Synoter symønster: Anna kjole

I dette blogindlæg kan du hilse på Anna.

Anna er et nyt symønster fra Synoter.

Hun er en smuk kjole i vævet stof og selve symønsteret er et vaskeægte papirmønster i str. 32-54, som vi sender til dig med posten. Det nye symønster kan bestilles i webshoppen.

Men hvem er hun, hende Anna?

Det finder du ud af under billedet her.

 

Anna kjole symønster synoter

 

Symønster med masser af muligheder

Anna er en venlig dame, der passer til dit nivau.

Er du ikke super rutineret, bliver du blidt skubbet ud på nye syeventyr. Og har du allerede en god portion rutine, er Anna et godt udgangspunkt for at designe videre og udvikle dine egne modeller.

Kjolen er designet til vævet stof. Der må gerne være lidt stræk (elastan) i stoffet, men mønsteret egner sig ikke til at blive syet i strikket stof som fx jersey.

Anna inviterer til udfordringer i stofvalget. Hvis du er rutineret, så gå efter stof der draperer flot, selvom det ikke er så nemt at sy i. For Anna kjolen bliver simpelthen så yndig, hvis du syr hende i en levende silke eller flagrende viscose, som vi har gjort på billederne her.

Men bare rolig, hvis du endnu ikke er helt så rutineret. Kjolen bliver mindst lige så smuk i en mere fast bomuld eller hør, som får underdelen til at strutte lidt mere. I de mindre levende stoftyper vil Anna arte sig noget bedre på klippebordet, og lade dig fokusere på syteknikkerne, så du får et smukt resultat med din kjole.

 

Anna kjole symønster synoter

 

 

Anna kjole symønster synoter

 

 

Anna kjolen er baseret på forskellige designs fra Synoter Magasin nr. 1. Men selvom hun har mange søstre i magasinet, er hun helt sin egen. Du finder altså ikke lige præcis Anna i Synoter magasinet, selvom du finder de dele, hun er sammensat af.

Anna kjolen er overskåret i taljen og figursyet i overdelen med indsnit placeret de rigtige steder, så hun kan smyge sig elegant omkring din krop.

Overdelen har et husarsnit, der sidder lidt længere ude mod sidesømmen end normalt. Den inderste del af brystindsnittet er i forstykket, hvor det syes som et kort indsnit. Bagstykket har også et husarsnit og derudover et ekstra taljeindsnit, der giver mulighed for at tilpasse faconen endnu bedre til netop din krop.

 

 

Anna kjole symønster synoter

 

Taljeoverskæringen gør det nemt at skifte mellem forskellige over- og underdele. Og det er netop, hvad du kan gøre med kjolen, når du har lidt rutine i mønsterkonstruktion: kombinerer forskellige dele, så der opstår nye kjoler. Og lave dine egne underdele, du kan variere kjolen med.

Den underdel, der er i mønsteret, er rundskåret i en halv sol og er fuld af vidde, der giver dig den smukkeste timeglasfigur. Har du enten for lidt eller for meget fylde om hofterne, skjuler Anna det for dig, og lader hele verden (inklusiv dig selv) se, hvor smuk en talje, du faktisk har.

Nå ja, og så får du det fineste swing i din kjole, når du danser.

 

Anna kjole symønster synoter

 

 

Anna kjolen er designet i 2 modeller:

Model A har rund hals, er uden ærmer og har et skørt, der går til 55 cm under taljen.

Model B har v-hals, lange ærmer og et skørt, der går til 75 cm under taljen.

Kjolen på billederne er model B, blot uden ærmer. Ærmegabene følger kroppen, så du kan sy ærmer i kjolen eller lade den være ærmeløs som her, uden at lave nogle ændringer i mønsteret.

 

Anna kjole symønster synoter

 

Ærmemønsteret har også indtegnet linjer til 3/4 ærme og kort ærme.

Med de 2 nederdelslængder, 2 halsudskæringer og 4 ærmelængder (den ene “længde” er den ærmeløse) kan du sammensætte din egen version af Anna kjolen og sy 16 forskellige kjoler ud fra mønsteret.

De detaljer, du får symønster til, er:

* Rund hals
* V-hals
* Halv sol til lige over knæet
* Halv sol til under knæet
* Ærmeløs med et pænt ærmegab, der dækker for “deller” foran armen
* Kort ærme
* 3/4 ærme
* Langt ærme.

Alle 16 kombinationer kan du se i oversigten her:

Anna kjole symønster synoter

Og ud over de 16 variationer, du får mønster til, når du køber Anna kjolen i webshoppen, kan du arbejde videre med mønsteret og udvikle det til lige præcis de kjoler, du drømmer om at gå med.

Er du frisk på lidt mønsterkonstruktion, kan du fx designe nye ærmer til Anna, når du er blevet fortrolig med hende. Hun vil være ret flot med pufærmer i stof, der strutter lidt. Du kan naturligvis også ændre længden på skørtet, hvis det ikke passer helt perfekt til din højde og smag. Det gør du ved enten at forkorte eller forlænge i bunden af skørtet. Hvordan du gør det, kan du se i videoen herunder. Eller du kan designe et helt nyt skørt til Anna kjolen, fx blot tage et aflangt stykke stof og rynke ind til taljen. Det vil give et helt andet udtryk til kjolen.

 

 

 

Skift udtryk i din kjole med styling

Selvom der er 16 variationer af Anna kjolen med i mønsteret, behøver du ikke sy 16 forskellige kjoler, for at få en masse muligheder i din garderobe. Kjolen er nem at få til at ændre udtryk. Stofvalget gør naturligvis noget, men du kan også ændre kjolen med styling, og på den måde få endnu mere ud af hver enkelt kjole, du syr.

Til billederne i dette blogindlæg har vi stylet Anna kjolen, så hun er klar til fest.

Med smukke, høje hæle fra Roccamore.

 

Anna kjole symønster synoter

 

Roccamore er et dansk skomærke, der producerer højhælede sko og støvler, der er til at holde ud at have på en hel dag. Skoene er håndsyede i Italien, og noget af det særlige ved dem er en indersål, der giver foden meget mere støtte, end vi er vant til i højhælede sko.

Vi er ret vilde med Roccamore på syværkstedet. Og det er ikke kun det smukke design, vi er forelskede i. Udover god kvalitet og godt og gennemtænkt håndværk, så har Skaberlyst og Roccamore samme holdning til kvinder og påklædning: du er dejlig, som du er. Din påklædning og dine sko skal støtte dig og få dig til at føle dig godt tilpas. Du skal ikke ændre noget ved dig selv for at passe til dit tøj eller dine sko. Det er dit tøj eller dine sko, der skal ændres, så de kommer til at passe til dig.

Skoene er modellen Lana i sort ruskind. Det er ikke sikkert, du kan få præcis den samme sko, for Roccamores sko fremstilles i begrænset omfang. Modellerne går igen, men skindet og farverne skifter. Det kan derfor godt betale sig at følge med på Instagram eller tjekke Roccamores hjemmeside med jævne mellemrum for at se, hvad der er af muligheder.

Udover de skønne sko, har Anna kjolen også fået et lille bælte til denne fotosession. Selvom stoffet er printet, blev det lidt fladt, når skoene kom på. Det var som om balancen tippede og kjolen ikke helt kunne følge med skoene. Men med et smalt bælte i taljen kan kjolen sagtens følge med, og er klar til fest.

Bæltet har vi syet af et bindebånd, der er lukket med en buksehægte. Det blev syet mens vi havde fotoshoot, fordi vi syntes, det manglede. Så der er ikke bæltestropper i kjolen til at holde bæltet på plads. Det kunne man fint tilføje, evt. bare i sidesømmene. Bæltet er også blevet en anelse for langt, så set tipper lidt ned, som du kan se i spejlet. Så til næste gang denne kjole skal i brug med det smalle bælte, korter vi bæltet lidt af. Eller skifter det ud med et smalt skindbælte med et fint spænde.

På billederne herunder kan du se kjolen først med bælte og derefter uden.

 

I dette blogindlæg kan du hilse på Anna. Anna er et nyt symønster fra Synoter. Hun er en smuk kjole i vævet stof og selve mønsteret er et vaskeægte papirmønster i str. 32-54, som vi sender til dig med posten. Det nye symønster kan bestilles i webshoppen.  Men hvem er hun, hende Anna? Det finder du ud af under billedet her. Symønster med masser af muligheder Anna er en venlig dame, der passer til dit nivau. Er du ikke super rutineret, bliver du blidt skubbet ud på nye syeventyr. Og har du allerede en god portion rutine, er Anna et godt udgangspunkt for at designe videre og udvikle dine egne modeller. Kjolen er designet til vævet stof. Der må gerne være lidt stræk (elastan) i stoffet, men mønsteret egner sig ikke til at blive syet i strikket stof som fx jersey. Anna inviterer til udfordringer i stofvalget. Hvis du er rutineret, så gå efter stof der draperer flot, selvom det ikke er så nemt at sy i. For Anna kjolen bliver simpelthen så yndig, hvis du syr hende i en levende silke eller flagrende viscose, som vi har gjort på billederne her. Men bare rolig, hvis du endnu ikke er helt så rutineret. Kjolen bliver mindst lige så smuk i en mere fast bomuld eller hør, som får underdelen til at strutte lidt mere. I de mindre levende stoftyper vil Anna arte sig noget bedre på klippebordet, og lade dig fokusere på syteknikkerne, så du får et smukt resultat med din kjole. Anna kjolen er baseret på forskellige designs fra Synoter Magasin nr. 1. Men selvom hun har mange søstre i magasinet, er hun helt sin egen. Du finder altså ikke lige præcis Anna i Synoter magasinet, selvom du finder de dele, hun er sammensat af. Anna kjolen er overskåret i taljen og figursyet i overdelen med indsnit placeret de rigtige steder, så hun kan smyge sig elegant omkring din krop. Overdelen har et husarsnit, der sidder lidt længere ude mod sidesømmen end normalt. Den inderste del af brystindsnittet er i forstykket, hvor det syes som et kort indsnit. Bagstykket har også et husarsnit og derudover et ekstra taljeindsnit, der giver mulighed for at tilpasse faconen endnu bedre til netop din krop. Taljeoverskæringen gør det nemt at skifte mellem forskellige over- og underdele. Og det er netop, hvad du kan gøre med kjolen, når du har lidt rutine i mønsterkonstruktion: kombinerer forskellige dele, så der opstår nye kjoler. Og lave dine egne underdele, du kan variere kjolen med. Den underdel, der er i mønsteret, er rundskåret i en halv sol og er fuld af vidde, der giver dig den smukkeste timeglasfigur. Har du enten for lidt eller for meget fylde om hofterne, skjuler Anna det for dig, og lader hele verden (inklusiv dig selv) se, hvor smuk en talje, du faktisk har. Nå ja, og så får du det fineste swing i din kjole, når du danser. Anna kjolen er designet i 2 modeller: Model A har rund hals, er uden ærmer og har et skørt, der går til 55 cm under taljen. Model B har v-hals, lange ærmer og et skørt, der går til 75 cm under taljen. Kjolen på billederne er model B, blot uden ærmer. Ærmegabene følger kroppen, så du kan sy ærmer i kjolen eller lade den være ærmeløs som her, uden at lave nogle ændringer i mønsteret. Ærmemønsteret har også indtegnet linjer til 3/4 ærme og kort ærme. Med de 2 nederdelslængder, 2 halsudskæringer og 4 ærmelængder (den ene "længde" er den ærmeløse) kan du sammensætte din egen version af Anna kjolen og sy 16 forskellige kjoler ud fra mønsteret. De detaljer, du får symønster til, er: * Rund hals * V-hals * Halv sol til lige over knæet * Halv sol til under knæet * Ærmeløs med et pænt ærmegab, der dækker for "deller" foran armen * Kort ærme * 3/4 ærme * Langt ærme. Alle 16 kombinationer kan du se i oversigten her: Og ud over de 16 variationer, du får mønster til, når du køber Anna kjolen i webshoppen, kan du arbejde videre med mønsteret og udvikle det til lige præcis de kjoler, du drømmer om at gå med. Er du frisk på lidt mønsterkonstruktion, kan du fx designe nye ærmer til Anna, når du er blevet fortrolig med hende. Hun vil være ret flot med pufærmer i stof, der strutter lidt. Du kan naturligvis også ændre længden på skørtet, hvis det ikke passer helt perfekt til din højde og smag. Det gør du ved enten at forkorte eller forlænge i bunden af skørtet. Hvordan du gør det, kan du se i videoen herunder. Eller du kan designe et helt nyt skørt til Anna kjolen, fx blot tage et aflangt stykke stof og rynke ind til taljen. Det vil give et helt andet udtryk til kjolen. VIDEO Styling Anna kjolen er første symønster i en forhåbentlig lang række af Synoter symønstre.  Mønstrene er tænkt til dig, der ikke helt er klar til at lave dine egne mønstre fra bunden endnu, men gerne vil sy vores skønne designs fra magasinerne. Vi designer et nyt mønster ud fra de designs, der er i hvert enkelt Synoter magasin. Du får altså ikke præcis de designs, der er i magasinet, men et par variationer, der lige så vel kunne have været der. De nye trykte Synoter symønstre, som Anna kjolen er den første af, kan alle laves ud fra de vejledninger til mønsterkonstruktion, der er i magasinerne. Så har du allerede adgang til det magasin, mønsteret er designet ud fra, kan du lave det selv ud fra dit eget grundmønster, ved at kombinere vejledningerne fra magasinet. Du er naturligvis også altid velkommen til at købe et symønster, hvis du vil spare dig selv for besværet og bare have et lækkert og gennemarbejdet symønster på tryk. Sammen med symønsteret får du en syvejledning, der er lidt mere grundig end den i magasinet, blandt andet med billeder af de forskellige trin. Og dog. For hvis vi skal lave vores gode, grundige guides til hvert eneste symønster, skal vi printe så meget papir til syvejledninger, at vi får helt ondt i maven bare ved tanken. Så de teknikker, der går igen i rigtig meget af det, vi laver på syværkstedet, har vi valgt at lave online. I den trykte syvejledning henviser vi til en hjemmeside, hvor du kan finde mere detaljerede vejledninger til nogle af de teknikker, du skal bruge for at sy de forskellige versioner af symønstrene. Til Anna kjolen viser de digitale vejledninger dig bl.a. hvordan du kan sy skråbånd i hals og ærmegab på forskellige måder, hvordan du str et ærme i og hvordan du syr en usynlig lynlås på tværs af en søm. Mønsterinfo: Anna kjole fra Synoter by Skaberlyst Stofinfo: Twill vævet viscose købt hos Citystoffer. Foto: Malene Nelting Model: Signe Eriksen Du kan købe symønsteret til Anna kjolen her:

 

I dette blogindlæg kan du hilse på Anna. Anna er et nyt symønster fra Synoter. Hun er en smuk kjole i vævet stof og selve mønsteret er et vaskeægte papirmønster i str. 32-54, som vi sender til dig med posten. Det nye symønster kan bestilles i webshoppen.  Men hvem er hun, hende Anna? Det finder du ud af under billedet her. Symønster med masser af muligheder Anna er en venlig dame, der passer til dit nivau. Er du ikke super rutineret, bliver du blidt skubbet ud på nye syeventyr. Og har du allerede en god portion rutine, er Anna et godt udgangspunkt for at designe videre og udvikle dine egne modeller. Kjolen er designet til vævet stof. Der må gerne være lidt stræk (elastan) i stoffet, men mønsteret egner sig ikke til at blive syet i strikket stof som fx jersey. Anna inviterer til udfordringer i stofvalget. Hvis du er rutineret, så gå efter stof der draperer flot, selvom det ikke er så nemt at sy i. For Anna kjolen bliver simpelthen så yndig, hvis du syr hende i en levende silke eller flagrende viscose, som vi har gjort på billederne her. Men bare rolig, hvis du endnu ikke er helt så rutineret. Kjolen bliver mindst lige så smuk i en mere fast bomuld eller hør, som får underdelen til at strutte lidt mere. I de mindre levende stoftyper vil Anna arte sig noget bedre på klippebordet, og lade dig fokusere på syteknikkerne, så du får et smukt resultat med din kjole. Anna kjolen er baseret på forskellige designs fra Synoter Magasin nr. 1. Men selvom hun har mange søstre i magasinet, er hun helt sin egen. Du finder altså ikke lige præcis Anna i Synoter magasinet, selvom du finder de dele, hun er sammensat af. Anna kjolen er overskåret i taljen og figursyet i overdelen med indsnit placeret de rigtige steder, så hun kan smyge sig elegant omkring din krop. Overdelen har et husarsnit, der sidder lidt længere ude mod sidesømmen end normalt. Den inderste del af brystindsnittet er i forstykket, hvor det syes som et kort indsnit. Bagstykket har også et husarsnit og derudover et ekstra taljeindsnit, der giver mulighed for at tilpasse faconen endnu bedre til netop din krop. Taljeoverskæringen gør det nemt at skifte mellem forskellige over- og underdele. Og det er netop, hvad du kan gøre med kjolen, når du har lidt rutine i mønsterkonstruktion: kombinerer forskellige dele, så der opstår nye kjoler. Og lave dine egne underdele, du kan variere kjolen med. Den underdel, der er i mønsteret, er rundskåret i en halv sol og er fuld af vidde, der giver dig den smukkeste timeglasfigur. Har du enten for lidt eller for meget fylde om hofterne, skjuler Anna det for dig, og lader hele verden (inklusiv dig selv) se, hvor smuk en talje, du faktisk har. Nå ja, og så får du det fineste swing i din kjole, når du danser. Anna kjolen er designet i 2 modeller: Model A har rund hals, er uden ærmer og har et skørt, der går til 55 cm under taljen. Model B har v-hals, lange ærmer og et skørt, der går til 75 cm under taljen. Kjolen på billederne er model B, blot uden ærmer. Ærmegabene følger kroppen, så du kan sy ærmer i kjolen eller lade den være ærmeløs som her, uden at lave nogle ændringer i mønsteret. Ærmemønsteret har også indtegnet linjer til 3/4 ærme og kort ærme. Med de 2 nederdelslængder, 2 halsudskæringer og 4 ærmelængder (den ene "længde" er den ærmeløse) kan du sammensætte din egen version af Anna kjolen og sy 16 forskellige kjoler ud fra mønsteret. De detaljer, du får symønster til, er: * Rund hals * V-hals * Halv sol til lige over knæet * Halv sol til under knæet * Ærmeløs med et pænt ærmegab, der dækker for "deller" foran armen * Kort ærme * 3/4 ærme * Langt ærme. Alle 16 kombinationer kan du se i oversigten her: Og ud over de 16 variationer, du får mønster til, når du køber Anna kjolen i webshoppen, kan du arbejde videre med mønsteret og udvikle det til lige præcis de kjoler, du drømmer om at gå med. Er du frisk på lidt mønsterkonstruktion, kan du fx designe nye ærmer til Anna, når du er blevet fortrolig med hende. Hun vil være ret flot med pufærmer i stof, der strutter lidt. Du kan naturligvis også ændre længden på skørtet, hvis det ikke passer helt perfekt til din højde og smag. Det gør du ved enten at forkorte eller forlænge i bunden af skørtet. Hvordan du gør det, kan du se i videoen herunder. Eller du kan designe et helt nyt skørt til Anna kjolen, fx blot tage et aflangt stykke stof og rynke ind til taljen. Det vil give et helt andet udtryk til kjolen. VIDEO Styling Anna kjolen er første symønster i en forhåbentlig lang række af Synoter symønstre.  Mønstrene er tænkt til dig, der ikke helt er klar til at lave dine egne mønstre fra bunden endnu, men gerne vil sy vores skønne designs fra magasinerne. Vi designer et nyt mønster ud fra de designs, der er i hvert enkelt Synoter magasin. Du får altså ikke præcis de designs, der er i magasinet, men et par variationer, der lige så vel kunne have været der. De nye trykte Synoter symønstre, som Anna kjolen er den første af, kan alle laves ud fra de vejledninger til mønsterkonstruktion, der er i magasinerne. Så har du allerede adgang til det magasin, mønsteret er designet ud fra, kan du lave det selv ud fra dit eget grundmønster, ved at kombinere vejledningerne fra magasinet. Du er naturligvis også altid velkommen til at købe et symønster, hvis du vil spare dig selv for besværet og bare have et lækkert og gennemarbejdet symønster på tryk. Sammen med symønsteret får du en syvejledning, der er lidt mere grundig end den i magasinet, blandt andet med billeder af de forskellige trin. Og dog. For hvis vi skal lave vores gode, grundige guides til hvert eneste symønster, skal vi printe så meget papir til syvejledninger, at vi får helt ondt i maven bare ved tanken. Så de teknikker, der går igen i rigtig meget af det, vi laver på syværkstedet, har vi valgt at lave online. I den trykte syvejledning henviser vi til en hjemmeside, hvor du kan finde mere detaljerede vejledninger til nogle af de teknikker, du skal bruge for at sy de forskellige versioner af symønstrene. Til Anna kjolen viser de digitale vejledninger dig bl.a. hvordan du kan sy skråbånd i hals og ærmegab på forskellige måder, hvordan du str et ærme i og hvordan du syr en usynlig lynlås på tværs af en søm. Mønsterinfo: Anna kjole fra Synoter by Skaberlyst Stofinfo: Twill vævet viscose købt hos Citystoffer. Foto: Malene Nelting Model: Signe Eriksen Du kan købe symønsteret til Anna kjolen her:

 

På en varm sommerdag i sandaler bliver kjolen dejligt afslappende uden bæltet. Og til hverdag med fladere sko eller mindre prangende hæle er det heller ikke sikkert, bæltet kommer i brug hver gang.

Vil du have noget over armene, kan du lege med udtrykket ved at kombinere Anna kjolen med en stor strikket sweater, en kort jakke eller en skjorte, du bruger som “jakke”, hvor du ruller den op i bunden til den er taljekort og binder en knude foran.

På Instagram og Pinterest kan du søge på tips til styling, hvis du mangler inspiration. Der er masser af muligheder og det er ofte ganske små ting, der skal til, for at gøre dine kjoler brugbare i mange flere sammenhænge. På Instagram kan du fx følge vores syunderviser Sabine Petri, der i sit firma A-Shape giver brugbare input til styling. Signe Hansen fra Useless giver også meget brugbare stylingtips, der er overskuelige at implementere i en travl hverdag og det samme gør Lydia Tomlinson.

 

Symønstre fra Synoter by Skaberlyst

Anna kjolen er første symønster i en forhåbentlig lang række af Synoter symønstre.

Synoter er vores online medlemsklub og online magasin om mønsterkonstruktion. Og nu altså også hjem for vores printede symønstre.

Mønstrene er tænkt til dig, der ikke helt er klar til at lave dine egne mønstre fra bunden endnu, men gerne vil sy vores skønne designs fra magasinerne. Vi designer et nyt mønster ud fra de designs, der er i hvert enkelt Synoter magasin. Du får altså ikke præcis de designs, der er i magasinet, men et par variationer, der lige så vel kunne have været der.

De nye trykte Synoter symønstre, som Anna kjolen er den første af, kan alle laves ud fra de vejledninger til mønsterkonstruktion, der er i magasinerne. Så har du allerede adgang til det magasin, mønsteret er designet ud fra, kan du lave det selv ud fra dit eget grundmønster, ved at kombinere vejledningerne fra magasinet.

Du er naturligvis også altid velkommen til at købe et symønster, hvis du vil spare dig selv for besværet og bare have et lækkert og gennemarbejdet symønster på tryk.

Sammen med symønsteret får du en syvejledning, der er lidt mere grundig end den i magasinet, blandt andet med billeder af de forskellige trin.

Og dog.

For hvis vi skal lave vores gode, grundige guides til hvert eneste symønster, skal vi printe så meget papir til syvejledninger, at vi får helt ondt i maven bare ved tanken. Så de teknikker, der går igen i rigtig meget af det, vi laver på syværkstedet, har vi valgt at lave online. I den trykte syvejledning henviser vi til en hjemmeside, hvor du kan finde mere detaljerede vejledninger til nogle af de teknikker, du skal bruge for at sy de forskellige versioner af symønstrene.

Til Anna kjolen viser de digitale vejledninger dig bl.a. hvordan du kan sy skråbånd i hals og ærmegab på forskellige måder, hvordan du syr et ærme i og hvordan du syr en usynlig lynlås på tværs af en søm.

 

 

Anna kjole symønster synoter

 

Mønsterinfo: Anna kjole fra Synoter by Skaberlyst

Stofinfo: Twill vævet viscose købt hos Citystoffer.

Foto: Malene Nelting

Model: Signe Eriksen

 

Du kan købe symønsteret til Anna kjolen her:

Anna Kjole

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »

5 nemme

syteknikker

Få flot finish i dit yndlingstøj med

Giv os din email, så sender vi dig straks 5 nemme syteknikker, der sikre dig flot finish i dit yndlingstøj - uanset hvor meget du har syet indtil nu.

Du bliver samtidig tilmeldt vores mailliste, som du kan afmelde til enhver tid

Copy link
Powered by Social Snap