Sådan undgår du, at dine syprojekter går galt

header_proevemodel

Hvis du har prøvet, at arbejde en hel dag/weekend/uge/måned… på det samme sy projekt, så ved du, at det er sjovest, når det bliver lige som det skulle.

Når det ikke gør – altså når det går galt – så er det bare SÅ irriterende og demotiverende. Det har du måske også prøvet.

Der er heldigvis en løsning.

Den gav Sanne i sin kommentar på 2. del af årets advents konkurrence, som handlede om det sværeste sy projekt, man har kastet sig ud i.

Sanne skrev:

“…det sværeste jeg har syet til dato er nok min datters konfirmationskjole. Hun ville ikke risikere at komme i den samme kjole, som nogen af de andre piger, og hun havde en helt bestemt forestilling om, hvordan hendes kjole skulle se ud (hun har mange gode idéer i sit lille hoved). Så vi kørte en tur i Stof og Stil i Odense, og kiggede på mønstre. Derefter fandt vi stof, og lidt ekstra, i fald jeg skulle sy forkert. Vi købte det ½ år inden hun skulle konfirmeres, så jeg havde tid og ro til at sy. Jeg havde noget andet stof liggende, så jeg syede faktisk først en prøvekjole, for at finde ud af, hvor problemerne var …….”

Det er SÅ klogt at sy en prøvemodel, hvis man er i tvivl om teknikkerne. Eller pasformen. Eller designet. Eller noget andet.

De svære projekter dem, vi lærer af. Og hvis du vil lære endnu mere af dine sy projekter, og undgå at det går galt, når du klipper og syr i det rigtige stof, så gør som Sanne, og start med at sy en prøvemodel.

KLIK HER for at læse hele Sannes kommentar.

KLIK HER for at se billeder af kjolen.

Sannes datter var selvfølgelig helt unik på den store dag, mens nogle af de andre piger kom i ens kjoler. Mon ikke der var et par piger, der ville ønske, at deres mor var lige så sej som Sanne?

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

« »

5 nemme

syteknikker

Få flot finish i dit yndlingstøj med

Giv os din email, så sender vi dig straks 5 nemme syteknikker, der sikre dig flot finish i dit yndlingstøj - uanset hvor meget du har syet indtil nu.

Du bliver samtidig tilmeldt vores mailliste, som du kan afmelde til enhver tid

Copy link
Powered by Social Snap