skråbånd, rouleaustropper, bæltestropper og tittekanter. Det er detaljer, du kan bruge til at give indersiden af tøjet et lille løft, men som også sagtens kan udelades. Og er dit yderstof tyndt, kan du såmænd også sy disse detaljer i yderstoffet og endda bruge dem i syprojekter, der slet ikke skal fores.

 

Sy Foer I Dit Tøj består af mere end 10 timers undervisning fordelt på mere end 70 videoer. Du kan se det hele igennem fra start til slut, eller du kan bruge kurset som opslagsværk og se de videoer, der handler om det, du skal til at sy. Er du fx i gang med en nederdel, du gerne vil sy foer i, behøver du ikke se alle videoerne om hvordan du syr foer i bukser eller jakker.

De metoder, du skal bruge til at sy foer i tøjet, går igen i mange forskellige designs. I kurset har vi  samlet teknikkerne i projekter, designet til at vise dig så mange forskellige teknikker, som muligt. Du kan følge kursets projekter ret slavisk trin for trin i dine egne syprojekter, når de indeholder de samme elementer som projekterne i kurset.

Men du kan også plukke delelementer ud af kurset og sætte dem sammen på nye måder.

I løbet af kurset bliver du inspireret til, hvordan du kan vælge at sætte teknikkerne sammen på andre måder. Nogle teknikker bliver favoritter, du kommer til at vende tilbage til igen og igen, mens andre er gode at have i baghånden til de modeller, der stiller andre krav til foret end det, du plejer at gøre.

 

Udover trin for trin guides til at sy foer i tøjet, får du også:

* Viden om hvilke typer stof, du med fordel kan vælge at bruge som foer (hint: det ligger ikke alt sammen under “foer” i stofbutikken).

* Viden om, hvornår det er en fordel at sy foer i tøjet – og hvornår det er bedre at lade være.

* Guide til sygrej, der gør arbejdet med foer meget nemmere.

* Vejledninger til at lave symønster til foer til nederdele, kjoler, bukser og jakker.

Adgang til det hele med det samme

Når du tilmelder dig online kurset Sy Foer I Dit Tøj, får du med det samme adgang til hele kurset.

Kurset har sit eget online rum, hvor alle modulerne er samlet, og hvor du har nem adgang og overblik over hele kurset. Når du er tilmeldt, får du en mail med login til kurset, og kan gå i gang med det samme – eller vente til du får tid.

Der er ingen deadlines eller udløbsdato på din adgang til kurset, så du kan gå gennem videoerne så mange gange, du har behov for. Og du kan vende tilbage igen og igen, og bruge kurset som et opslagsværk over syning i foer, efterhånden som du får brug for de forskellige teknikker, du lærer i kurset.

Kommer der i fremtiden opdateringer, bliver du automatisk flyttet med til den opdaterede version, så du altid har adgang til den nyeste udgave af kurset.

 

Skaberlyst sy foer i dit tøj Skaberlyst sy foer i dit tøj

Du skal ikke sy foer i alt dit tøj

Selvom rigtig meget tøj vil have stor gavn af et foer, så er det ikke alt tøj, det giver mening at sy foer i.

Derfor starter kurset med en gennemgang af hvilke modeller og stoftyper, der har glæde af foer, og hvilke der har mere glæde af at du undlader foret.

Foer er ikke et vidundermiddel, der fra nu af redder alle dine syprojekter.

Det er heller ikke at absolut krav, at du fremover syr foer i dit tøj, bare fordi du ved, hvordan du gør det.

Og du har heller ikke været helt galt på den indtil nu, hvis du ikke har syet foer i dit tøj.

Men foret er en markant forbedring i rigtig meget tøj, især i mange nederdele, kjoler og jakker. Og derfor giver det rigtig god mening at lære at sy foer i tøjet. Det er ikke en viden og kunnen, du skal bruge hver eneste gang du syr, men det er en viden, som giver dig tifold igen i lækkerhed og holdbarhed i de projekter, du syr foer i.

Med det, du lærer i dette kursus, vil du kunne lave foer til langt det meste tøj.

Når det er sagt, så er foer især en udfordring for begyndere.

Har du aldrig syet før, eller har du ikke syet ret meget, kan det være en god idé at starte med syprojekter, der ikke kræver foer.

Du kan med fordel starte din syrejse med vores grundkursus Kom Godt I Gang Med At Sy, hvor du lærer at arbejde med symønstre og sy tøj i vævet stof. Sy Foer I Dit Tøj er en naturlig efterfølger til Kom Godt I Gang Med At Sy, og de første 3 projekter i Sy Foer I Dit Tøj er projekter, du lærer at sy uden foer i Kom Godt I Gang Med At Sy.

Ofte kan modeller nemlig gøre sig glimrende både med og uden foer, alt afhængig af stofvalget og graden af lækkerhed, du gerne vil opnå.

Sy Foer I Dit Tøj er på den måde en oplagt mulighed for at udvide dine syevner og blive endnu bedre til at skabe lækkert yndlingstøj, der holder længe og føles behageligt at have på kroppen.

 

Skaberlyst sy foer i dit tøj

Din investering i mere lækkerhed i dit yndlingstøj

I onlinekurset Sy Foer I Dit Tøj får du adgang til 10 timers undervisning, der guider dig igennem at lave symønstre til foer og sy foer i dit tøj.

Din underviser er dameskrædder og mønsterkonstruktør Signe Eriksen. Signe har tidligere haft eget skrædderi, været medejer af en tøjbutik og arbejdet i modebranchen, indtil hun stiftede Skaberlyst i 2011. Siden da har hun undervist flere tusinde kursister i syning og mønsterkonstruktion både live og online.

Du er med andre ord i helt trygge hænder.

Når du har tilmeldt dig Sy Foer I Dit Tøj, får du med det samme adgang til hele kurset.

Der er ingen tidsbegrænsning – du kan se kurset så mange gange, du vil.

Bliver kurset i fremtiden opdateret, får du automatisk adgang til den nye, opdaterede version.

Din investering i at lære at sy foer i dit tøj er 799 kr.

(Det er under 80 kr. i timen….du får ikke en skrædder til at sy foer i bare en enkelt nederdel til den pris).

Lad det være slut med at nøjes med tøj uden foer!

Tilmeld dig online kurset Sy Foer I Dit Tøj og kom flere syvmileskridt tættere på dine tøjdrømme og det tøj, du fortjener at sy til dig selv.

 

Giv mig adgang til mere lækkerhed i mit yndlingstøj – lær mig at sy foer i mit tøj <<

 

Skaberlyst sy foer i dit tøj Skaberlyst sy foer i dit tøj

 

Så helt kort:

Du får adgang til et videobaseret onlinekursus, hvor du lærer:

* Hvornår det er en god idé at sy foer i dit tøj (og hvornår det ikke er)

* Hvilket stof du skal vælge som foer

* Hvilket sygrej det er ekstra vigtigt at have styr på, når du arbejder med foer

* At lave symønstre til foer

* At klippe mønsterdelene ud i foret uden alt for meget besvær

* At sy foer i forskellige typer tøj med forskellige syteknikker.

De syteknikker, du lærer i kurset, kan du bruge på kryds og tværs. Du vælger ud og sætter sammen, så teknikkerne kommer til at passe til lige netop det syprojekt, du er i gang med at sy foer i.

Alt du skal gøre for at blive guidet trygt igennem at sy foer i dit tøj, er at tilmelde dig online kurset lige her:

 

Ja tak, giv mig adgang til hele kurset med det samme <<

 

Kurset koster 799 kr. For de penge slipper du for at ende med endnu mere tøj i skabet, du ikke rigtig får brugt, fordi det hverken er lige så lækkert eller holdbart, som det ville have været, hvis du havde syet foer i det.

Andre kurser

Skaberlyst sy foer i dit tøj

Sy Foer I Dit Tøj

Niveau: let øvet
LÆS MERE

Passer datoerne dig ikke?

Tilmeld dig ventelisten.

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores cookies- & privatlivspolitik.

Copy link
Powered by Social Snap