Tag dit sykursus online – de 5 bedste ting ved online sykurser fra Skaberlyst

Den her artikel er især til dig, der endnu ikke har kastet dig ud i at følge et sykursus online. Der kan være mange grunde til, at du ikke er kommet i gang med online sykurser endnu. Men her skal vi se på de 5 vigtigste grunde til, at det er en god idé, du kommer i gang.

Jeg har spurgt mine online kursister, hvad de synes er det aller bedste ved online kurserne fra Skaberlyst. Deres svar er blevet til en top 5 over gode grunde til at tage et sykursus online.

Du får de 5 grunde i bedste hitliste stil i videoen – fra bunden til toppen, naturligvis. Under videoen kan du også læse de 5 grunde til at du skal skynde dig at komme i gang med et sykursus online.

De 5 bedste ting ved at tage et sykursus online hos Skaberlyst

Der er som sagt 5 gode grunde til at et online sykursus er en rigtig god idé. Et online sykursus behøver bestemt ikke stå alene. Men udover de almindelige måder at lære at sy, som er bøger, magasiner og live sykurser, så kan online sykurserne altså noget helt specielt. Du kan se, hvad kursisterne synes er det bedste, her i videoen:

 

Top 5 over gode grunde til at følge et sykursus online

Som du kan se i videoen, er det mere nogle emner end nogle helt konkrete ting, der er vigtige for online kursisterne. Her kan du læse hovedpunkterne i de 5 emner:

Grund nr. 1 til at tage et sykursus online: TIDEN

Det aller vigtigste for mine online kursister er tiden. Tiden kommer til udtryk på 2 forskellige måder, når vi snakker om at tage et sykursus online. For det første sparer du tid, fordi du ikke skal ud af døren på et bestemt tidspunkt. Du slipper for at pakke alt sygrejet ned og køre et andet sted hen, for at gå på sykursus.

Men det er lige så vigtigt, at du kan følge et online sykursus, når det passer dig.

Der er ingen deadlines og ingen tidsbegrænsning. Du må gerne lave dine egne deadlines, men du risikerer ikke at du pludselig ikke har adgang til kurset længere. Når først du er lukket ind i varmen, så bliver du der.

Når du har tid til at arbejde med dit sykursus online, så logger du bare ind. Du kan downloade både ebøger og videoer og gemme det hele på din computer eller ipad. Eller du kan logge ind og have nem og overskuelig adgang til alt materialet.

 

Grund nr. 2 til at tage et sykursus online: VEND TILBAGE NÅR DU VIL

Medmindre din hukommelse er misundelsesværdig god, så kan du ikke huske alt det, du lærer i et online sykursus. Men du kan altid vende tilbage og se materialet igen.

På den måde fungerer online kursene som et let tilgængeligt opslagsværk, du altid har med dig. Når du bare har internetadgang, kan du få adgang til dit sykursus online. Du kan gå ind i kurset både fra mobilen, din ipad eller tablet og fra computeren.

Så når du, flere måneder efter du har taget et online sykursus, ikke kan huske hvordan du syr lige præcis den lynlås, du er i gang med, logger du bare ind og genser videoen med lige præcis den teknik. Det tager dig nok et par minutter at finde videoen frem (eller slå op i ebogen og se billeder og læse syvejledninger). Og det er stensikkert meget hurtigere end at prøve dig frem med opsprætteren.

 

Grund nr. 3 til at tage et sykursus online: FORSKELLIGE LÆRINGSSTILE

Du kender til at lære at sy ved at læse en syvejledning i et magasin eller et mønster. Og ved at se på billedguides i bøger. Men det er ikke altid, det er helt nok. Især hvis du er begynder, kan det være svært at følge en syvejledning, når der pludselig bare står “sy lynlåsen i”.

I online kurserne har jeg suppleret de mest almindelige læringsstile som tekst og billeder, med video. Her får du både levende billeder og lyd koblet på, så du får flere muligheder for at gennemgå materialet.

Mange af os, der syr, er meget visuelt indrettede. Vi har det bedst med billeder, og ikke altid helt godt med tekst. Så derfor er videoerne en meget central del af online sykurserne. Det er min mulighed for rent faktisk at vise dig, hvordan du skal gøre. Du skal altså ikke nøjes med at få det forklaret, men kan se helt tæt på, hvordan du skal vende hænderne, holde på synålen og styre blyanten.

Det er meget lavpraktisk, men det er altså tit det, der skal til, for at de mere besværlige syteknikker giver mening. Derfor er langt de fleste syteknikker og metoder til mønsterkonstruktion lavet som videoguides i online kurserne. Når du har været kurset igennem første gang, kan du ret sandsynligt nøjes med at se billederne i ebogen eller gense videoen, så kan du huske de forskellige teknikker.

 

Grund nr. 4 til at tage et sykursus online: TEORI TIL LET FORSTÅELIG PRAKSIS

I online kurserne fra Skaberlyst går vi ret meget i dybden med både hvordan, du skal gøre tingene, og også hvorfor. Det er super vigtigt, for jeg vil rigtig gerne have dig til at stå på egne ben. Meningen med at tage et kursus er jo, at du bliver bedre til at sy på egen hånd. Så du ikke bliver ved med at være afhængig af at følge en syvejledning slavisk.

For at blive mere selvkørende med din syning, har du brug for at forstå, hvorfor en bestemt teknik egner sig til en type stof og et slags design, men ikke til en anden. Og du har brug for at kende forskellige teknikker, så du kan vælge lige præcis den kombination, der passer til dit stof og dit design.

Det lærer du i online kurserne, og så kan du helt lavpraktisk på egen hånd vælge de teknikker, der passer bedst i lige præcis det syprojekt, du har gang i. Måske lykkes det ikke helt perfekt hver gang (det gør det helt sikkert ikke), men når du kender teorien bag, og ved hvordan du skal omsætte teori til praksis, så lykkes det langt oftere, end hvis du bare kaster dig hovedløs ud i opgaverne. Og du får en masse brugbar erfaring, du kan bygge videre på, så du reelt kan blive selvkørende i din syning.

 

Grund nr. 5 til at tage et sykursus online: KONTINUERLIG LÆRING

Uanset hvor længe du har syet, så kan du stadig lære noget. Er du helt nybegynder, og har aldrig siddet ved en symaskine, så har du naturligvis meget mere at lære end dem, der har syet i mange år, og allerede har en god portion erfaring at bygge videre på.

Men selv kursister, der har syet i rigtig mange år, vender tilbage og siger de har lært overraskende meget.

Især er online kursisterne glade for alle de guldkorn, der er strøet ud over kurserne. Jeg har erfaringer fra både skrædderiet, tøjindustrien og fra at sy til mig selv. Alle de erfaringer har jeg samlet sammen til dig, og du bliver undervist i de teknikker og metoder, der fungerer bedst i praksis.

Så selvom du i punkt 4 lige er blevet selvkørende i din syning, så kan du altid bygge et niveau ovenpå. Du kan altid forfine og lære mere. Og din syning kan altid flytte sig til et højere niveau, hvis du følger det rigtige kursus, der passer netop til der hvor du er med din syning.

 

Tag dit næste sykursus online – her starter du

I netshoppen kan du se hvilke online sykurser, du kan gå i gang med. Når du har købt adgang til et kursus, får du indenfor et par minutter en mail med info om login. Og så har du adgang til kurset, og kan gå i gang med det samme.

Kom godt i gang med at sy - grundkursus i syningEr du begynder eller let øvet, bør du starte med online kurset “Kom Godt I Gang Med At Sy”. Det er et grundkursus, hvor du lærer alt det vigtigste omkring arbejdet med stof, mønstre, sygrej og syning.

 

 

 

 

Har du syet noget tid, men vil gerne udvikle dine syevner, og have endnu flere syteknikker at arbejde med, så bør du se nærmere på nogle af vores andre online kurser til dig, der er let øvet (eller dig, der gerne vil have det hele med):

 

Sykursus OnlineSyteknikker no. 2: LYNLÅSE  hvor du lærer de forskellige typer lynlåse at kende, og 13 forskellige måder at sy en lynlås i dit tøj.

 

 

 

 

 

Sykursus OnlineSyteknikker no. 3: OVERLOCKER hvor du lærer at sy tøj på din overlocker, og ender med at blive bedste venner med den.

 

 

 

 

 

Sykursus OnlineTil dig, der er øvet og gerne vil sikkert i gang med at sy i levende stof og vanskelige materialer, er online kurset “12 Bluser og Kjoler til Levende Stof” det rigtige valg.

 

 

 

 

Sykursus OnlineDrømmer du om at lave dine egne symønstre, så skal du se nærmere på online kurset “Symønstre til Nederdel”. Her bliver du guidet igennem at lave et grundmønster til nederdel efter dine egne mål, og lærer at udvikle nye mønstre ud fra dit grundmønster. I dette kursus er fokus på mønsterkonstruktion, så her skal du selv træffe valg om hvilke syteknikker, du vil bruge. Med de teknikker, du lærer i de andre online kurser, har du masser at vælge imellem, og kan sy næsten alle de nederdele, du kommer i tanke om at konstruere mønstre til.

 

Find dit næste (eller første) online sykursus i netshoppen<<

Så er du altså ret godt på vej til at blive meget bedre til at sy – uanset om du lige nu er helt begynder eller allerede syr dit eget tøj.

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »

5 nemme

syteknikker

Få flot finish i dit yndlingstøj med

Giv os din email, så sender vi dig straks 5 nemme syteknikker, der sikre dig flot finish i dit yndlingstøj - uanset hvor meget du har syet indtil nu.

Du bliver samtidig tilmeldt vores mailliste, som du kan afmelde til enhver tid

Share via
Copy link
Powered by Social Snap