Synoter Magasin nr. 2 – Vintageinspirerede Bluser

 

DESIGN 4
Design 4 har en super fin detalje med slidser i toppen af ærmerne, der er understreget med små knapper. I halsen har den en krave, der slutter i et bindebånd, som både kan bindes i en sløjfe, eller blot en knude. Ryggen har et bærestykke og et wienerlæg, der giver vidde og bevægelighed til blusen.

 

DESIGN 6
Design 6 er kort og har et bindebånd i taljen. Forstykket er pyntet med biser midt for. Bagstykket er åbent i ryggen og holdes samlet af en knap i nakken og bindebåndet i taljen. Ærmerne er korte med en god portion puf.

 

DESIGN 9
Design 9 har 3/4 ærmer med ultrameget puf i hele ærmets længde. Det bløde stof får ærmerne til at falde smukt, selvom der er meget vidde i dem. Foran har blusen en knaplukning med rouleautrenser. I halsen en kinakrave og på bagstykket et bærestykke og 6 læg.

 

DESIGN 12
Design 12 er “omvendt”, forstået på den måde, at den har en knaplukning i ryggen i stedet for midt for. Den har en høj krave og ærmer med wienerlæg i kuplen og lange manchetter. Både lukningen midt bag og i ærmernes manchetter er med rouleautrenser.

 

DEISGN 14
Deisgn 14 er en krydsning mellem en bluse og en jakke. Den er ikke super rummelig, som overtøj er det, men som en let sommerjakke over en tynd kjole vil den være perfekt. Og den er naturligvis også genial som bluse. Den har en knaplukning foran, en linning i taljen og en krave med fast stand. Ryggen har bærestykke og læg og ærmerne er lavet som lanterneærmer, der har en helt særlig facon.

 

Udover de 6 designs, vi har syet, lærer du at lave symønstre til yderligere 9 designs i magasinet. Nogle af dem bygger videre på hinanden, så de nye designs fremkommer ved at mikse teknikkerne på nye måder.

De 15 designs, du lærer at konstruere symønstre til, kan du se her:

 

Synoter magasin nr. 2 – Vintageinspirerede bluser, er udgivet som månedens tema i medlemsklubben Synoter Studio i marts 2021.

Find ud af, om et medlemskab af Synoter Studio er noget for dig<<

 

Du kan også købe magasinet for sig selv, hvis du ikke vil have den ekstra undervisning, der er i medlemsklubben.

Køb Synoter Magasin nr. 2 – Vintageinspirerede Bluser <<

 

I denne live fra vores Youtube kanal d. 9/4 2021 kan du se de 6 bluser, vi har syet til magasinet. Især design nr. 4 nørder vi med – den har nemlig en super flot inderside.

 

Stofinfo: Stof til bluserne er fra Citystoffer, Metermeter og Stofshop – alle i Aarhus. En enkelt er købt engros.
Mønsterinfo: Alle symønstrene lærer du at lave i Synoter magasin nr. 2
Fotos: Modelfotos til magasinet er taget af Bibi Berge. www.bibiberge.dk.

Læs også:

3 thoughts on “Synoter Magasin nr. 2 – Vintageinspirerede Bluser

  1. Pingback: Live: hvad sker der på indersiden af en fin bluse? – idag.live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »

5 nemme

syteknikker

Få flot finish i dit yndlingstøj med

Giv os din email, så sender vi dig straks 5 nemme syteknikker, der sikre dig flot finish i dit yndlingstøj - uanset hvor meget du har syet indtil nu.

Du bliver samtidig tilmeldt vores mailliste, som du kan afmelde til enhver tid

Copy link
Powered by Social Snap