Live Kurser

Her er en oversigt over de forskellige live sy- og tilskæringskurser, Skaberlyst holder rundt i landet. Klik ind på det enkelte kursus, for at læse mere om det, og se byer og datoer for næste kursus. Hvis der ikke er aktuelle datoer for det kursus, du gerne vil på, så skriv dig på ventelisten, og vær blandt de første, der får besked, når der er nye datoer.

 

Weekend kursus i syning og tilskæring

weekendkursus i syning og tilskæringPå dette weekendkursus får du 2 dage til at fordybe dig i din hobby sammen med andre sy-nørder.

Weekenden byder bl.a. på fremvisninger af sy- og tilskærings teknikker af dameskrædder Signe Eriksen, hvor du har mulighed for at have indflydelse på, hvilke teknikker der vises på de enkelte kurser. Og så har du naturligvis rig mulighed for at få vejledning og sparring på dine egne projekter, som du arbejder med i løbet af weekenden.

Du kan få tilrettet nogle af de mønstre, du bruger rigtig meget, så du får en endnu bedre pasform, få hjælp til syteknikker der kan løfte finishen af dine projekter til et højere niveau, eller lære helt nye teknikker indenfor både tilskæring og syning.

PRIS: 2197.-
Det er ca. hvad en skrædder tager for at sy en enkelt nederdel til dig, uden at du får mønsteret med hjem eller lærer en eneste syteknik. På weekendkurset kan du både få tilrettet et mønster, som du kan bruge igen og igen, og du kan lærer de små hemmeligheder, der løfter din syning op på et højere niveau.

 

Læs mere og se datoer for de næste kurser – KLIK HER <—

 

Workshop i tilretning af kjolegrundmønster

workshop i tilretning

På denne workshop arbejder vi med at tilrette et kjole grundmønster, så du får den pasform, der passer til din krop. Du lærer at lave de tilretninger, du har brug for, og arbejder med teknikkerne i praksis, når tilretningerne skal overføres fra prøvemodel til mønster.

Du har på forhånd syet en prøvemodel op efter et grundmønster i standard størrelser, der er udviklet specielt til denne workshop. Du får både tilrettet dit eget grundmønster + kan se med når de andre deltagere får tilrettet deres. Det giver basis for en masse læring om kropstyper og tilretninger, som kan bruges både til at forstå dine egne tilretninger bedre, men også hvis du vil sy for andre, og tilrette tøjet på andre, så de også oplever en bedre pasform.

PRIS: 1900.-
Udover at du får tilrettet et grundmønster til dig selv, får du også viden om at tilrette på andre, og du lærer at overføre tilretningerne til mønsteret. Den viden kan du fx. vælge at bruge til at sy for andre, og på den måde tjene din investering hjem. Alt afhængig af hvor dygtig en syer du er, kan du tjene workshoppen hjem på en opgave eller 3.

 

Læs mere og se datoer for de næste workshops – KLIK HER <–

 

 

Personlig tilretning

personlig tilretningHvis du gerne vil have tilrettet et grundmønster eller et andet yndlingsmønster, og ikke har lyst til at vente til næste tilretnings workshop, så kan du booke dameskrædder Signe Eriksen til en personlig tilretning.

En session varer op til 3 timer, hvor du får tilrettet en prøvemodel, som du har syet på forhånd, og får et færdigt mønster med hjem. Får du tilrettet et grundmønster, kan du bruge det som udgangspunkt for egne designs.

Undervejs i sessionen snakker vi om pasformer og de tilretninger, du har behov for. Nogle af dem vil du kunne overføre til almindelige købe mønstre, og opnå en bedre pasform i dem. Er det aktuelt for dig, vil du få vist, hvordan du lave de tilretninger, der med fordel kan bruges i andre mønstre.

Når din prøvemodel er tilrettet, bliver den syet op igen, for at tjekke at alle tilretninger er, som de skal være. Til slut bliver tilretningerne ført ind på dit mønster, som rentegnes til dig.

PRIS: 2400.-
For de penge får du et færdigt tilrettet mønster, du kan bruge som udgangspunkt for dine egne designs. Du får personlig vejledning i hvordan du opnår en god pasform i dit tøj, og hvordan du kommer til at sy dit eget yndlingstøj.

 

Læs mere og book en tid til personlig tilretning – KLIK HER <—